Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem wossner,az tuti...
wossner
ma haveromtól hallottam,hogy vett az RS-be vmi versenydugót kb 40 ezeré,gyűrűstől együtt!Aszem amerikai márka,de nem tom,nem vagyok benne biztos Azt tudom,hogy nem vertex, és naon nagy márka!Ilyen hülye kiejtésű
Nem tudjátok mi lehet az?
azthiszem nicasilos a henger lehet hogy kikopott .de lehet a dugo is
hát nsr nicasilos... úgyhogy ha azt lefúrták róla, akkor az elég vacak lehet most... és az csak egyre szarbb és szarabb lesz...
Szia moker tanácsot kérnék.
Ami nálam van nsr azt mondta róla az előző tulaj, hogy megfureatta a motort összerakta bejáratta és utána már nem ment úgy mint a furás előtt. Mi lehet ennek az oka? A dugattyúval nem stimmelne valami vagy esetleg a gyujtással lenne probléma. Csináltam már egy pár motort de még ilyennel nem telálkoztam.
nekem voltfull gyarira megcsinaltam kockahengeres 1982es
Csináljatok nyugodtan, én tuti nem csinálok még egy ilyet... max a jawamról majd ahogy épül... de csak képek meg szöveg, semmi interaktív dolog
dehogynem
Egyszer csináltam ilyet, de előszőr leegyszeűsítettem, aztán le is töröltem...
Nincs értelme... itt van pl ez az oldal... mindenki idejár, miért menne valaki akkor egy kisebb sokkal kevesebb ember által látogatott helyre, nem lenne sok értelme...
Egy egyszerübb portál rendszerel lehet ilyent már kivetelezni!
Igazából olyasmire gondoltunk, hogy úgy kellene hogy működjön, mint egy olyasféle regisztráció, egy nyitó oldal, ahol be lehet lépni, és regisztrálás után tudna az ember képet feltölteni, hozzászólni fórumhoz, apróhirdetés ilyesmi. Csak éppen kellene egy kivitelező aki ilyeneket meg tud oldani, mert ez nekem már túl bonyolult. Egy alap honlapot meg tudnék csinálni, de egy ilyet már nem. Szal ha valaki esetleg ért ilyenhez lécci szóljon már.
hat igen
Amarha kéne rendelni csoportosan cuccokat arról a német oldalról még olcsóbban kijönnénk
Nah akkor ebbe énis benne vagyok
ez nagyon tetszik
enis a tiedre ja es kb 6000ft a egy kipufogo meretu cucc
Én benne vok haveromat megkérdezem mert ő már csinált ilyet
Program regisztráláshoz? Na nem igazán értelek, ezt elmagyarázhatnád, mármint hogy pontosan mit szeretnél?
Scottpeter meg én kitaláltuk hogy csinálni kéne egy olyna oldalt amin csak nsresek lennének (kb olyan mint a simson.hu)csak ez nsrbe .Egy gondunk van h nemtudunk olyan progit amivel regisztrálni lehetne az oldalra.Ha benne vagytok és vki tud ilyet az szóljon THX
JA egy NSR találkozó biztos fasza lenne, sok egyforma gép egyrakáson ,csak a helyszínt kéne még kitalálni,de Bp sztem a legjobb az majdnem az ország közepe
ezt a Komárom dolgot meg leszervezhetjük ha jobb idő lesz, úgyis annyira kiváncsi vagyok a gépedre!
És hozzátok mennyi pénzért viszik? mert ha rendelek egy kidörrentő első-hátsó dobot, akkor az nem lesz egy kis csomag.
ez tetszik
igen rendeltem eleg lassan jon le de nagyon olcsok