nem!Hungexpon volt kint a standjuk...aztán rákérdeztem,hogy menyibe kerül,nem tudott pontos árat mondani,de anyit mondott,hogy kb 22000 Ft dugo,gyűrű,csapszeg,biztosító mindennel eggyütt!
Én meg régebbnen megkérdeztem boltban menyi a wertex dugo...az volt 30000,a prox meg 24000!
Na és azért kérdeztem,hogy jobb-e,mert én is ugy tudom!De szerintem nagykeráron arulják a wiseco-t,amit kérdeztem...rendelni is fogok!Mondta a csávó,hogy már többen rendeltek nsr-be!
Már visszatettem. Volt egy marhanagy alátétféleség is a csonknál, amit ha kihagytam, sehogy sem akart passzolni semmi. Mind1. De viszont most van egy hatalmas problémám. visszatettem a kiput, és mentem egy szolid kört, aztán miután visszagurultam a udvarba, megakadt a szemem egy kb 65-as szögön a hásó gumiban....
basszus ilyen jó idő és nem tok sehova menni!
Mpker vagy Dani légyszi SOS segíts!
leszedtem a kiput, hogy kirobbantsam belőle a folytást, de valami egész máshogy néz ki, mint amilyennek kéne lennie. Nézzétek meg légyszi ezt a képet, annak ott középen ki kéne jönnie?
Bár olyan nekem is volt már hogy fater szerelt valamit aztán úgy ahogy van benne felejtette a zsebében a kulcsot, én meg mentem volna motorozni, de a kulcs meg sehol
Én meg régebbnen megkérdeztem boltban menyi a wertex dugo...az volt 30000,a prox meg 24000!
Na és azért kérdeztem,hogy jobb-e,mert én is ugy tudom!De szerintem nagykeráron arulják a wiseco-t,amit kérdeztem...rendelni is fogok!Mondta a csávó,hogy már többen rendeltek nsr-be!
basszus ilyen jó idő és nem tok sehova menni!
leszedtem a kiput, hogy kirobbantsam belőle a folytást, de valami egész máshogy néz ki, mint amilyennek kéne lennie. Nézzétek meg légyszi ezt a képet, annak ott középen ki kéne jönnie?
szal keresdd úgy h alkatrész-- lábtartól -- Honda
Estleg nézdd meg itt: http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Talán jól sikerült belinkelnem és akkor egyből a hondához való lábtartókat adja be.
próbáld meg bontóba vagy nemtom de sztem érdeklődj utána