Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megnéztem, van hátsó lábtartóm. :D anyi a baja, hogy a jobb oldalirol sztem a gumis rész hiányzik. a bal oldali az okés. msn-ben a többit megbeszéljük. este leszek, majd írj már te mer én úgyis elfelejtem.
szerintem meg trafo mar volt iugy nekem nsrel bemelegszik es nemad szikrat.
nsr-be jeladós, nem megszakítós gyujtás van
cifka az asszem h a megszakítót jelenti
Nézd meg a lendkeréknél nem e kottyan a főtengely. Meg ha nagyon rászántad magad hogy szétszeded akkor a másik oldalon is.
Hát már csak az lehet, pedig berakáskor az sem sérült, de most megin szétszedni a blokkot ááá ez kurva jó nah mind1 ha muszáj akkor muszáj, kössz a segitséget!
Akkor mégis szimmering? Szerintem ez nem gyújtás probléma.
ááh már kipucoltam, egyedül az alapjárati fúvókát nemtudtam sehogy kivenni (és mivel kompresszorom nincs igy azt nemis tudtam kitisztitani), de annak meg nemhiszem h sok köze lenne hozzá, meg am leszedtem a robeszról a 24-es dellortot és azzal is kipróbáltam, ugyanezt csinálta, szal egyszerüen nemhiszem el, elv minden jó rajt mégsem megy esküszöm má hihetetlen
Már nekem is van hang. Próbáld meg még kipoucolni a karburátort fúvókákat sűrített levegővel kifújkálni. Tanktól a benzin eljut-e a karburátorba.
Szia! Hát nem tudom, a fotógalériában meg tudod nézni, hogy mi hiányzik. Csak a váz felőli része van meg, minden más hiányzik elvileg.
Oks akkor megpróbálom a gyertyaközt beállitani hátha... és a karburátoron belül mi lehet a szar? Am a videón nálam van hang csak elég halk, de a vége felé van egy érdekes dolog, azok a mélyebb hangok, nah azok a gázadások, semmit nem reagál rá a mocc :S
Gyujtó transzformátor. Nem hiszem hogy az ment tönkre (akkor valószínűleg be sem indulna). Próbálj meg a gyertya szikraközén állítani. Nekem is hasonlókat produkált a múltkor az aprilia. Nagy volt a szikraköz. Jó lenne hallani a videot mert az is lehet hogy a karburátor a ludas.
Sorry! Rossz Válasz erre gombot nyomtam. Az NS-es hozzászóláshoz akartam.
Szerintem is trafónak hívják vagyis én ugy tom, amugy h lehet megnézni h biztosan az-e a rossz?
Még jó hogy nincs rajt hang! Mivel az csak 1 kép!
a konzollal együtt kell amit a vázra fogatsz fel? vagy csak a sima lábtartó amit lehajtasz. Azt tudom hogy az egyik oldali az tuti van (nem a kipufogó oldali, hanem a másik) a kipufogó oldali tartója az tuti el van törve, de lehet hogy a lábtartó része az jó. Majd megnézem. Meg a láncvédő az tuti megvan sztem
Jó lenne ha lenne hang azon a videon, vagy csak nekem nincs?
Honda trafó fasza, nekem suzukimon is az volt (mert elszakadt a gyertyakábel, és nem cserélhető mert rá van öntve )
Scottpeter meg tudtad nézni a lábtartót, hogy van-e? Elég sürgős lenne. Gondolom anélkül nem megy át a műszaki vizsgán... F@sz kivan hogy mindig ilyen apróságok miatt csúszik a vizsga.
trafo
trafó?
igen arra mi az magyarul?
erre gondolsz? am a karbit már kitakaritottam
ha nem a gyertya akkor a cifka nemtudom a magyar nevet de elmagyarazom.van egy hengeralaku valami arrol megy a gyetyara a kabel es aza hengerealaku valami lessz rossz.de probaldmeg a karbitis elotte kitakaritani!
kipróbáltam két gyertyával is, az NGK-val elég halvány szikra volt, de amit az előző gazdája rakott bele, azzal rendes szikrát ad, és a henger nem volt felújítva mer elég jó állapotú volt, meg dugócserére se volt szükségés, meg nemis hajtottam, besülni nemhiszem h besült mert ugyállt le h elkezdett lassulni mintha levettem volna a gyujtást, azt néha beindult majd megint leállt azt ilyen rángatva szépen megállt, viszont beindulni mostis beindul, csak leáll, és most költöttem rá egy szép összeget szal, ez igy kurva jó, szerelőhöz nem akarom elvinni mert nincs rá lém, szal mindenképp nekem kéne vele vmit kezdenem, de egyszerüen már nemtom milehet