Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a haverodnak nemkene dobni a agyat
Na most hogy lenyugodtak a kedélyek és remélhetőleg nem lesz már semmi ilyen konfliktus, megkérdezném, hogy akkor ki lenne benne ebben az NSR taliban. Ja és arra kérnék mindenkit, hogy a másik motorjának a fikázását, vezetési stílusának szidását mindenki hagyja majd otthon. Azért szerveznénk, ezt a talit, hogy mindenki gyönyörködhessen fórumos társainak a motorjaiban, és egy laza gurulás közben megtekinthessék, hogy is mennek a gépeink. Aki benne lenne lökjön már egy mélt, fórumos nevével, mél címével, tel számával nekem a : scottpeter@freemail.hu mél címre azzal a szöveggel, hogy számíthatsz rám az nsr taliban. Előre is köszi
Nemkéne a haverommal így beszélni!
de ma ez má a 2. eset volt....
szerintem haggyuk abba elhiszem hogy szar napod volt nem kell vitázni én abba hagytam
ja es ez semmi a hangyyyaaaa nsrje meg leleozi a hayabusat
........mokert egyszer kell felcseszni........
de baszki enekem ma tele a tokom.sehol semmi erre idejon valmi nsr124es TE KUPLUNGOLSSZ! tudod mit nsr124 bazd meg.
bocsánatopt kérek mindenkitől
igazad van scottpeter
gyerekek, HAGYÁTOK MÁ ABBA! Azé nsr 124 neked se kéne azt mondani hogy belekuplungol, de moker én is elmondom neked, hogy a hangya gépe télleg nagyon brutális, gázzal jön kerékre, belekuplungolás nélkül. Én is ismerem a gyerket. Jó igaz eszik vagy 10-12 liter, de kibaszottul megy a gép. Azt meg hogy kinek hogy megy a gépe, kinek folytatlan kinek nem hagyátok má abba. Nem mind1. Örüljön mindenki annak amenyit megy a gépe. Nem bántásképp mondom egyikőtöknek sem, mert mindkettőtöket tisztellek. Amit te műveltél a motoroddal moker az valami csúcs. Hajjak meg én is csinltatok veled olyan lámpát, ha meglesz a macskám. :D És pont egy ilyenért lenne jó az a NSR tali, hogy ott meg tudnánk nézni egymás gépét, és a menetteljesítményről is pontos képet kapnánk. Na de mégyegyszer kérek mindenkit ezt HAGYJÁTOK MÁR ABBA! Nem vagyunk mi itt ellenségek hogy háborúzzunk. :D
jóvan akkor tisztáztuk a helyzetet ( mindenkinek a sajátgépe a legjobb) remélem ti is így gondoljátok
baszki ha modom hogy nem kuplungolok akkor nemis nemleszarom en hogy hogymegy a haverod motorja engem a sajatom erdekel.temeg nemis lattad az en motorom de a haverode mar jobban megy.engem nem erdekel af1et 160as polinival megetettem es ez nekem eleg
csak azé mondom h nyugi má már ma volt egy anyázás és abszolút nem szeretném ha olyan lenne itt is a helyzet mint az RS fórumon és akkor itt a vége...
má mindenen felhúzom magam
én nem buziskodni akarok csak elmondtam a gondolataim de itt be is fejezhetjük nehogymá motorosok rosszba legyenek szerintem
ezaz
menny rá h dráha és ott van a pálya
nem csak ilyen buzerásoktól a hideg kiráz tőlem veheted aminek akarod!
Beírtam a gugliba( aki mint tudjuk a barátunk:) hogy Dunaszerdahelyi gokartpálya, és ez jött ki:
http://www.kartingteam2001.sk/...
en vele nem kezdegetnek de tetudod
megmondjam aztis hany pattanas van a hatamon.
most fenyegetsz?
te nsr 124 sztem most hadd abba ezt a 1000% ozást mer sztem megjárod
mi a te pontos neved?
úúúúúúúúúú messze vagy mint állat