Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leveszed a lancvedot es belenezel a hatso lanckereknek meg az esonek egyvonalban kell lennie
Kössz a gyors választ! :D Nekem a jobb oldalon van aza réz cső, de akkor azaz, még 1x kössz! Végre jó a mocim!
Azt tudja valaki hogy a hátsó kereket hogyan kell teljesen egyenesre belőni? van valami speckó trükkje? vagy csak simán mérjem hogy a láncfeszítők mennyire vannak kitekerve?
Nagyon tetszetősek a felnik! Nekem nagyon bejönnek!
Látom te is Ipone olajat használsz. vagy csak véletlenül van ott az a matrica?
Igen, a hónolást pont erre találták ki, ha kész, akkor meg tudják mondani hogy mekkora dugó kell majd bele. Mindenképpen nagyobb. B, vagy C vagy D vagy ilyesmi méretű.
Ha a helyén van a karbi, és tegyük fel a moci mögött álssz, akkor a bal oldalára kell tenni, kb a közepe fele, egy olyan rézféle izáre kell rádogni. asszem...
faszán néz ki!
Ja az aranyra kell tenni.
általába a rézcsőre megy az olajzás
Helló srácok! Megtudná nekem vki mondani h hova kell rakni az olajpumpából jövő csövet? Mert a karbin 2 kis cső is van az egyik arany szinü a másik sima szürke, az egyik gondolom egy túlfolyó, de melyik?
Üdv az enyémnek az a baja hogy port evett és kicsit karcos lett akkor ezt még lehet orvosolni hónolással? Akkor nagyobb dugó is kell bele?
Tetszik a kerítés am grat ...nagyon jók lettek a felnik ...
készen lettek a felnik is
éredekes ... dupla power szelep azzért jó az 28-29 le-nek is egy nsr szerintem
Szasztok,

Ma reggel nézegettem a motor.hu-n az Nsr-eket, és találtam egy-két furcsa dolgot.
Szerintem nektek is tetszeni fog....
[aláhúztam a lényeget]
Eladó Nsr 125 /50 92 es fekete
155 irányáron., bp 19 ker
érd 305544072
nalunk napsutes van es meleg.rovidujuban vagyok .de nincs mocim
Itt nálunk is hó esik, de a hely teteje havas
Á itt szerencsére hó nem, csak kurva eső esik. Még jó hogy hazajöttem a kolibol ahol egész héten jó idő volt, mondom majd itthon motorozok. Erre nem. Eddig akárhányszor jövök haza annak reményében hogy majd motorozok egy jót, mindig ilyen kibaszott szar idő van. Persze egész héten süt a nap, csak hétvégén nem.
Kössz srácok a segítségeke! Egyébként nálatok is szakad a hó?
Sztem egyébként vagy az lesz amit karakter mond, vagy még azt próbáld meg, hogy fújd be a szilenteket valamivel, szilikonnal, vagy wd40. De a lengővillához is fújhatsz, ártani nem ártasz neki.
oke de johetne mar
Alapvetően a nicasil egynesen az aluminíumra van felhordva, tehát nincs benne hüvely eredetileg. Akkor szoktak hónolni, ha kissé megkopott, vagy homokot evett, vagy ilysmi, de alapvetően nem sérült a réteg a teljes vastagságában. Ha teljesen az aluig belekarmolt valami, mondjik gy törött gyűrű, akkor külfüldön ujra nicasilozzák a hengert, nálunk magyarországon, ez annyira drága, hogy érdemesebb meghüvelyztetni.
Egyébként a 412-es oldalon a 10261-es hozzászólásomra tud valaki valamit mondani?
Szerintem igazad lesz karakter, mert már minden lehetséges dolgot végighallgattam, és én is arra jutottam hogy a lengővilla lesz. Márcsak azért is, mert a hátsókerék berakásnál, egy kicsit jobban meg sikerült húzni a láncot a kelleténél[annyira, hogy majdnem elszakadt], akkor ugye teljesen össze van feszítve a lengővilla a vázzal, és megpróbáltam lenyomni, és olyan hangja volt[azonkívül hogy alíg bírtam lenyomni], mintha valaki a körmét húzta volna végig a táblán. És persze utána vettem észre hogy halálra van feszítve a lánc.
Tehát tuti hogy a lengővilla lesz. Mostmár addig kénytelen vagyok még elviselni, ameddig nem lesz új henger/vagy dugó szettem, mert addig már nem akarom szétszerelni.