Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SIMO)§ érdekelne a motor please írj
ELADÓ Nsr gyujtáselektronika! ha valakit érdekel jelezzen
és milyen idős?
Nagyon szép. 50-es papírokkal van és mennyi lenne az ára jah és miért adod el?hány km van benn?
Hali enyémhez mit szólnál?
hello mindenkinek

Keresek Honda nsr 125-t 50-es papírokkal ilyen 300 környékén. aki tud légyszi írjon
hat nem operaltak meg?
én meg simót Hát ez a motros kiálítás nagyon felkavart Hondás vagyok de a gixxer 1000 en igen cuker csaj ült aztánn hirtelen a kékfehérek közt többet voltam mint a cbr en .
en vagy 250es kawat veszek ha nemtudom a papirokat intezni.ha tudom akkor lehet tl1000r.vagy ducati 748 .talan 748 lessz
Pontosan ahogy mondod. Ezek után következnek az R..-ek.
A pontos neve Yzf600r Thundercat. Szerintem is szép jószág!
Apropó. Jászárokszállásnál kb 18:40 kor a noname benzinkútná láttam egy fekete 2002es szürke fekete festéséses nsr-t melyikőtöket láthattam vele?
Nem rosz, nem rosz. Én is nézegettem őket, de ezek a fzr után és az R széria előtti gépek? Vagy ez már az első R6?
Mit gondoltok erről?
http://merivirta.net/kuvat/iso...
Előreláthatóla
g jövőre már egy ilyennel fogom hasítani az aszfaltot.
Kurva jó ez az NSR! Most is mentem vele egy órácskát sötétedésig és nagggyon tetszik. Nálunk itt esik az eső most és a nedves aszfalton indulásnál kipörgött a kerék és csúszott jobra a gép hátulja. Fasza érzés. Hát igen, az a 2x lóerő.
Hát ugye van az a fekete doboz amibe bemegy 2 vezeték és kijön négy ! Abból a négyből kettő megy egy nemtudom mibe és abból megy a gyertyához... arra kell a pipát rátekerni :)
milyen gyujtasa van? mert lehet a kondenzator is.
az a doboz amibol a gyertyara megy a kabel.
És az mi ? :$
rossz a cifka.
Hali!

Van egy 50-es Nsr-em 92 körüli évjárat... és valahogy a gyertyát nem szikráztatja rendesen! Leszedtem a pipát is és meg tudom fogni akkor is csak bizserget! Valakinek lenne valami ötlete? KEzdek kifogyni belőlük minden ötletet szívesen várok ! Előre is köszönöm :)
Nálunk sajnos egy kicsit húzósabb lessz, és sajnos csak holnap délután érek rá elvinni, ma meg ugye nincs nyitva semmi...
most irtak vissza a Wiseco-tól!kérdezték,hogy domboru,vagy lapos tetejű a dugattyű,de én ugytudom ,hogy domboru tetejő!Na igen,és irták hogy a domboru tetejű az 23700 Ft 54-es alapméretben!
Jah meg irták,hogy az nsr dugója,ugyan az mint rs 125-é
Ez jó lenne nekem szerintetek?
gumiszervizbe 700ft ert megcsinaljak.legalabis nekem van gumi szervizem es anyiert sinalom
Kössssssszz!
adtak egy szórólapot,és mondta hogy ha vége lesz a Hungexpo-nak ezen a számon hivjam,mert megkell nézni az adatokat hozzá,szal csak holnap hivd minimum
Itt a szám: +36 (70) 238 9758