Én azt nem mondtam, hogy át van alakítva, mert van ilyen fajta nsr ez még a legelső széria 89 es. De svájcba kibaszottul nincs oylan törvény hogy tilos a körlámpa, mert az enyém is onnan van, meg mondom az öszes 90es évek motorjai kivétel nélkül körlámpások. Meg azé jópár régi kocsi is körlámpás. Ez egy izom faszság hogy tilos a körlámpa svájcban.
Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy a képeken mi is van:
Ipone - R2000 RR - Synthesis - Strawbery
Ipone - Box 2 Synthesis
Ipone - Fork Full Synthesys - Grade 5
amikor feltettem ezt a képet azt írtátok hogy házilag átalakított! Hát tessék itt egy videó! Ez is át lenne alakítva? Mert nem ugy tűnik! Mivel Svájcba tilos a körlámpa! http://www.youtube.com/watch?v...
baszod azért nem mind1 hogy 5ezer km van beleírva közbe meg má 20ezernél tart! a szerencsétlen hülye aki megveszi és nemért hozzá az meg jól átvan baszva!
Na még egyszer a két kép: 95-1 és a másik: 95-2
Ott lehet a gond valószínűleg, hogy 93 as a motor, de csak 95 ben lett először forgalomba helyezve. Nekem is ugyanilyen a motorom. 95ös gyártás, de 97 06 17 én lett vásárolva magyarországon. (nem külföldröl behozott)
A km óra az hagyán, ha szépen jár a blokk, de ez 93 as, nem 95ös. 93 asba jött csak ki ilyen színben, meg ugyanez a kombináció csak sárgában. csak ez a két fajta festéssel jött ki 94-ben és 95-ben
Ipone - R2000 RR - Synthesis - Strawbery
Ipone - Box 2 Synthesis
Ipone - Fork Full Synthesys - Grade 5
Ott lehet a gond valószínűleg, hogy 93 as a motor, de csak 95 ben lett először forgalomba helyezve. Nekem is ugyanilyen a motorom. 95ös gyártás, de 97 06 17 én lett vásárolva magyarországon. (nem külföldröl behozott)