Hú, még jó hogy érdekel. Feltéve ha jó az ár. Beszéjük már ezt meg :D Gondolom postán műkszik a dolog. A motormatricánál érdeklődtem, hogy menyiért csinálnák meg. Az árral nem is volt gond, csak azzal hogy ott kéne hagyni a motort egy napra. Azt meg én nem tudom, meg nem is nagyon akarom.
nem csak neten rendeltem (5000ft-ért 1litert) metál feketét ahozképest elég szürkés kékes lila lett xD de inkább csak napon látszik meg hát ennyi pénzért azis mind1 lett volna ha kék
na szoszi minden NSR-esnek készen lett a vasam csak azon filózok tegyek e rá 2003mas matrica szettet... szerintetek? ja és véleményeket mostani álapotáról
aham bandika láttom jog az első motorod nekem is volt egy, de többet toltam mint amennyit az elvitt engem akkárhova is, jobb egy nsr vasárnap első túrázás az nsr-rel 6-an voltunk tök jó volt, remélem nyáron minden hétvégén sikerül ien jó bulikat szerveznünk
Hello a gyerek akitől vettem azt mondta hogy '97-es , 30000km van benne, na jó egy kicsit több de igazándiból sztem az tök mind1, mert az állapota a fontos. Hát árat ide nem írok mertmegindulna a hőbörgés.. inkább nézdd meg a fotók között , oda feltettem egy pár képet és a kommentek között kiveséztük az árát
...remélem azért te festetted
Én nem raknék rá, mert nem szeressem az ilyen matricákat...