Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,Köszi szépen!
2, 50 Nyíregyházán
3, motorkiállításon vettem, és rövidszárút, ezért volt vele egy kis szívás. Toldani kellett, de azt szerelőm megcsinálta szépen. Rögzíteni meg lehet az eredeti helyére, de próbálj hosszú szárút venni, csak arra sok helyen várni kell!
Szia, nagyon szép lett a gép!
Lenne egy pár kérdésem: A fényezés mennyibe került, illetve hol? Nyár elején én is szeretném átfényezni a saját motoromat, mert a mostani eléggé kopott már és nem is tetszik annyira. Illetve mellékesen, de az indexeket hol vetted-mennyibe került? Ezeket az univerzális indexeket bárhogy fel lehet rögzíteni?
Előre is köszi! Kristóf
gyönyörű lett gratula
hmm...grat hozzá...fain lett naon!Kellett a fantázia hozzá!Láttam már egyszer egy körlámpás movistar-t de az nagyon gagyi lett! Ez már elég hiteles,télleg grat hozzá!
gratula szép !
Pár kép lemaradt (Délutáni gurulás előtt leugrottam barátomhoz, övé a k8-as )
Hello mindenki!
Készült pár kép az újonnan festett nsr-emről, gondolom megosztom már veletek is
(Mi matricáztuk, gyári színkód alapján lett festve, egyedi tervezésű -saját- tankpad, csináltatott kormányvég, homokfújt felnik, mini indexek, stílusosan movistar kulcstartó, harris markolat )
Véleményeket meghallgatok.
Üdv mindenkinek!
végre nálunk is megérkezet a tavasz! majd küldök fel vidit van egy kis külömpség magyar és fino utak között.
lenne két kérdésem hogy lehet elérni azt a hirhedt 170-es végsebeséget nekm csak 140 -145 jöt ki a csövön!és ez tuti mert egy r1 jött velem gps-el szerelve, pedig az én orám 160 mutatott!?
Amásik huzamos 140 temponnál kinyom egy kis vizet az utántöltö csövön a kormány alatt .
ez mitol van de ha visszaveszek kb egy 20-ast a tempobol semi.valami ötlet?

kösz mindemknek elöre is!
1075-1076 hsz
http://www.bikechatforums.com/......
itt fentvan csak győzd kikeresni :)
de ha megadod az msn címed elküldhetem
valakinek nincs szerviz konyve nsrhez?
nemtudom mert nagy, nemértek hozzá
msnen eltudom küldeni ha kell
de majd megpróbálom mailen is
Nagyon szépen köszönöm!
De amúgy nagyon szar, csomó kis apró celle culla hiányzik, amit képről nem veszel észre, az alapjárat 2ezer körül van és emelkedik. 4-5-6 ezer környékén dadog függeltenül hogy hideg e még, alig húz. Blokkja kivan. lánc cserés. festés nem gyári, újrafújt, és matricából kókány módon kivágott minta. Szal na nem ajánlom senkinek. Nem azé mondom, hogy rontsam az üzletét a csávesznak, de télleg szar. Mondják azt hogy az enyém sok volt 340é. ezek után azt mondom a nagy lófaszt. Enyém ehhez képest szalon állapot, zsír új blokk. szal na.
Az msn em sajnos megadta magát ha tudod légysives küld el előre is köszönöm.
Email cimem:berger11@citromail.hu
És ez hol is lesz? Vagy lemaradtam valamiről?
Húúúú de jó hogy szóltál.... azt én is akartam nézni....
Én megyek, meg egy pár haverom RS meg AF1 meg apám tudja még mik! 125 az a lényeg
én azt tudom hogy 6600-6800on megy százat az hóttuti. 7000-7100 on 110
Na gyerekek, haverral ma voltunk motort nézni. Sajnos 2 motorbol egy se lett jó. Várpalotára 97es piros fehér fekete motort ne menjen senki se nézni, mert az kuka. Törve volt, nem kicsit nagyon, mert nem gyári a festés, ez az hiányzik, meg a blokkja is a halálán van. Szal csak szólok, hogy esetleg megspórolhattok néhány felesleges km-ert.
Az enyém 5000-5500 körül van 90-en. Olyan sok különbség nem lehet. Scotpeternek van körlámpása. Ő tuti meg tudja mondani amúgy.
'98-as a kicsike. Ma is jól meghajkurásztam suli után.
Hali!
Az NSR-em bejáratós, a kérdésem az lenne hogy kb 6. ban mekkora fordulaton megy 90km/h-t? Kereklámpás 92 -es
NSR 125 SERVICE MANUAL nálam
msn. nagymatel@freemail.hu