ma haveromtól hallottam,hogy vett az RS-be vmi versenydugót kb 40 ezeré,gyűrűstől együtt!Aszem amerikai márka,de nem tom,nem vagyok benne biztos Azt tudom,hogy nem vertex, és naon nagy márka!Ilyen hülye kiejtésű
Nem tudjátok mi lehet az?
Szia moker tanácsot kérnék.
Ami nálam van nsr azt mondta róla az előző tulaj, hogy megfureatta a motort összerakta bejáratta és utána már nem ment úgy mint a furás előtt. Mi lehet ennek az oka? A dugattyúval nem stimmelne valami vagy esetleg a gyujtással lenne probléma. Csináltam már egy pár motort de még ilyennel nem telálkoztam.
Egyszer csináltam ilyet, de előszőr leegyszeűsítettem, aztán le is töröltem...
Nincs értelme... itt van pl ez az oldal... mindenki idejár, miért menne valaki akkor egy kisebb sokkal kevesebb ember által látogatott helyre, nem lenne sok értelme...
Igazából olyasmire gondoltunk, hogy úgy kellene hogy működjön, mint egy olyasféle regisztráció, egy nyitó oldal, ahol be lehet lépni, és regisztrálás után tudna az ember képet feltölteni, hozzászólni fórumhoz, apróhirdetés ilyesmi. Csak éppen kellene egy kivitelező aki ilyeneket meg tud oldani, mert ez nekem már túl bonyolult. Egy alap honlapot meg tudnék csinálni, de egy ilyet már nem. Szal ha valaki esetleg ért ilyenhez lécci szóljon már.
Scottpeter meg én kitaláltuk hogy csinálni kéne egy olyna oldalt amin csak nsresek lennének (kb olyan mint a simson.hu)csak ez nsrbe .Egy gondunk van h nemtudunk olyan progit amivel regisztrálni lehetne az oldalra.Ha benne vagytok és vki tud ilyet az szóljon THX
JA egy NSR találkozó biztos fasza lenne, sok egyforma gép egyrakáson ,csak a helyszínt kéne még kitalálni,de Bp sztem a legjobb az majdnem az ország közepe
Nem tudjátok mi lehet az?
Ami nálam van nsr azt mondta róla az előző tulaj, hogy megfureatta a motort összerakta bejáratta és utána már nem ment úgy mint a furás előtt. Mi lehet ennek az oka? A dugattyúval nem stimmelne valami vagy esetleg a gyujtással lenne probléma. Csináltam már egy pár motort de még ilyennel nem telálkoztam.
Nincs értelme... itt van pl ez az oldal... mindenki idejár, miért menne valaki akkor egy kisebb sokkal kevesebb ember által látogatott helyre, nem lenne sok értelme...