Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellosztok azt szeretném megkérdezni mekkora az uj nsr nek az ülésmagasága?
de ez csak rezó ennyiért!
az autos figyelmessege.
athena meg 280euro
ja sharkot meg 450euroert
en arrowot 190 euroert hordom.a sima jollit 200ert.a sp hengerhez valo jollit meg 250euroert.gianelli meg 175
A motorline-ban tudsz venni hivatalos márkakerekedőtől, ott 100ban megvan az egész. De ha jól emléxem akkor rsata is tud szerezni 80ért jolly-t meg arrow-t.
Jah és a rendszer számít.
háát igen igazad van
Hűtőrácsot láttam a vaterán.
jó reggelt
Hali!
Tudnátok nekem segíteni, szükségem lenne 1 körlámpás NSR hez hűtőborda védő műanyagra meg 1 plexire. Hol tudom beszerezni, vagy estleg van bontva valakinek?!
Sziasztok!
Ha tud valaki sisak csatszerkezetet az keressen megvenném.Kössz
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet belőle kihozni anyit. hanem azt, hogy gyári folytatlan dobbal is megy 140-150 et egy F es. Nem kell ahhoz sportdob hogy anyit menjen. Meg egyébként is mi a fasznak menni vele 170el? ezek nem arra lettek kitaláva. 100-110es utazóba lehet őket hajtani, rövid távon meg való a 150. Az apriliák azé halnak meg mer 170eket hoznak ki belőle. Én nem láttam még egy olyan nsr-t se amibe havonta kellett volna dugót cserélni.
na jó éjt rég jártam erre
Szia! Nem akarok kötöszködni, de egy ilyet is odabiggyesztettem az üzenetem végére: "Egyelőre nem nagyon izgat a dolog, csak kiváncsiságból kérdezem".
Jóéjt mindenkinek!
kedvenc oldalam .
haveré F es és a 100 kilómmal mentem vele 165 öt
moker tesó is ismeri a gyereket
Szia! Most értem pont a végére, köszi szépen! Van pár hasznos dolog az oldalon.
Má bocs hogy beleszólok, de a tied az eleve folytatlan kipuval szerelt ígyis megy mint az atom, ha jó a blokkja. 140-150 nél úgysem fogsz tudni kihozni belőle többet, mert a tiéd F es nem R es. Meg ezeket amúgy sem arra tervezték hogy 170 el rohangáljon az ember vele.
ha megnézed a Jolly Moto meg Arrow a legerősebb meg a legdrágább is
küldtem linket ott olvasgass körül és megtudod h mit tesz egy jó rendszer az az egyik lelke a motorerőnek sztem nézegesd át még azt az oldalt nekem most ez a kedvencem
Akarom mondani, hogy márkás... Késő van már.
És Arrow rendszert M.o-n hol lehet venni és kb mennyiért? Amúgy számítanak ezek a rendszerek valamit, vagy csak "jól néz ki, meg márákás"?
De Giannellinél már amúgy jobb az arrow, és kicsivel drágább....de mindenki azt vesz amit akar ugyebááár