Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ket megoldas lehetseges a gyertya vagy ha henger is uj vagy ujra lett honolva akkor besult.
Nem idén
Értem. Mikor lesz kész?
Átalakítom, ahogy nekem tetszik... nem hagyom így...
Ócskavas volt... legalább lesz belőle valami...
De fel is újítod, vagy csak alkatrésznek vetted? Ha már így belemerültünk a témába.
és akkor szerinted most mit lehetne csinálni? ááá már a tököm tele van vele
Most darabokban van
Kössz. Amúgy ügye rosszul olvastam, hogy szét akarod szedni a Jawat? Valamelyik topikban valami ilyesmit olvastam.
Annak nagyon örülnék! Meg tudnád nézni nekem, hogy van-e tényleg? És majd egy árat is írj légyszi!
Nem tudom, nekem volt ilyen blokkal mocim(mtx) és azon fel volt csavarozva a helyére a gyújtás, és annyi... nem lehetett állítani...
Igen ki lett cserélve, és tuti jó, meg megse sérült, arra odafigyeltünk, am én is a gyujtásra gyanakszom, de az menetközbe elállittódhat? és ha igen h kéne belőni?
Ez nekem tipikusan gyújtás problémának tűnik.
Különben itt egy link, ha valakit érdekel:
http://www.motorparts.hu/index...
Szerintem jobb mint a repsol, habár lehetne full syntetikus is... 3600 ft 1L belőle
repsol-t utoljára a simsonomba raktam. én csak ilyet veszek egy idelye. az Yz-m is ilyennel üzemelt, mármint ipone-al, csak más típusúval.
Nekem csinált egyszer egy érdekes dolgot, eltört a lendkerékék, mert lelazult a lendkerékcsavar, és széppen elforgott... de nem mindig, de akkor csak durrogott a gép...
Szimeringeket kicserélted felújításnál? És amikor beraktad őket nem sérültek meg? és tuti belevaló szimeringet raktál?
Srácok iszonyu nagy bajban vagyok, 30km után a felujitott ns-em megadta magát, elkezdett visszaesni a fordulat aztán megállt, gőzöm sincs mi lehet, már megnéztem a karbit, gyertyát, minden oké, szal elvileg kap anyagot és gyujt is bár lehet nem jókor, nemtom. Tettem fel egy videót is h látható legyen a szitu, de nem sikerült a legjobban, mert gázzal is szivatóval is kell játszani meg a kamerát is fogni, szal jah, am az van rajt h elindul felpörög és utána mintha kihagyna a gyujtás vagy én nemtudom, csökken a fordulat, gázzal lehet rajt kicsit segiteni, de gázadáskor is ugyanugy kihagy, aztán lefullad :S Légyszi valaki segitsen http://www.videoplayer.hu/vide...
Én Simontornyán lakok, a megye északi részén egy kisvárosban
jolvan na! én is úgy hallottam valakitől! nem kell rögtön bekapni
wááá hogy tudtam így leírni az olajat .
Én most Motulból vásároltam be 100% syntetikus olajat meg 10W 40 es váltólojata
Nekem lehet hogy van az a láncvédő cucc, meg lehet lábtartó is akad
Totalisan hulyeseg!lehet hogy svajcban sok a szmuveges es igy pont belevilagitt a szemukbe es megvakulnak.
nem is te mondtad! hanem fügensr! ezt írta------ Nemes egyszerűséggel a 80-as évek végi CBR maszk van igényesen összefaragva az nsr idommal, manapság trabantból ferrarit csinálni műgyantával nem feladat akkor ez meg pláne nem! ekkora hülyeséget
Hát tiéd kicsit szebb mint az enyém