Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre a vacakra mondtak nekem 24 000 et! . azt hittem h kapok mellé mini bike-ot
Valószínű...
milyen 2 1db
18ezer a két hátsó lábtartó? Az kurva sok érte...
en mondjuk szlovakiaban szereztem a legkozelebbi mocis uzletben.18000ft kb
khm... Az meg apámnál maradt. Mert ő szerelgetett amíg nem voltam itthon és elfelejtettem tegnap visszakérni.
Nincs másolatod?
És elárulod, hogy hol?
Amúgy újonnan melyik boltban lehet?

Vdani: Képet majd lehet hogy csak holnap tudok mutatni, mert anyámnál van a garázskulcs... Pedig már kimentem volna ide a környékre motorozgatni (azért csak a környékre, mert még semmi papír nincs, majd visszük műszaki vizsgára).
lehet venni ujat siman
Én asszem sejtem/tudom hogy honnan tudsz szerezni.
A színséma nekem se tetszik, de jó új cuccokkal bővült, nézz csak körül...
A mociról meg képet ide de gyorsan ám
Sziasztok, újra itthon!
Most jó kedvem van, mert megvettük azt a mocit, amiről kb 1 hete írtam. Már tettem bele 15km-t. Hátsó lábtartót még mindig keresek hozzá, ha van valakinek. Újat gondolom már nem lehet venni...

Amúgy mi ez az új dizájn a honlapon...?
oks, azt fogom tenni. kösz!
Tökmind1, mindegyik így müködik... az asso werke, meg a prox is... számozás az ugyanaz... egyébként meg beviszed gépműhelybe, meghónolják, és megmondják mekkora dugó kell bele...
Most a gyári Honda dugóról beszélnünk ugye?
Hívjatok fel egy gépműhelyt, mondtam már, én a tábori tuningot ajánlom, tőlük meg tudjátok kérdezni...
Ezen gyötrődöm én is éppen, de szerintem igen. Az lenne neki a legjobb. [asszem ]
Én ha dugót cserélnék tuti hónoltatnám is...
Enyembe most van kb 23E km, akkor csak ki kell cserelni a dugot benn vagy a hengerrel is kell csinalni valamit?
Nem lesz szarabb, de csak 4szer lehet hónolni...
Van A,B,C,D túlméretes dugó, ezeket tudod belerakni...
És ha fel van hónoltatva egy ilyen nicasilos henger, attól nem lessz szarabb? vagy esetleg nem kell bele nagyobb dugó valamennyivel?
De sokkal rövidebb lesz! Mindenképpen hónoltasd meg, mert mondom ha olajréteg kevesebb akkor abból egyértelműen következik hogy jobban melegszik a gép, ha jobban melegszik, és az a hőenergia a Leidből megy el...
oks
Értem, kössz a válasz(oka)t, de dugó cserekor akkor nem muszáj honoltatni a hengert, csak akkor rövidebb lesz a dugó élettartama, de a teljesítményhez sok köze nincs ugye?
Egy biztos, megérte elmenni, csomó szakmai tapasztalatot szereztem.