Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis erre gondoltam
Még anno én is kérdeztem, modnták hogy van legal és illegál dobjuk.
mint látod a Gianellinél fel van tüntetve h legális kiput is lehet venni náluk és írtad h megfelelnek az euronormáknak szal sztem ez folytott úgy ahogy van

hülyeséget beszélek akkor szóljatok
Megkérdeztem Fepi barátomat és azt mondta, ki kellesz venni a kereket
Mikor pedig megvettük a sárvédőt, akkor betudtam tenni karcok nélkül, de most ez nem fog menni.
Amúgy a héten elkészül végre a motor!
jah és keresd a Diffúzoros kipu címszó alatt
http://www.2-takt.net/
itt megtalálod a kipufokat jah én is Gianellit akartam , csak aztánn mondták h az nem a lefjobb
Arrow ér a legtöbbet az árához képest szerintem
énis most készülök festeni és sztem ha úgy akarod feltenni h ne sérüljön akkor sztem vedd ki a kereket én ezt fogom tenni
azt pedig csak ugy birod hogy kicsit karcos lesz
nekem is olyan lett de máshogy nem emgy be....bekell paszírozni...max ha bezsirozod de az se naon hiszem hogy sokat segitene...

amugy nem szép kép? nekem anyira megtetszet
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérésem, hogy valaki magyarázza már el pontosan (!) hogy, hogyan kell feltenni a sárvédőt az nsr-re! Tudom én is, hogyan kéne, de nem jön össze és nem akarom nagyon összekarcingálni!
Most lett újrafestve az egész motor, hétvégén képekkel is fogok szolgálni....
Válaszokat előre kösszi.
Nemtom ogy körlámpásnál ugyanaz-e a méret, de macskalámpásnál nem. 6003 és 6203 a két méret.(Természetesen zárt.)
Sziasztok!
Valakinek van tapaztalata a Gianelli kipuf rendszerekről-dobokról? Találtam Nsr-re és érdekelne, hogy mivel jobb, mint a gyári.
Motorline-tól jött a válasz:
"Rezonátor: cikkszáma 53501, ára 50900 Ft
Karbon-kevlár dob: cikkszáma 53502, ára 26500 Ft.
A JC22-A motorkódhoz megfelelő a kipufogó rendszer.
A dobok az EU-normának megfelelnek, homologizáltak."

Egyelőre nem nagyon izgat a dolog, csak kiváncsiságból kérdezem.
no igen nekem a motor vidéken van és most ha vlaki megtudná mondani a méretet még holnap megrendelném és akkor hétvégégn össze tudnám rakni:DDvágesz?:D
HEllo! Olvasd le a régiről,ha nemlehet akkor vidd el a régi csapágyat a boltba, megmérik neked és adnak másikat! Ha meg nem is volt csapágy akkor passz.
tiszteletem mindenkienk
oly kérdéssel fordulok hozzátok nemtudnátok megmondani az 1993 as évjáratú nsrnek a hátsó kerékcsapágy méterét?és mid a két oldalán ugyanaz a méret?
aha értem!akkor fasza lesz sikert hozzá
fekete.amugy most szett van torve es a 2000es fekete gyari szinet kapja meg uj idomok, uj labtartok,uj henger 150sp henger,ugy lessz 600000
JA ÉRTEM!Kicsit sokaltam az árat de fasza wolt kinézetre !gyárilag milyen színű wolt?
1999 es 2003.4honapban lett eladva
csáó!Mikori az NSR-ed?
600000ert lehet eladom enis a mocim aki kozel lakik a felvidekhez annak megerne szlovak papirokkal is.
Hello! Mennyibe kerülne egy nsr-rendszámosítása? Mert sok 125/50-es van! És ha amúgyis kell újra minden szar(eredetiségvizsga,törzskönyv,biztosítás stb) Akkor ezenkívül csak egy műszaki kéne és már mehetnék is vele? Mert az kb 50-ezer lenne.
tessék itt a kép a legwészesebb ez, a másik kicsike!ez is naon pancsr módon jött össze megcsúsztam az utcán 1 fű csomón(naon szídtam magam érte pedig 1 rm-el is motorzok néha és tom h csúszik!ez igaz!
helloka nem wok hanglér ,köcsög kössz hogy dicséred wan rajta 1-2repedés és élőben láccik is de semmi eltört wakító műanyag de hát 98-as gép ennyi kell is rá am 470be adom!mindenki itélje meg megér-e ennyit nekem igen.ez az uccsó ár
Szép amúgy! Csill-vill, sehol egy karc!
Mennyiért adod?