Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az tuti

naon vicces vagy tesom 2003as omegaja ami hozateszem 220le 2.6os benzin meg 260at
tudod ez a "hihetetlen de igaz " tipus

ez a 90 lovas haver !
ha nemhiszed nézd meg youtube-on akármejik ijen tipus tudja a 210et !
egy gyári 1.4-es Opel nem sűrűn dönget 210el főleg ami még nem 1.4 90 lovas
képet dobnál be róla?
Nem az a fajta ami nekem van igaz?
hali!Eladó egy pár 3 küllős, 125ös NSR-be felni!Jó állapotú,adok hozzá egy hátsó féktárcsát,és egy jó állapotú első gumit!
van nsr 125 service manualom nagyon hosszu és sok ábrával de nagyon használható !
Francia nyelvű, és a CRM is benne van..
te vdani.ertesz a mocikhoz szerinted sv650es jo kis gepedli?
Egy igazi megannal?
hat szerszam nelkul semmi ertelme es ha szervizbeviszed akkor szerintem atlagos ar
mond mitakarsz tudni
Csak az a baj h még sosem húztam szét ilyet, és hát nemtudom h neki merjek-e állni, meg nagyon szerszámom sincs... de a 40 az meg túl sok érte sztem
Hát ha neked megéri?

Én kikaptam a blokkot a két főtengelycspágy a jobb minőségból is csak 3600 Ft párban, a fütengelyfelújítás meg 3000 volt, az hogy mennyi időt basztam el vele ne mszámít mert tél volt!
Mindenesetre jó órabére van vkinek!
titok .
Na latom megy a para.

moker: Kb 3x kerdeztem mar a gepedrol de meg sose valaszoltal, ha titok akkor mondd meg es nem tepem tovabb a szam. Ha lehet rola kerdezni akkor irj, mert volna 1-2 kerdesem.. kosz
Srácok, szerintetek egy főtengely felújítás és csapágy csere megér 40-et szervizdíjjal együtt?
én tudok 1 osztályú halászlevet főzni . .
de komolyan
Na király. Az ingyen pálya mégjobb ötlet, a pálya szélén meg lehetne bográcsozni, sütni főzni, mint egy fasza partyn. Én benne vok. :D
igy van az tuti hogy ez az igazi megoldas
Igazad van Scottpeter! Nem kell ilyeneken vitázni, mondani lehet bármit, ezen az NSR találkozón lehetne egy házi gyorsulási versenyt is szervezni és akkor kiderülne minden... Egyébként rám számíthattok akárhol lesz , persze ha nem gond h nem NSR-em van hanem NSF.
en tudok ingyen palyat
Azt is le tudom szervezni. Hungaroring fél milla körül van (:D) nem tom hogy E ringet menyiért adják oda, vagy a pannóniát.
ok mert ennek semmi ertelme menyunk palyara es rendezzuk.kivancsilennek ott mire mennenek
szóltam már neki, nyugi van. sőt szólok mindenkinek, hogy ne nagyon csinálja már ezt fórumon. (mármint akiket személyesen ismerek)