Hello eladó a motorom ha érdekel wkit akkor wegyen fel msn-re(adatlapon wan a címem)egy hibája wan h nem jó a hátsófék(új betét wan benne kerámialapos LUCAS betét)minden papírja rendben wan
Hát ha novemberben lemondja a biztosítását akkor leveheti a rendszámot, közúti forgalomban nem vehet részt, bár ez logikátlan 6000 Ft-os éves biztosítás mellett. Gondolom le van járva a műszaki is. Természetesn ha magyar ugyanúgy vonatkozik rád 30 000 Ft-os eredetvizsga és átírási költség meg a 6000 ft körüli biztosítás meg a műszaki persze ha nem kell vele semmit sem csinálnod!
Köszi , remélem a szimering méretei is ugyanazok mint a gyárié, mert ha nem, akkor van 2 db felesleges szimeringem... ezesetben én kérek elnézést én inkább angolos vagyok, a német valahogy nem megy bele a fejembe ha némettel van dolgom, mindíg más intézi.
csak azt nemtom hogy erre fel lehetne-e valahogy szerelni azt a sárvédőt.
Ezen a képen látszik hogy tök máz az egész. Nem tudja valaki hogy ez minek e telója lehet? Eléggé érdekelne, de nem tudok rájönni. Ha van valakinek Nsr-hez való, feltétlenül jelezzen nekem!
De azért csinos, nem? Csak még kell hozzá szereznem gyári telókat, mert ami most van fent, teljesen másképpen néz ki, mint a gyári. A mostani első sárvédő is teljesen másképpen néz ki mint a gyári. Felülről van felfogatva, de a gyári viszont asszem valahogy oldalról. Nem?
Ha van valakinek gyári nsr első telója, vevő vagyok rá!
Én spec telefonon, de ha írsz e-mail-t, biztos reagálnak rá. Van németes kollégám, ha nem megy akkor szólj, szólok neki hogy dobjon össze valamit neked.
Hello! Néztem ezt a mocit:http://jpg.hasznaltmotor.hu/Mr...
Azt írja:Honda NSR 125 Rendszámos Forgalmival, Törzskönyvvel Szép állapotban. Felújított Erős, megbízható Motorral. Pöccre indúl, én rendszám nélkül használom 50 esként :-) Akkor most erre visszarakom a rendszámot és kész? Akkor minden rendbenvan, csak félrerakta a rendszámot? Ezt a motort lehet akor használni törvényesen? Köszönöm a Válaszokoat!
Nemgondoltam volna de ez van.Örülök,ha motort tudok venni nemám h még 40-et fizessek h mehessek vele. Már értem miért van a 125/50. De én most tisztességesen akarok menni,h ne kössön belém a rendőr
Éppen roszul írtad. Az ár az stimmel, csak hogy tisztában legyen mindenki azzal mit is fizet. A 12ezer ft az nem átírás illeték, hanem az új forgalmi és törzskönyv ára (2x6000 ft) a 2232 ft pedig az az átírás illeték köbcentinként 18ft azaz 124x18=2232
csak azt nemtom hogy erre fel lehetne-e valahogy szerelni azt a sárvédőt.
Ha van valakinek gyári nsr első telója, vevő vagyok rá!
Azt írja:Honda NSR 125 Rendszámos Forgalmival, Törzskönyvvel Szép állapotban. Felújított Erős, megbízható Motorral. Pöccre indúl, én rendszám nélkül használom 50 esként :-) Akkor most erre visszarakom a rendszámot és kész? Akkor minden rendbenvan, csak félrerakta a rendszámot? Ezt a motort lehet akor használni törvényesen? Köszönöm a Válaszokoat!