Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor miért azt kérded h milyen lett a felni ?
dragracer91 este van még jó hogy nem láttszik a matt fekete felni
hát ha piros a felni + világos az idom akkor vmi zöld vagy kék ... de jobb egy sötét szinű motor világos csikkal
felnicsík szép de a felni nem látszik
de jól mutat
milyen színű a géped ?
Szerintettek piros felnihez milyen színű felnicsik passzolan?
muhahaha milyen lett szerintettek a felni?
köxi
ez igaz ! csak ott sztem más probléma van ,elszáll az erő!
Sok sikert hozzá.
Félreértettél én sem azt mondom h a sebváltóal van baj de az elektronika és az h hanyadikban van nincs összefüggésben. Megint csak mondom: szerintem.
csak azér mondom mert ment ez a motor érted!
csak most lett előszedve asszem 2 hete és azt mondta a gyerek h nem megy !
azt hittük h power lehet beállva de azzal semmi baj sincs !
gyujtáselektronika az elsődleges tipp.
meglesz nézve aztánn kb szétlesz szedve aztánn akkor majd többet tudunk.
köxx a segítségeket amúgy
A hozzászólásaidból erre következtettem. Azt írtad 1-2-3ba úgy megy mint az ökör feltételezem 4-5-6ban nem megy úgy. Ezeket a számokat azzal a karral lehet változtatni ami a bal oldali lábtartó előtt van az meg sebváltó. Namost az elektronikát nem sűrűn érdekli hanyadikban van a sebességváltó, mert ő a fordulatszám alapján tájékozódik. Gondolom én mint laikus.
nemtudjuk még a tényleges okot csak tapogatózunk nemtom mikor lesz szétszedve akkor többet fogunk majd tudni addig csak találgatunk
még jótállás alatt van neki a cucc hisz nincs 8 hónapja h GO zva volt...
jaj istenem nem a sebváltóvan baj
Az elektronikának mi köze a sebváltóhoz?
Ez nem teljesen igaz, mert ha megragad, akkor ugye elkophat minden pillanatok alatt, elmehet a kompresszió, és akkor ezeket a tüneteket produkálja!
azér annyira nem hülye hozzá meg ha megragadt volna akkor 1 2 3 ba nem menne úgy mint az ökör moker tesó fogja kb szerelni de akkor ez elektronika lesz tuti
Töltsd ki a mezőt, és ha leírtad, utána nyomj rá a "módosít"-ra és úgy elmenti
moker125! várom az email-ed a hétvégén hova utaljak !?

üdv !

valaki ! nem tom kitölteni az adatlapomat pedig lácolag minden ok ! modosit utána meg adatlapnézet és semi "afelhasználó nem adott meg......." üzenet?
És ha megragasztotta a kedves haverod csak elfelejtette említeni?
köszönet a sok hasznos linkér stephan01 és Bullet!
- Torque: 1,98 Kpm/9000 rpm

Valaki tudja a váltószámot, vagy a pontos értéket? Egyszerűen nem tudom, hogy hány Nm-es a mocim
Barátomtól van, övé volt az nsr-m és ő eladta, és én most visszavettem és szerencsére megtartotta a dobot így sikerült visszavennem És iszonyat hangja vaaaaaaaaaaaan!
Izgatottan várom. Azt az Arrow rendszert ami a képeid közt van, hol sikerült szerezni?