Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudja valaki hogy az Nsr hátsó kerekét hogy lehet teljesen egyenesre belőni? Van valami speckó trükkje, vagy csak simán mérjem, hogy mennyire van kitekerve a feszítőcsavar?
Köszi neked is és midnenkinek, majd utánanézek a gumiknak.
Egyébként Péter, remélem nincs harag, amiért nem jött össze az üzlet. Azóta nem is beszéltünk. Viszont a közös túrázgatásokban még mindig benne vagyok.
Nekem az egyiken Elöl-hátul Dunlop Arrowmax 110/70, 130/70, másikon elöl szintén dunlop arrowmax110/70, hátul Pirelli MT08 140/70. Havernak macskán elöl dunlop vágott szlikk (:D) van hátul meg Pirelli sport daemon. Amit nem ajánlok az a michelin macadam, nagyon kemény, de sokáig jó.
Hy MINDENKINEK!
Nem tudná nekem meg mondani valaki, hogy mekkora a kómpreszió az nsrekben!
Nem folytot változatban!
Elöri is köszönöm
elöl pirelli hátul sajnos csak bridgestone
Dunlop
moker majd ha megvan a dob csinálj már egy vidit kiváncsi lennék a hangjára és ha beleszeretnék kezdenék gyüjteni én is egy dobra remélem miharabb kész lesz a géped
Én is metzeller-t használok, olyasmit mint moker. Nekem most lett defektes a hátsó, és tök jól megcsinálták. Szóval szerintem nézesd meg gumissal. az a biztos.
Köszi a válaszokat, majd megnézem amiket javasoltatok. Csak azt sajnálom, hogy szinte egyáltalán nincs elkopva a gumi és nem akarom kidobni.
Én elöl dunlop kr133at vágott slicket, hátul meg d208at, amíg le nem durrant de continental a kövtkező! Ja am nézd meg az adatlapom, ott van az első gumim, olyat tudok még1 et eladót, 8körül asszem!
Sztem inkább újat vegyél ,az ilyen javítós cuccokba nemtom de én nem bízok. Nekem (gyárilag előírt) Pirelli MT75 van és eddig semmi bajom nem volt vele.. Én azt javaslom
en elol vagott slicket metzeler mez1eset 110eset hatul pedig mez2 130
Sziasztok!
Ti milyen gumit használtok NSR-hez? Sima közúti gumira gondolok. Elmentem a benzinkútra lemosni a mocit, de mikor visszaértem az utcánka, úgy el kezdett rángatni a kormány, hogy így néztem: Defektes az első kerék, de nem tudom miért... Szerintetek vegyek új gumit, vagy lehet valahogy javíttatni?
akkor inkább maradok a rugóelvágásnál Az vhogy olcsóbban kijön
mocis uzletben egy olyan 80000ft kb
és honnan lehet ilyet rendelni?és menyiért?
mizu fonok volna egy kerdes.
na akkor senki sem tud linket
lehet rendelni igen.amugy enis elvagtam a rugobol.de nehan negyot koppan.
és milyen aza "marcozi"? Ezt lehet rendelni valahol?Mert abban gondolkozok,hogy a rugóbol vágok el!
dragracer91 kepeit nezd meg neki vannak sport teloi
mar nembirom holnap megyek 748ast megnezni alig varom
havernak marcozi teloi vannak igen jol nez ki