helo szija szerbusztok lenne egy kérdésem mifajta kipuffot ajánlotok nekem egy '94 es honda nsr 125 höz... aki tud linkeljen nekem valami oldalt előre is köszi csók nsr for a life
Öööö figyelj. Az összes matrica gyári. Mindegyikre rákerestem neten nagy felbontásban és úgy lett leadva a rendelés A matricázás úgy volt, hogy mikor még a motor csak alapozva volt, akkor a/4-es lapokból vágtuk a méretet, és hogy nézne ki jól.
A legnehezebb a honda embléma volt a tankon. Az spec. ugyanott van, mint a gyárin. Mert persze előtte le lett mérve minden És ez a matrica jobb is, mert minden egyes betű külön van.
Nagyon sok idő volt a méregetés, hogy minden matrica ugyanott, szimmetrikusnak legyen. De sikerült....
Majd lesz vidi ahogy készült. Egy kis ízelítő
(Jah és pls használd a "válasz erre" gombot, köszi )
Ó ne tudd meg
Hát azért annyira a fejemre nem vagyok büszke, hogy az egész világ lássa:))))) Az ország még hagyján:D
Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy a festés úgy votl 50, hogy maszekban, meg ebbe benne van az összes idom. A kapaszkodótól kezdve a rácsig, a beömlőcső miden + plexi polír. Egyedül a tükör gyári színű.
Ugyanez munkaidőben a 1,5-szere lett volna
Mikor megmondtad h rakjak fel, elkezdtem gondolkodni a felhasználón és most fejeztem be. Ű
Szóval itt egy link a movistar fényezésről is.
Vannak ott sose nem látott képek is
Felteszem amint eszembe jut a kódom, meg lesz időm. Amúgy ha érdekel, akkor fent van már, csak barátom nevén, mert akkor még az övé volt, gáyri állapotban. Nsrkid néven, 2003 nsr 125 között.
Na várj mindjárt adok linket.
Egy kicsit szarkasztikus akartam lenni, mondhatni cinikus a "fingom sincs" szöveggel. Az a smyle ( )
akarta jelenteni azt, hogy értem már mért tetszik
Szóval értem mért tetszik neki a felnim
(Még csiszolt lakkréteggel, matricázás nélkül)
A legnehezebb a honda embléma volt a tankon. Az spec. ugyanott van, mint a gyárin. Mert persze előtte le lett mérve minden És ez a matrica jobb is, mert minden egyes betű külön van.
Nagyon sok idő volt a méregetés, hogy minden matrica ugyanott, szimmetrikusnak legyen. De sikerült....
Majd lesz vidi ahogy készült. Egy kis ízelítő
(Jah és pls használd a "válasz erre" gombot, köszi )
Hát azért annyira a fejemre nem vagyok büszke, hogy az egész világ lássa:))))) Az ország még hagyján:D
Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy a festés úgy votl 50, hogy maszekban, meg ebbe benne van az összes idom. A kapaszkodótól kezdve a rácsig, a beömlőcső miden + plexi polír. Egyedül a tükör gyári színű.
Ugyanez munkaidőben a 1,5-szere lett volna
Szóval itt egy link a movistar fényezésről is.
Vannak ott sose nem látott képek is
Na várj mindjárt adok linket.
nsr_rider köszi
akarta jelenteni azt, hogy értem már mért tetszik
Szóval értem mért tetszik neki a felnim
végülis csak egy másik váz kéne a blokk ugyanugynézki