az a baj, hogy tegnap este kb 1 órán keresztül feküdtem alatta és hallgattam hogy honnan jön a hang, de ötletem sincs sajnos. De a hand tényleg olyan, mintha fém meg gumi vagy műanyag súrlódna. és már annyira idegesítő
szerintem a kiderítéshez ültess fel mást,te meg hallgasd,hogy honnan jön a nyekergés...
én igy vakon a lengővillára saccolok...de nem tuti...
Vagy nem motoroztál mostanában(az elmult 3-4 napban) esőben?Mert szerintem az is lehet még,hogy a viz bement vmi kis gumitömítés meg a fém közé és a gumi nyikorog...
kifogytam...de a legtutibb szerintem hogy halgatod hogy honnan jön a nyekergés!
Ja, és még egy dolog.
Arra van valakinek valami ötlete, hogy az mi az istenért lehet, hogy amikor ráülök a mocira, valami nyikorog. A jó istenért sem tudok rájönni hogy mi lehet az. Tegnap kiszedtem a központi rugó alsó felfüggesztését, mert arra gyanakodtam hogy az nyikorog, és tényleg szar volt. Kipucoltam, megtömtem zsírral, új szimeringek, összerak, aztán megint nyikorog.... De mi a jó ég?
Volt már valaki esetleg hasonló helyzetben? Ha igen, akkor légyszi írja le hogy hogyan oldotta meg.
előre is köki!
Could anyone please help me to clarify this?
most akkor hogy is van ez a nicasilos dolog? a hengernek a hüvelye ebből készül, vagy csak egy bevonat van rajta? mert ha csak bevonat, akkor felesleges dolog a hónoltatás is, utána ki lehet dobni a hengert szerintem, ha összebaszódik rajta a bevonat. vagy x tized mm vastagságban van rajt, és hónolás után még használható marad?
kérdés... de most olyan válazoljon aki tuggya is :D szóval off amikor felfele néz akkor van off... tehát ha felfelé néz az on akkor vagyok nyitva amikor meg res van felfele akkor tartalék ugye?
kihalt az nsr fórum ... nekem is ma haza kellet tollni a dögöt ellég szar megoldás a benzincsap szerintem ... egyetemi végzetség kell ahhoz hogy vki megfejtse mikor van tartalékon!
de mi ez a korai irogatás?
én igy vakon a lengővillára saccolok...de nem tuti...
Vagy nem motoroztál mostanában(az elmult 3-4 napban) esőben?Mert szerintem az is lehet még,hogy a viz bement vmi kis gumitömítés meg a fém közé és a gumi nyikorog...
kifogytam...de a legtutibb szerintem hogy halgatod hogy honnan jön a nyekergés!
Arra van valakinek valami ötlete, hogy az mi az istenért lehet, hogy amikor ráülök a mocira, valami nyikorog. A jó istenért sem tudok rájönni hogy mi lehet az. Tegnap kiszedtem a központi rugó alsó felfüggesztését, mert arra gyanakodtam hogy az nyikorog, és tényleg szar volt. Kipucoltam, megtömtem zsírral, új szimeringek, összerak, aztán megint nyikorog.... De mi a jó ég?
Volt már valaki esetleg hasonló helyzetben? Ha igen, akkor légyszi írja le hogy hogyan oldotta meg.
előre is köki!
most akkor hogy is van ez a nicasilos dolog? a hengernek a hüvelye ebből készül, vagy csak egy bevonat van rajta? mert ha csak bevonat, akkor felesleges dolog a hónoltatás is, utána ki lehet dobni a hengert szerintem, ha összebaszódik rajta a bevonat. vagy x tized mm vastagságban van rajt, és hónolás után még használható marad?