Hali kollégák
Ma volt nálam egy haver akinek valami gond van a motorral és kipróbáltam háát 1 , 2,3, ba nincs semmi baja de 4 esbe már fura 5 ösbe meg csutkagázon 9 000 nél esik vissza 6 os meg siralmas 2001 es RS ről van szó powerrel nincs gond nemtudtok tippeket h mi lehet a baj?
talán a cdi nemjó? bármi ötletetek van azz megköszönném
jah és még annyit h most volt GO zva frissen befuttatott gyári cuccokkal szerelt ami szinte símánn tudta a 170 et szinte bármikor
az enyém is r -es nem igazán értem ezt a kerek meg kocka lámpás témát r -es kerek f-es meg kockaa?és az f-esen ninincs burkolat ?
vagy most nagy hüleséget kérdeztem!
köszönöm a linket hasznos lesz ugylátom de sajna a folytásrol nem ir benne !
92 évjárat R es http://www.motorcyclespecs.co.... itt a lap alján van egy doc abban elég jól le van írva mindem, mondjuk nem hiszem hogy a foljásról ír benne valamire de nyagyon jó kis könyv
megrepet a kipufogó csava melett gondolm pancser modon tulhuzták de igy occso-é hozzájutottam ,
itt kurva drágák a motorok! 500 cm3 felet meg egy vagyon adot kell fizetni
még nem volt ilyen mocim! probéltam meghegesztetni de sajna nem tökéletes .
2 dolog nagyon érdekelne szervomotor beállitás ,és folytásokat hogy tom belöle kikapni::?
elkelt ! postázni kéne finországban lakom de természetesen elöre küldöm a pénzt + postaköltséget
csak küldj egy számlaszámot természetesen nemzetközit!
Tudtad hogy OFF motoríkusan vagy meglepetés volt? Amúgy én is most vettem egyet kb 2 hónapja és szivesen tudok segíteni, amiben tudok Istenek ezek a gépek ! R es vagy F es ?
üdv mindenkinek!
cilinder és piston kerestetik 125 -ös meg gasket leheltöleg új !
meg szivesen fogadnék egy pár jotanácsot most lettem egy 92 -es nsr boldog tulajdonosa.
/sztem/