Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg és az átírás az mennyi pénz? Inkább úgykérdezem,h mondjuk egy motor 200-ezer és h az enyémlegyen meg minden papíron az még mennyi zs? Előre is kössz!
Szia! Városban nem nézi senki, hogy te 40-el, vagy 50-el mész egy simsonnal. Inkább csak örülnek az autósok hogy nem tartod fel őket.
Amúgy a sebességhatárok: 50, 90, 110, 130km/h Mindegy hogy miyen motoros jogsid van, csak rendszámos legyen és akkor ezek a szabályok érvényesek rád. És 2 személyt csak 2 év után szállíthatsz, ha jól tudom, persze ez engem nem nagyon zavarna, nem hiszemhogy beleköt a rendőr. Amúgy nekem is papíros a gépem, csak el kéne vinni műszaki vizsgára, meg átírni és akkor meglenne minden. A lényeg, hogy a mostani forgalmiba nincs beírva teljesítmény, úgyhogy ha jól hallottam, akkor huszon valamennyi kW lesz beleírva, de ez sem nagyon zavar. Legalább rendszámos. Ja és nekem is A1-es jogsim van.
Gondoltam,h tuningolom a simót,de azzal akkoris csak 40-el mehetek szabályosan... Ha csak lazán megyek(50) akkoris túlléptem.. Ezért akarok egy 125-öst! Rendszám stb. Jogsit csak 1 év mulva kezdhetem el Azzal ha jóltudom akkor 90-el mehetek főúton, és autópályán is mehetek asszem,ott meg 130 a sebességhatár(Pontosan nemtudom h A1 nél mennyi) 2 szeméylt szállíthatok Egyszóval fasza lessz!
Kössz A simó még nincs kész! Festés hátravan. A Dt ahogy hozzámkerült 2 hét mulva csapágyas lett...
A Simód tök jól néz ki amúgy. Szépen ki van csinosítva.
A Dt-ről mi a véleményed? Mert ahogy láttam az adatlapodon, az is volt neked. Nekem is ilyenem volt, csak kicsit fiatalabb, de az a helyzet hogy egy határ sz@rt nem ért... csinálhattam én vele akármit. A lóvét meg csak vitte.
Hát ez eléggé változó hogy kinek mi van beírva. Mindenféle hülyeség, de csak nagyon ritkán a tényleges érték. A zsaruk meg nem nagyon nézik, hogy hány kw van a forgalmiban. De mindenesetre csak olyat vegyél, aminek van forgalmija, mert amihez odaírják hogy papírozható, azután még elég sokat kell szaladgálni, hogy rendben legyen minden papírja, meg azon kívül elég sokat kell még perkálnod is.
Kössz hogy felhomályosítottál. Akkor mindegyik nsr-nek 11 van beírva vagy 8? Ha a valós van beleírva akkor azt nem szabad megvenni, mert ha megnézi a rendőr, beleköt.
21 kw mert 1.36 a szorzó...
Hello! Lenne egypár hülye kérdésem Ha az nsr 29 Le azaz 26 vagy menyi KW akkor a forgalmiába mi van írva? mert 11KW ig szól az A1-es jogsi! Tudna valaki mutatni adatokoat? Gyári adatok at, h súly meg ilysmik Előre is kössz!
tesó horvát majd jövőre
balcsira eljutunk első sorban fogok veled utazni
Hát az frankó lenne ha szólnál hogy mikor jöttök! mert én is tuti mennék{ha nem bánod}
nagyon kíváncsi lennék a gépedre!
Tőlünk nincs annyira messze.
Hali!
Jól van, ezt megbeszéltük De egyenlőre nem tervezek, majd jogsi után, 9.én rutin vizsgám, szóval még egyenlőre off van! De majd még beszélünk erről, és összehozunk valamit
most megyek szermusztok
tervezzuk horvat orszagot is
en ott leszek osszebeszeltunk 10en megyunk haverokkal teis hozhatnal emberekeet meglesnenk egymas gepeit. amugy nekemis kb300km de en szeretem a hosszu utakat
Hát nem ígérem h nemsoká, de nyáron megígérem, hogy elmegyek oda, ha te is ott leszel
akurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mert ha jo lessz a mocim es feljon a furdesi szezon huzunk oda
Hát mondhatni: Karcag - Siófok : 265.249 km
hat mar jo lenne
oooooooon hali siofoktol tavol laksz?
Igen? Nem törődj vele koma, nemsoká kész lesz! Aztán jöhet a következő gépsas!
szeva.meg a multkori azota szervizben van
Mi történt?