Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is affelé hajlok már jobban. De még nemtom. Még felhívom a Táboriékat, némi tanácsért .
akkor jobban megéri az újjat
56ezer a gyari dugoval es gyurukel.nekem most lessz bele jovohet kozepen keszul el.
Igen, pontosan ugyanennyi. Én is most ezen gondolkodom, hogy csak új dugó, meg hasonlók, vagy új hengerszett... nem tudok dönteni!4
Hú, még jó hogy érdekel. Feltéve ha jó az ár. Beszéjük már ezt meg :D Gondolom postán műkszik a dolog. A motormatricánál érdeklődtem, hogy menyiért csinálnák meg. Az árral nem is volt gond, csak azzal hogy ott kéne hagyni a motort egy napra. Azt meg én nem tudom, meg nem is nagyon akarom.
Ne is csodálkozz akkor ha olyan szar festéket vettél
...remélem azért te festetted
nem csak neten rendeltem (5000ft-ért 1litert) metál feketét ahozképest elég szürkés kékes lila lett xD de inkább csak napon látszik meg hát ennyi pénzért azis mind1 lett volna ha kék
Miért? nem tudtad a színkódot?
tudok de csak 2003masat azis után gyártott de amugy jó csak még gondolkozok rajta h tegyek e rá am van még1 2003mas matrica szettem ha érdekel
csúsztak vele aztán am 2003mas gyárit akartam csak nem olyan lett a festék
Miért festetted át?
100 felett? azta kurvánbaszott hétszentségit adom is el mielőtt baja lesz
az jó
én is úgy tudom hogy 56 ezer a gyári hengerkészlet, dugó gyűrű csapszeg zéger, tűgörgő, nomeg a henger
Hihi, akárcsak az enyémet látnám. DETTO. Ha tudsz rá szerezni matricaszettet szólj nekem is, nekem is kéne.
Hát én úgy tudom 100fölött van... abba van dugó gyűrű minden...
mennyi az új gyári hengerszett? kb ugyanennyi ha nem tévedek
Az olcsó, valószínűleg szar is...
találtam egy helyet ahol ujra nikaszilozzák a hengert potom 40-50 ezer forint
Aranyos Jószág! Én azért még raknák rá egy matricaszettet, úgy lenne az igazi!
Hát tetszik? Akkor rakj rá, ha nem akkor ne
Én nem raknék rá, mert nem szeressem az ilyen matricákat...
na szoszi minden NSR-esnek készen lett a vasam csak azon filózok tegyek e rá 2003mas matrica szettet... szerintetek? ja és véleményeket mostani álapotáról
Hali 400ezer az enyém! új dunlop gumik! 17ezer km! bontatlan blokk!
aham bandika láttom jog az első motorod nekem is volt egy, de többet toltam mint amennyit az elvitt engem akkárhova is, jobb egy nsr vasárnap első túrázás az nsr-rel 6-an voltunk tök jó volt, remélem nyáron minden hétvégén sikerül ien jó bulikat szerveznünk
Hello a gyerek akitől vettem azt mondta hogy '97-es , 30000km van benne, na jó egy kicsit több de igazándiból sztem az tök mind1, mert az állapota a fontos. Hát árat ide nem írok mertmegindulna a hőbörgés.. inkább nézdd meg a fotók között , oda feltettem egy pár képet és a kommentek között kiveséztük az árát