Na most hogy lenyugodtak a kedélyek és remélhetőleg nem lesz már semmi ilyen konfliktus, megkérdezném, hogy akkor ki lenne benne ebben az NSR taliban. Ja és arra kérnék mindenkit, hogy a másik motorjának a fikázását, vezetési stílusának szidását mindenki hagyja majd otthon. Azért szerveznénk, ezt a talit, hogy mindenki gyönyörködhessen fórumos társainak a motorjaiban, és egy laza gurulás közben megtekinthessék, hogy is mennek a gépeink. Aki benne lenne lökjön már egy mélt, fórumos nevével, mél címével, tel számával nekem a : scottpeter@freemail.hu mél címre azzal a szöveggel, hogy számíthatsz rám az nsr taliban. Előre is köszi
gyerekek, HAGYÁTOK MÁ ABBA! Azé nsr 124 neked se kéne azt mondani hogy belekuplungol, de moker én is elmondom neked, hogy a hangya gépe télleg nagyon brutális, gázzal jön kerékre, belekuplungolás nélkül. Én is ismerem a gyerket. Jó igaz eszik vagy 10-12 liter, de kibaszottul megy a gép. Azt meg hogy kinek hogy megy a gépe, kinek folytatlan kinek nem hagyátok má abba. Nem mind1. Örüljön mindenki annak amenyit megy a gépe. Nem bántásképp mondom egyikőtöknek sem, mert mindkettőtöket tisztellek. Amit te műveltél a motoroddal moker az valami csúcs. Hajjak meg én is csinltatok veled olyan lámpát, ha meglesz a macskám. :D És pont egy ilyenért lenne jó az a NSR tali, hogy ott meg tudnánk nézni egymás gépét, és a menetteljesítményről is pontos képet kapnánk. Na de mégyegyszer kérek mindenkit ezt HAGYJÁTOK MÁR ABBA! Nem vagyunk mi itt ellenségek hogy háborúzzunk. :D
baszki ha modom hogy nem kuplungolok akkor nemis nemleszarom en hogy hogymegy a haverod motorja engem a sajatom erdekel.temeg nemis lattad az en motorom de a haverode mar jobban megy.engem nem erdekel af1et 160as polinival megetettem es ez nekem eleg
csak azé mondom h nyugi má már ma volt egy anyázás és abszolút nem szeretném ha olyan lenne itt is a helyzet mint az RS fórumon és akkor itt a vége...
má mindenen felhúzom magam
má mindenen felhúzom magam
http://www.kartingteam2001.sk/...