Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo szija szerbusztok lenne egy kérdésem mifajta kipuffot ajánlotok nekem egy '94 es honda nsr 125 höz... aki tud linkeljen nekem valami oldalt előre is köszi csók nsr for a life
Uhh egyet kihagytam
(Még csiszolt lakkréteggel, matricázás nélkül)
Öööö figyelj. Az összes matrica gyári. Mindegyikre rákerestem neten nagy felbontásban és úgy lett leadva a rendelés A matricázás úgy volt, hogy mikor még a motor csak alapozva volt, akkor a/4-es lapokból vágtuk a méretet, és hogy nézne ki jól.
A legnehezebb a honda embléma volt a tankon. Az spec. ugyanott van, mint a gyárin. Mert persze előtte le lett mérve minden És ez a matrica jobb is, mert minden egyes betű külön van.
Nagyon sok idő volt a méregetés, hogy minden matrica ugyanott, szimmetrikusnak legyen. De sikerült....
Majd lesz vidi ahogy készült. Egy kis ízelítő
(Jah és pls használd a "válasz erre" gombot, köszi )
Ejha öregem ezzel már lehet csajozni! Grat! Nagyon szép!
Marha jó póstázz egyet a japóknak is hátha visszacserélik az otromba cbrt erre a gyönyörűségre .
hátulján a 125rr matrica azt hittem gyári .. tipikus hondás amúgy szebben nézz ki mint a super sprint matrica
Ó ne tudd meg
Hát azért annyira a fejemre nem vagyok büszke, hogy az egész világ lássa:))))) Az ország még hagyján:D

Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy a festés úgy votl 50, hogy maszekban, meg ebbe benne van az összes idom. A kapaszkodótól kezdve a rácsig, a beömlőcső miden + plexi polír. Egyedül a tükör gyári színű.
Ugyanez munkaidőben a 1,5-szere lett volna
szmájli fejed van [15]?
Mikor megmondtad h rakjak fel, elkezdtem gondolkodni a felhasználón és most fejeztem be. Ű
Szóval itt egy link a movistar fényezésről is.
Vannak ott sose nem látott képek is
Movistarosról is rakj fel .
úgy néz ki igen.
hali kössz nekem forgásirány szerinti bal oldali csapágyam száma 6203lu szóval a macskaszemes mérete is megegyezik?:D
Ugyanmár, 500Ft.
Ez esetben én kérek elnézést
Na a link
Felteszem amint eszembe jut a kódom, meg lesz időm. Amúgy ha érdekel, akkor fent van már, csak barátom nevén, mert akkor még az övé volt, gáyri állapotban. Nsrkid néven, 2003 nsr 125 között.
Na várj mindjárt adok linket.

nsr_rider köszi
Egy kicsit szarkasztikus akartam lenni, mondhatni cinikus a "fingom sincs" szöveggel. Az a smyle ( )
akarta jelenteni azt, hogy értem már mért tetszik
Szóval értem mért tetszik neki a felnim
*k upsz
Bicepicsen a helye toppok közt
CBRacing durva lett nagyon az nsr főleg a fényezés
kettőt is vennék
végülis csak egy másik váz kéne a blokk ugyanugynézki
nemhogy vennel egy nsrt.
Ott a pont
Mert neki is ilyen van ha jól látom.
koszi