Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez baromság...
Senkinek nincsenek ilyen alkatrészei?
Haveromnak volt eper illatú, az nagyon fasza volt, és ráadásul full szintetikus volt!
Az az R2000RR jó árban van csak nem full synth.
Én azt nem mondtam, hogy át van alakítva, mert van ilyen fajta nsr ez még a legelső széria 89 es. De svájcba kibaszottul nincs oylan törvény hogy tilos a körlámpa, mert az enyém is onnan van, meg mondom az öszes 90es évek motorjai kivétel nélkül körlámpások. Meg azé jópár régi kocsi is körlámpás. Ez egy izom faszság hogy tilos a körlámpa svájcban.
ez az ipone mennyire jó márka? jobb mint a repsol? mert így a számlát elnézzve jobban megérné
Amúgy sem járok erdőbe, az Nsr nem nagyon szereti
Itt most süt a nap hál' istennek, és mindjárt menni fogok egy kört!
eper szagú motorolaj? ne menj erdőbe mert a bocsok szétkapják a gépet nálunk szakad a hó
Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy a képeken mi is van:
Ipone - R2000 RR - Synthesis - Strawbery
Ipone - Box 2 Synthesis
Ipone - Fork Full Synthesys - Grade 5

Engedjétek meg hogy bemutassam a drágaságaimat. Tegnap hozta meg végre a futár.
Üdv all: keresek sos honda nsr-r 125ccm alapméretü komplett szivo hengert irjon aki tud ilyet, használt de még jot!
te tolna megyén belül hol laksz?
Én tudom hogy nem az! csak a multkor igencsak azt irogatták hogy az!
Ez nem házilag átalakitott, nekem is ilyen volt, ezt 88-90-ben gyártották
amikor feltettem ezt a képet azt írtátok hogy házilag átalakított! Hát tessék itt egy videó! Ez is át lenne alakítva? Mert nem ugy tűnik! Mivel Svájcba tilos a körlámpa! http://www.youtube.com/watch?v...
baszod azért nem mind1 hogy 5ezer km van beleírva közbe meg má 20ezernél tart! a szerencsétlen hülye aki megveszi és nemért hozzá az meg jól átvan baszva!
Az enyém meg 98-as, és a forgalmiban meg '97 van. Eléggé nem értem a dolgot.
Na még egyszer a két kép: 95-1 és a másik: 95-2
Ott lehet a gond valószínűleg, hogy 93 as a motor, de csak 95 ben lett először forgalomba helyezve. Nekem is ugyanilyen a motorom. 95ös gyártás, de 97 06 17 én lett vásárolva magyarországon. (nem külföldröl behozott)
A km óra az hagyán, ha szépen jár a blokk, de ez 93 as, nem 95ös. 93 asba jött csak ki ilyen színben, meg ugyanez a kombináció csak sárgában. csak ez a két fajta festéssel jött ki 94-ben és 95-ben
Egyetértek!
az se rosz de én az ossiant jobban csípem
Jól néz ki a vas! kár hogy kamu a kilóméter állás
Nem láttam én imbuszt, pedig még ki is pucoltam. Lehet hogy holnap jobban megnézem. Ha az nem jön be, akkor más lehetőség? (kalapács? )
Gyarilag imbuszos..