Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépek lettek a felnik, mondtam is, hogy így csináld
Pinkmotors például.
kösz szépen nekem is naon bejön mostmát...eddig se volt rosz de igy már tökéletes
Márcsak hátsó fékbetéteket kéne venni,mert már csutkára elkoptak Valahol leteh hozzá rendelni?
Szeva! Én nem találtam a kormány alatt se jobb, se bal oldalt ilyen kis táblát. Lehet hogy idősebb gép és azért. ('92-es)
nincs... de látlak a tükörbe
Értem. Köszönöm a választ.
Nincs valakinek a képen látható helyre való szivacsa a 3 pöcökkel? Kéne mert hiányzik a mocimról! Vagy hol tudok ilyet venni?
Hello!
Tegnap néztem az alvázszánmot, és azt vettem észre azon a kis plaketten, (kormán alatt, baloldalt)
hogy oda van írva, hogy 88dB 5000/min. A nyomtatott szövegen az volt írva, hogy zdcj22a és h italy stb.
Arra lennék kiváncsi, hogy mindenkinek ugyan az a fordulat van írva meg dB? Amúgy tudom, hogy nem ér semmit, de csak kiváncsiságból kérdezem
Meg látom a fórum is halott csöppet...
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=91944
40 Le vízhűtés
Helló skacok! Tud vki adni nekem egy polini elérhetőséget web, telszám, e-mail bármi jöhet, mert én egyszerüen seholse találok . Jah és kellene az NS-embe egy membrán, már próbáltam pár bontót, de nemvolt nekik, esetleg ismertek vmi nagyobb bontót ahol lehet kapni még az NS-hez is cuccokat?
és nem tudod olyat hól lehetne venni vagy rendelni, meg kb: milyen árba lehet?
Hello! igen lehet venni 70 hengert! de sajna csak 1et tudsz beszerelni a mociba!
Ezt így nem lehet megmondani.
Mérni kell, és tudni, hogy mennyi az az eredeti alufurat mérete (én nem tudom) abbül kijön, hogy mekkorát kellene belehónolni,hogy megint jó legyen.
Ha a karcok az aluig mennek, vagy lepattogzott, akkor egyértelmően őjranicasiloztatni kell, de az meg drágaú
és kb: nem tudod mennyi pénz lehet egy olyan?
szentem lehet... ne kérdezd hol de mintha láttam volna valahol már
hello valaki nem tudja hogy Honda NSR 50 F-re lehet-e venni 70 hengert?
Egyébként, a gyári folytatlan nsr 32 ló már nem azért. Nekem volt olyan nsr-em, amibe forgalmi szerint is 21 kw volt írva 32 ló. De a 36 meg 35 má télleg irreális, hacsak nem piszkált. De egy gyári nsr soha nem lesz több 32 lónál.
de hol lehet beszerezni?augy 3000sk
92 euro, kb 23 000 Ft. Sk-ban nemtommennyi
Nekem nagyon tetszik
mibe kerul?
De erősen kétlem hogy azokkal a dolgokkal fel van szerelve amiket írtál!
Szerintem is szép a hátulja(a 3.nak). Volt egy olyan időszakom, amikor én is akartam olyan hátsóülés takarót, csak sokallottam érte az árát. Meg ha vinni akarok valakit, akkor mindíg leszedegetni... inkább letettem róla.
.amugy nsr lehet meg 38le is.150sp hengerel meg jolli csovel meg 34es karbival.amugy uccsonak szep a hatso ulese
allati szep