A motorline-ban tudsz venni hivatalos márkakerekedőtől, ott 100ban megvan az egész. De ha jól emléxem akkor rsata is tud szerezni 80ért jolly-t meg arrow-t.
Jah és a rendszer számít.
Hali!
Tudnátok nekem segíteni, szükségem lenne 1 körlámpás NSR hez hűtőborda védő műanyagra meg 1 plexire. Hol tudom beszerezni, vagy estleg van bontva valakinek?!
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet belőle kihozni anyit. hanem azt, hogy gyári folytatlan dobbal is megy 140-150 et egy F es. Nem kell ahhoz sportdob hogy anyit menjen. Meg egyébként is mi a fasznak menni vele 170el? ezek nem arra lettek kitaláva. 100-110es utazóba lehet őket hajtani, rövid távon meg való a 150. Az apriliák azé halnak meg mer 170eket hoznak ki belőle. Én nem láttam még egy olyan nsr-t se amibe havonta kellett volna dugót cserélni.
Szia! Nem akarok kötöszködni, de egy ilyet is odabiggyesztettem az üzenetem végére: "Egyelőre nem nagyon izgat a dolog, csak kiváncsiságból kérdezem".
Jóéjt mindenkinek!
Má bocs hogy beleszólok, de a tied az eleve folytatlan kipuval szerelt ígyis megy mint az atom, ha jó a blokkja. 140-150 nél úgysem fogsz tudni kihozni belőle többet, mert a tiéd F es nem R es. Meg ezeket amúgy sem arra tervezték hogy 170 el rohangáljon az ember vele.
küldtem linket ott olvasgass körül és megtudod h mit tesz egy jó rendszer az az egyik lelke a motorerőnek sztem nézegesd át még azt az oldalt nekem most ez a kedvencem
Jah és a rendszer számít.
http://www.vatera.hu/honda_nsr...
Tudnátok nekem segíteni, szükségem lenne 1 körlámpás NSR hez hűtőborda védő műanyagra meg 1 plexire. Hol tudom beszerezni, vagy estleg van bontva valakinek?!
Ha tud valaki sisak csatszerkezetet az keressen megvenném.Kössz
Jóéjt mindenkinek!
moker tesó is ismeri a gyereket