És elárulod, hogy hol?
Amúgy újonnan melyik boltban lehet?
Vdani: Képet majd lehet hogy csak holnap tudok mutatni, mert anyámnál van a garázskulcs... Pedig már kimentem volna ide a környékre motorozgatni (azért csak a környékre, mert még semmi papír nincs, majd visszük műszaki vizsgára).
Sziasztok, újra itthon!
Most jó kedvem van, mert megvettük azt a mocit, amiről kb 1 hete írtam. Már tettem bele 15km-t. Hátsó lábtartót még mindig keresek hozzá, ha van valakinek. Újat gondolom már nem lehet venni...
Tökmind1, mindegyik így müködik... az asso werke, meg a prox is... számozás az ugyanaz... egyébként meg beviszed gépműhelybe, meghónolják, és megmondják mekkora dugó kell bele...
De sokkal rövidebb lesz! Mindenképpen hónoltasd meg, mert mondom ha olajréteg kevesebb akkor abból egyértelműen következik hogy jobban melegszik a gép, ha jobban melegszik, és az a hőenergia a Leidből megy el...
Értem, kössz a válasz(oka)t, de dugó cserekor akkor nem muszáj honoltatni a hengert, csak akkor rövidebb lesz a dugó élettartama, de a teljesítményhez sok köze nincs ugye?
Amúgy újonnan melyik boltban lehet?
Vdani: Képet majd lehet hogy csak holnap tudok mutatni, mert anyámnál van a garázskulcs... Pedig már kimentem volna ide a környékre motorozgatni (azért csak a környékre, mert még semmi papír nincs, majd visszük műszaki vizsgára).
A mociról meg képet ide de gyorsan ám
Most jó kedvem van, mert megvettük azt a mocit, amiről kb 1 hete írtam. Már tettem bele 15km-t. Hátsó lábtartót még mindig keresek hozzá, ha van valakinek. Újat gondolom már nem lehet venni...
Amúgy mi ez az új dizájn a honlapon...?
Van A,B,C,D túlméretes dugó, ezeket tudod belerakni...