Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van hozzájuk valami elérhetőséged? Mert megtaláltam őket a neten, csak nem magyar oldalon, és Nsr-hez pont nem találtam dugót.
nem!Hungexpon volt kint a standjuk...aztán rákérdeztem,hogy menyibe kerül,nem tudott pontos árat mondani,de anyit mondott,hogy kb 22000 Ft dugo,gyűrű,csapszeg,biztosító mindennel eggyütt!
Én meg régebbnen megkérdeztem boltban menyi a wertex dugo...az volt 30000,a prox meg 24000!
Na és azért kérdeztem,hogy jobb-e,mert én is ugy tudom!De szerintem nagykeráron arulják a wiseco-t,amit kérdeztem...rendelni is fogok!Mondta a csávó,hogy már többen rendeltek nsr-be!
jobb. Hol szerzed be? A Tábori tuningtól?
Szerintetek a Wiseco dugója jobb mint a Prox,vagy a Wertex?
Már visszatettem. Volt egy marhanagy alátétféleség is a csonknál, amit ha kihagytam, sehogy sem akart passzolni semmi. Mind1. De viszont most van egy hatalmas problémám. visszatettem a kiput, és mentem egy szolid kört, aztán miután visszagurultam a udvarba, megakadt a szemem egy kb 65-as szögön a hásó gumiban....
basszus ilyen jó idő és nem tok sehova menni!
nah elol nincs folytva vakuval fenykepezd le kozelebrol a belsejet.jah es nagyon koxos azis sokat ratesz!
most nézem hogy elírtam a neved, Mokert akartam[bocsi]
ha esetleg kell még kép akkor szóljatok
Mpker vagy Dani légyszi SOS segíts!
leszedtem a kiput, hogy kirobbantsam belőle a folytást, de valami egész máshogy néz ki, mint amilyennek kéne lennie. Nézzétek meg légyszi ezt a képet, annak ott középen ki kéne jönnie?
A hátso lábtartot megnézem,hogy hova tettem.Az enyémet 50-ként használtam,és leszedtem rola a bal aluménium megvan jobboldali rajtahagytam a kipufogot,nem akartam áttalakitani.
Akármelyik motoros boltban tudom hónoltatni a hengert?Mármint ezt már ugy csinálják mint a simson henger fúrást?Kb mennyibe kerül?
Köszi, megvannak. Érdeklődtem hogy melyik jó nsr-hez. lehet hogy mindegyik?
Sziasztok nem tud valaki olyan oldalt ahol lehet honda mtx 125höz tömítéskészletet rendelni?
ja persze h nem sikerült...
szal keresdd úgy h alkatrész-- lábtartól -- Honda
Hello
Estleg nézdd meg itt: http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Talán jól sikerült belinkelnem és akkor egyből a hondához való lábtartókat adja be.
Itt nézz körül http://www.motorrad-bach.de/ mintha láttam volna.. olyan 10 rongy körül van a pár asszem.
Köszi, nekem kompletten kéne.
szóval csak a konzol... maga az a rész amire a tappancsa kerül az embernek már ezen sincs rajta... 15 a kettőért
Igen! Mennyiért és hogyan jut ide? Postáznád?
aszondja kettoert 18000 sok
én leszedem a hátsó lábtartókat mert minek? 50-es papírok.... esetleg valakit érdekelne?
Nemtudom de sztem újat felejtsd el mer nagyon drága
próbáld meg bontóba vagy nemtom de sztem érdeklődj utána
Na most komolyan, hol kapok Pesten(!) hátsó lábtartót nem aranyárban? Jó használt, új, a lényeg hogy jó legyen.
Bár olyan nekem is volt már hogy fater szerelt valamit aztán úgy ahogy van benne felejtette a zsebében a kulcsot, én meg mentem volna motorozni, de a kulcs meg sehol