Egyszerűen bementünk a helyi Honda márkakereskedésbe és rendeltem 4darabot, ennyi.
380 Ft kb darabja, de ha a rögzítője is kell, azzal együtt 600Ft. De mi azt okosan megtartottuk....
Azért is tettem bele gyárit, mert 1, szép 2, látszik h nem összedobva lett.
Sok motoron csak úgy veszem észre, hogy szét volt szedve, hogy oda a szegecsek helyére tett egy kakát, ezzel meg 1500Ft-ot megtakarított, de pár vevőt elveszít ;)
válts egy e-mail a tulajjal, vagy hívd fel. úgy kezdődik az alvázszám, hogy ZDCJC22, és az ez utáni betű a lényeges. Lehet A, B, C, D, E, vagy lehet szám is, az konkrétan nemtom hogy mit jelöl. ha megszerzed ezt az egy betűt, akkor már könnyedén azonosítható.
Hát úgy mindennel együtt tokkal vonóval egy százas. A folytás attól függ, hogy milyen típusú a moci. Ezt az alvázszám első 7 karakteréből lehet megállípítani.
hali!
azt szeretnem megkerdezni hogy van e meg regisztracios dij nsr -re? neztem egyet neten de nemet papiros forgalomba lehet helyezni de az kb mennyibe kerul. átiras, reg ado. muszaki stb.. a masik pedig h merre vannak a folytasok az nsrbe?
széles utat sracok:)
figyi, azt elfelejtettem kérdezni, hogy azokat a szegecseket, amik a plexit tartják, honnan szereztél újat?
mert ha jól tudom akkor azok csak egyszer használatosak. és is akarok egy kis polírt a plexire, de amúgyis hiányzik már 2 szegecs, és illene utána kipótolni.
Pár száz km óvatosság nem fog neki rosszat tenni! De azt most nem tom pontosan, hogy a csapágyazást kell-e járatni . Nem vagyok benne teljesen biztos. De rosszat biztos nem teszel vele!
Más is volt cserélve?
Nézd meg ezt a linket. A mocid olasz változat, teljesen folytatlan! Ha tudom előre, és kicsit jobban utánajárok a dolgoknak Nsr vásárlás előtt, én is ilyet veszek... Mindíg elsietem a dolgokat... http://en.wikipedia.org/wiki/H...
Hello! A festés -maszekban- 50volt , ebbe benne volt az összes minden, kivéve visszapillantók. +plexi polír, és még szombaton kap egy full polírozást a kicsike.
A matricázás volt még plusz pénz (aztatat nem árulom el) De mi tettük fel a motorra, ami 12 óra volt kb.
(egy hét majdnem a matricázás)
Jah és erre került egy lakkréteg. Amúgy a festék gyári 600 rr szín, 3rétegű metál Mindenkinek a smyle fej jön be úgylátom. Nagyon sokan megnézték, ahhoz képest, hogy ma tettem fel 6órakor
Sziasztok! Bocsika! Valaki tudna nekem segíteni h hol vannak a folytások a folytott verziós nsrbe! Am az alvázszámom ZDCJC22A01F246318 ! Valaki segítsen Pls!
Előre is köszi !
Halihó na most már én is Nsr tulaj vagyok egy rövid ideig :) szép rendszámos 125 ös gépem van midnen gyári rajta nagyon durván fullos a gép :) most lett kompletten az összes csaágy cserélve a blokkban kérdésem menyit kell azt járatni ?:)
hello lenne egy kérdésem honda nsr 125 be milyen főtengely csapágy megy? én azt hallottam 6305 c3 de az nem nagy bele? még nem szedtem szét a gépet de ez a baja tuti lécci mihamarabbi választ köszike
üdv!
ezkre a pikáns részletekre lennék kivéncsi ha megosztaná velem valaki amúgy ha minden igaz moker-töl jön most egy reszelt henger .meg még egy arrow rendszer kap még !"aztán májúsban megyünk szépitkezni "
vizről valaki 140 -es temponál mért ereszt a kormány alati utántöltöből?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna hogy,hozzam került egy 91 es évjáratu nsr 125 és hidegen nem veszi egyszerüen a sebességeket melegen már tuti és nem tudom hogy mi lehet esetleg valaki?
Gondoltam hogy talán olaj bibi ,tényleg milyen kell bele?
Válaszotokat elöre is köszi.
akkor megnyugodtam. kösz az infót.