Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem is, hogy megjön!Grat hozzá, én még gondolkozok, elsőnek veszek ruhát, szerencsére "tess" eladja(Gozsi RS topik)!Meg a héten kezdem a rutint, ugyh mostanában nem lesz dob!De lesz majd az biztos !
lassan megjon a kipu dobok kepet
nem szóltam bocsi
enis tudok de azert kosz itt
Ha erre gondol, akkor kérdezz be moker az RS topikba, mert láttam 1 oldalon, ahonnan lehet rendelni digitális órát, pont ilyet amit mutattál, és az RS topikban tudják szerintem honnan!Jók, szépek, csak 50ezer FT körül van asszem, az meg kb200euro(ha jól számolok)
igen. koszi
Erre gondolsz? kicsit nehéz volt kinyomozni, úgyhogy remélem
http://sevensam.free.fr/HondaN...
Nem jó a link
http://sevensam.free.fr/hondan..." target="_blank">ezt nezzetek
Én ezt má egyszer elmondtam neked, hogy 5 féle méret létezik A, B, C, D, E meg azt is elmondtam, hogy ha lehúzod a hengert, fogod és DIGITÁLIS tolómérővel méred le, hogy mekkora a henger belseje azt bemondod a fanaticba, kikeresik az ahhoz való dugóméretet és rendelik is. 3 nap és megjön. 19ezer vmennyi a gyári dugó.
szentgrót... télleg
gondolom tömítést is rendelsz hozzá... meg ebből asszem túlméretek vannak A B C
szóval ahoz szétkell szednem,hogy megnézzem mekkore a dugó mérete...és utána megrendelni?
Mert én ugy gondoltam hogy megrednelem ha az összesnek ugyanolyan,és ha megjön szétszedem kicserélem és kész...eg ynap alatt megvan...de akkor mégse?
Ezt neked kell tudnod, hogy hanyas túlméreted van, vagy gyári-e a hengered mérete!
valaki válaszolna a kérdésemre?Mert már egyszer feltettem!
ha rendelni szeretnék az NSR-hez dugót,meg gyűrűt,akkor kell vmi méret hozzá?Vagy az összesnek ugyan olyan kell?
Látom te is zala megyei vagy adam! én is...
akkor vegyél fel msnre aztán ott meg beszéljük sisag@freemail.hu
khm hát kinek mi a szar festék nem tom h gyári BMW szín mikor szar . csak annyi a baja h ezzel a színnel már nem adnak ki autót és nem kellett nekik és vettem 1 lityót .... (ha olcsó nem feltétlenül szar...)
ha rendelni szeretnék az NSR-hez dugót,meg gyűrűt,akkor kell vmi méret hozzá?Vagy az összesnek ugyan olyan kell?
holnap akkor nemtudnád elhozni a lábtartót nagyony nagyon örülnék neki festeni akarom kb azt is
holnap megyek mert lekell raknom 30000SK(210000) eloleget.megnezem hogy hogyan halad a gepezet.en mondjuk 150sp hengert rakatok az a franko
150 SP Malossi
az kurva jó ár
amikor Henry Ford-ot megkérdezték melyik a legjobb autó ennyit válaszolt: az új... én már rájöttem igaza volt és tartom is magam hozzá... minek újítsak fel valamit ha nagyjából ugyanazért az árért ÚJAT kapok