Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért kérdeztem mert én egy kicsit többet hallottam, nem 600 ft-ot, hanem 2000-et egy szegecsért..
akkor megnyugodtam. kösz az infót.
Egyszerűen bementünk a helyi Honda márkakereskedésbe és rendeltem 4darabot, ennyi.
380 Ft kb darabja, de ha a rögzítője is kell, azzal együtt 600Ft. De mi azt okosan megtartottuk....

Azért is tettem bele gyárit, mert 1, szép 2, látszik h nem összedobva lett.
Sok motoron csak úgy veszem észre, hogy szét volt szedve, hogy oda a szegecsek helyére tett egy kakát, ezzel meg 1500Ft-ot megtakarított, de pár vevőt elveszít ;)
okee. kosz a segitseget:)
esetleg nem erdekel valakit honda ns1? 75ccm 96os 132.000ft uj fekbetetek, lancszett, gazbovden, gyertya, simmering valtoolaj stb....
válts egy e-mail a tulajjal, vagy hívd fel. úgy kezdődik az alvázszám, hogy ZDCJC22, és az ez utáni betű a lényeges. Lehet A, B, C, D, E, vagy lehet szám is, az konkrétan nemtom hogy mit jelöl. ha megszerzed ezt az egy betűt, akkor már könnyedén azonosítható.
aha köszi. fejböl nemtudom a moci alvazszamat de 98as kiadas narancssarga szurke
Hát úgy mindennel együtt tokkal vonóval egy százas. A folytás attól függ, hogy milyen típusú a moci. Ezt az alvázszám első 7 karakteréből lehet megállípítani.
hali!
azt szeretnem megkerdezni hogy van e meg regisztracios dij nsr -re? neztem egyet neten de nemet papiros forgalomba lehet helyezni de az kb mennyibe kerul. átiras, reg ado. muszaki stb.. a masik pedig h merre vannak a folytasok az nsrbe?
széles utat sracok:)
figyi, azt elfelejtettem kérdezni, hogy azokat a szegecseket, amik a plexit tartják, honnan szereztél újat?
mert ha jól tudom akkor azok csak egyszer használatosak. és is akarok egy kis polírt a plexire, de amúgyis hiányzik már 2 szegecs, és illene utána kipótolni.
Pár száz km óvatosság nem fog neki rosszat tenni! De azt most nem tom pontosan, hogy a csapágyazást kell-e járatni . Nem vagyok benne teljesen biztos. De rosszat biztos nem teszel vele!
Más is volt cserélve?
Nézd meg ezt a linket. A mocid olasz változat, teljesen folytatlan! Ha tudom előre, és kicsit jobban utánajárok a dolgoknak Nsr vásárlás előtt, én is ilyet veszek... Mindíg elsietem a dolgokat...
http://en.wikipedia.org/wiki/H...
Én ígértem, aztán jól el is felejtettem. De ma tuti feldobom!
hol az öninditós kép? ki is igérte?
Hello! A festés -maszekban- 50volt , ebbe benne volt az összes minden, kivéve visszapillantók. +plexi polír, és még szombaton kap egy full polírozást a kicsike.
A matricázás volt még plusz pénz (aztatat nem árulom el) De mi tettük fel a motorra, ami 12 óra volt kb.
(egy hét majdnem a matricázás)
Jah és erre került egy lakkréteg. Amúgy a festék gyári 600 rr szín, 3rétegű metál
Mindenkinek a smyle fej jön be úgylátom. Nagyon sokan megnézték, ahhoz képest, hogy ma tettem fel 6órakor
Sziasztok! Bocsika! Valaki tudna nekem segíteni h hol vannak a folytások a folytott verziós nsrbe! Am az alvázszámom ZDCJC22A01F246318 ! Valaki segítsen Pls!
Előre is köszi !
Mennyiből úsztad meg az egész átfestést stb-t? faszán néz ki
Halihó na most már én is Nsr tulaj vagyok egy rövid ideig :) szép rendszámos 125 ös gépem van midnen gyári rajta nagyon durván fullos a gép :) most lett kompletten az összes csaágy cserélve a blokkban kérdésem menyit kell azt járatni ?:)
hello lenne egy kérdésem honda nsr 125 be milyen főtengely csapágy megy? én azt hallottam 6305 c3 de az nem nagy bele? még nem szedtem szét a gépet de ez a baja tuti lécci mihamarabbi választ köszike
üdv!
ezkre a pikáns részletekre lennék kivéncsi ha megosztaná velem valaki amúgy ha minden igaz moker-töl jön most egy reszelt henger .meg még egy arrow rendszer kap még !"aztán májúsban megyünk szépitkezni "

vizről valaki 140 -es temponál mért ereszt a kormány alati utántöltöből?

üdv mindenkinek!
Köszi szépen
nincs mit!ha még kérdésed van csak nyugodtan!:)
Köszi az infót.
Valószínűleg váltóolaj. én castrol r4 et vagy challoils 10w 40 gt-t használtam
Körlámpást nem '93-ig gyártottak?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna hogy,hozzam került egy 91 es évjáratu nsr 125 és hidegen nem veszi egyszerüen a sebességeket melegen már tuti és nem tudom hogy mi lehet esetleg valaki?
Gondoltam hogy talán olaj bibi ,tényleg milyen kell bele?
Válaszotokat elöre is köszi.