Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudjátok hol lehet fasza matricákat csináltatni? ahol a formát ki is vágja a gép... tudjátok mire gondolok nem?
nah mind1
bánom hogy eladtam...de jo ez igy is...igyis lett hasznom rajta
Volt ott minden, 250es kawa, bár egy az egybe zzr utód. Még a kormánya is ugyanaz. Csak adtak rá egy köntöst. Meg volt yzfr125 na az viszont gecijó néz ki. Jóvan hogy csak 15 paci, de iszonyat jól néz ki, kényelmes is, rajta ülve oylan érzést ad mintha minimum egy R6on ülnél, nomeg cbr 125 től meszemenőkig sokkal jobban néz ki. Nagy konkurenciája lesz is neki az tuti. Cbr 125 eláshatja magát emellett.
30at tuti.amugy nagy fejem van
nem hiszem hogy jo lett volna rád...mármint ugy hogy nagy lett volna valoszinű
XXL-es!Nekem is nagy volt!De enyiért nem hagyhattam ott...az volt a szándékom hogy eladjam...szal tul is estem rajta!Te menyit adtál volna érte?
nemhogy nekem adtad volna el
jah izeeee kawa ninja 250es nem volt?mert lehet az lessz
Scottpeter-rel voltunk,meg még 10-en Pesten az Expo-n!Hatalmas volt!Volt szerencsém találni egy nagy akciót!53000-es ICON bukósisak 18000-re volt leértékelve!Elhoztam,de sokat gondolkodtam mit kezdjek vele...de végül tuladtam már rajta amint hazaértünk,mivel nekem már volt egy,és ez XXL-es volt...azért volt enyire leértékelve...nameg uccsó darab is!
voltak 125os mocik?
van egy rud apoer szelepeket foglya egy fogoval huzd ki elore szolok nehezen jon
Fú gyerekek. Ma voltunk Motorkiállításon, nagyon brutál volt. Eszméletlen sok motor, meg eszméletlen sok jó csaj. Anyám borogass.......
Nekem folytatlan körlámpás evett 3,8-4 liter körül, függetletnül attól hogy húztam e neki vagy sem. Az újat még nem tudom menyit eszik mert kb 20 km ert mentem vele.
enyém vegyes használattal 5 litert! És nem folytott váltzat és jól megy!
Nekem átlagba ha nem vadultam 4-5öt
CSá sárcok légyzi irjatok meg hogy ez a moci mennyit eszik 100km-en?köszi
Heló! Figyi már ha lentvan a hengerem akkor hogy szedjem ki onnan a powert teljesen?
Hát akkor lehet az 38 Le ha cseréled a karbit meg a kipuffot is
hat remelhetoleg jovore mar 1000est fogok butykolni
Jah meg verseny lábtartó is legyen ami most van azt megöröklöm . .
Látom már eldicsekedted
38 Les 150 SP hát igen főleg ha azt is kicsit megbütykölöd
jövőre indulhatsz vele a GP -n
a regi lessz megcsinalva.uj idomok,plexi,uj 150es sp henger,
Na örülj neki
De azon is van hónolás
Most akkor új motorod lesz? Vagy nagyobb henger? Is-is?
en most ilyenel nem torodok .uj malossi sp150hengerem lessz.es ez nem nyomatekra van hanem lere