Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek tippe, hogy a kormányból hogy lehetne kiszedni a kormányvégsúlyt? Nem találok az oldalukon csavart, vagy bármit amivel ki lehetne lazítani, viszont elég sz@rul néz ki. Kopott, meg van kb fél centi a markolat és a súly között....
Hi! Megtudná vki mondani h kell beállitani a gyújtást az NS-en? Sztem ugyanaz mint az NSR-en
innen vett fel valaki msn-re? mert véletlenül mellényomtam :S nem lehet valahogy kideríteni mi volt a cím?
ja állapot + rendszámos szeritem annyit megér mint amennyiért hirdeted
Megeshet, de nem az a lényeg h tekergették-e vagy sem, az állapota a fontos.
szerintem is tekergete valaki, de mindenesetre jól nézz ki a motor
Akkor más tekergette! még csak véletlenül sincs egy szám sem egy másikkal vonalban.
Óra szerint. Én nem tekergettem. Ennyi
'95-ös motor 5ezer km-el?
Hello Skacok!

Áruba bocsátom, szeretett motoromat. Bővebben az apróban, ha valakit komolyan érdekel írjon vagy hívjon! Csumi
az enyémen van középsztender és télleg jó... majd holnap megnézem mien és hova van felfogatva
Sziasztok!
Szétszedtem a mocit (idomok+nagytakarítás) és kéne pár alkatrész.
2db hátsó lábtartó (még mindig )
középsztender (ilyet mondjuk még nem láttam nsr-en, de szereléshez pont jól jönne)
hátsó kerék fölötti műanyag (láncvédő+védi a hátsó rugót a felverődő sártól)

VDani: Kicsit megkésve ugyan, de mindjárt teszek fel az adatlapomra képet a Czetkáról, ha még érdekel. Boccs hogy csak most készítettem képeket.
Basszus nálunk akkora hóvihar van...
már értem köszi szépen!
a helynek a neve mert ha irsz mondjuk nyitrara nemertik a somorjaiak meg magyarok tehat:ramesz kontaktra aztan a samorin e-mail cimere irsz e-mailz.erted
de az mi?
igen
hogy mire? samorinra?
samorinra irj
oke
www.duefratelli.sk
irj ide e-mailt magyarul ok mindent tudnak
enis innen rendelek
ha tudsz helyet ahonnan lehet rendelni, szólj lécci!
hat jah
de neked legalább az a 3 pöcök megvan
nekemis hianyzik a szivacs
meg a leggyorsabb megoldás is ez volt(6 nap)