Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nagyon sok! Max 2-3 centit ültess, am meg nem praktikus, nekem ha viszek valakit aki 90 kiló körül van, és berántom az első féket, leér a hasidom!
szerintetek jol nézne ki az nsr első telójának mondjuk 6-7 cm-es ültetése?Meg szerintetek nagyon kemény lenne az eleje...? Már igyis mint a beton olyan
csak dobot
valaki tudna nekem mutatni jó linket 2T motrokról!? leírása működése de ami má powerszelepes meg a diffúzoros kipus egyszer találtam olyan oldalt csak nemtudom már elfelejtettem valaki ha segítene megköszönném
moker te hogy rendelted a kipufogót csak dobot? vagy teljes rendszert?
ha jól tudom akkor az nsr-en az van. nekem meg sajnos minden esetben kiadja azt a hangot.
nekem meg még az sem... most is halálra dolgozom magam..
oldalkocsi géppuska álvánnyal.... mint nagypapa
ehe
oldalkocsira gondolsz?
vagy tegyel ra pokocsit azis kinezne
délután ki is megyek krosz pályára ugratni
krosz gumi minek? szeretem a kihívásokat...
na latod dobsz ra cross sarhanyt es kesz.mej cross gumikat
hat igen.meg nemis kopik anyira a dugo.ugyhogy igen tuti
hát a cr-be is ugyanaze a blokk van végülis
inkabb nsrt csinald crossora
Bőven elég! Meg szerintem a fogyasztása is kevesebb lesz, mert nem kell annyira pörgetni, nem?
.ha volna kipufogo meg karbi,akkor ugyanolyan eros lenne mint a 150sp.de igy max 1-2LE-t dob ra.de azis eleg
a rosz időre való tekintettel körülnéztem a garázsba és a kis mz ts-em megfogta a fantáziám szerintem krosszosítom a szünetbe
Na hogy kapd be
jovoheten rendelem ra a cuccokat.remelem minden lejon.meg az en mocim is mar kesz lehetne.igen jo lessz a 150sp henger
viszont.
Az a jó, ha megérkezett, videót lökj fel!
Sikerült rendelni alkatrészeket az aprilia-hoz? Ha valami érdekel még, tudod, csak szólj!
reggelt mindenkinek!