Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello eladó a motorom ha érdekel wkit akkor wegyen fel msn-re(adatlapon wan a címem)egy hibája wan h nem jó a hátsófék(új betét wan benne kerámialapos LUCAS betét)minden papírja rendben wan
Kössz,de még sokára veszek motort A jogsi miatt.
neki is marcozzi de mas fajta.
Hát ha novemberben lemondja a biztosítását akkor leveheti a rendszámot, közúti forgalomban nem vehet részt, bár ez logikátlan 6000 Ft-os éves biztosítás mellett. Gondolom le van járva a műszaki is. Természetesn ha magyar ugyanúgy vonatkozik rád 30 000 Ft-os eredetvizsga és átírási költség meg a 6000 ft körüli biztosítás meg a műszaki persze ha nem kell vele semmit sem csinálnod!
amúgy dragracernek van ilyen telója, nem?[vagyis a motorjának]
Köszi , remélem a szimering méretei is ugyanazok mint a gyárié, mert ha nem, akkor van 2 db felesleges szimeringem... ezesetben én kérek elnézést én inkább angolos vagyok, a német valahogy nem megy bele a fejembe ha némettel van dolgom, mindíg más intézi.
csak azt nemtom hogy erre fel lehetne-e valahogy szerelni azt a sárvédőt.
en speciel nagyon jol tudok nemetul de azert koszi.marcozzi teloid vannak havernak is ilyen van .jah amugy naon szep aza sarvedo
Ezen a képen látszik hogy tök máz az egész. Nem tudja valaki hogy ez minek e telója lehet? Eléggé érdekelne, de nem tudok rájönni. Ha van valakinek Nsr-hez való, feltétlenül jelezzen nekem!
De azért csinos, nem? Csak még kell hozzá szereznem gyári telókat, mert ami most van fent, teljesen másképpen néz ki, mint a gyári. A mostani első sárvédő is teljesen másképpen néz ki mint a gyári. Felülről van felfogatva, de a gyári viszont asszem valahogy oldalról. Nem?
Ha van valakinek gyári nsr első telója, vevő vagyok rá!
hallod, nekem van egy körlámpásom eladó, ha érdekel. Rendszámos, meg minden, friss műszakis. Gumik fékek jók. ha érdkel adok bővebb tájékoztatást.
Én spec telefonon, de ha írsz e-mail-t, biztos reagálnak rá. Van németes kollégám, ha nem megy akkor szólj, szólok neki hogy dobjon össze valamit neked.
hivd fel hogy hogyan gondolja.lehet nemet 125papirjai vannak
de hogy lehet onnan rendelni?irtal e-mailt?
Ok! Az a baj,hogy még nagyon sokára lehet jogsim ( 1 év) De azért érdeklődök!:)
sztem csak kamu, de kérdezd meg tőle emailben hátha vannak papírjai.
Hello! Néztem ezt a mocit:http://jpg.hasznaltmotor.hu/Mr...
Azt írja:Honda NSR 125 Rendszámos Forgalmival, Törzskönyvvel Szép állapotban. Felújított Erős, megbízható Motorral. Pöccre indúl, én rendszám nélkül használom 50 esként :-) Akkor most erre visszarakom a rendszámot és kész? Akkor minden rendbenvan, csak félrerakta a rendszámot? Ezt a motort lehet akor használni törvényesen? Köszönöm a Válaszokoat!
szintén a motorrad bach, tudod az a német cég.
honnan rendelted?
még egy kép
Na mit szóltok? Ilyen első sárvédőm lesz! Csak érjen végre ide!
még a rendszerváltáskor .
nalunk mar reg veget ert
A 125/50 nek amúgyis vége nesokára, abba már ne vágj bele.
Nemgondoltam volna de ez van.Örülök,ha motort tudok venni nemám h még 40-et fizessek h mehessek vele. Már értem miért van a 125/50. De én most tisztességesen akarok menni,h ne kössön belém a rendőr
Éppen roszul írtad. Az ár az stimmel, csak hogy tisztában legyen mindenki azzal mit is fizet. A 12ezer ft az nem átírás illeték, hanem az új forgalmi és törzskönyv ára (2x6000 ft) a 2232 ft pedig az az átírás illeték köbcentinként 18ft azaz 124x18=2232