Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De akkor már úgy kéne ezt a talit, hogy csak leülnénk és dumázgatnánk, némi eszmecsere stb. Meg is tudnám szervezni a helyet mondjuk egy ebéd vagy valami beleférne.
Az enyém 98-as, és az baj hogy amennyi a forgalmiban van, az annyit is tud... (sajnos)
Most meg azon szenvedek hogy hogyan tudnék több teljesítményt kisajtolni belőle.
Sajnos a powerje is tök más.
köszi,haverom csinálta...:Pamugy szerintem szinte mindenkinek akinek 2000 előtti folytatlan...bár papíron nekem is 9 Kw most,de mikor megvettük 21Kw volt
Amúgy van köztetek akinek 15 lovas nsr-je van?
Nekem is van terveben, hogy rakok fel újakat.
Karakter jók lettek az új képek!
amugy uj képeim vannak...
Csak összejön előbb-utóbb!
jah télleg...kunmadaras az nem lenne vészes...mindenkinek egy 100-as utazóval,max 2 óra akor a balaton mellől is...szerintem meglehetne oldani...
Helló belló még mindig fent áll a kérdesom h vki nem tud Crm hengert (ugyanaz mint az Nsr-é) vagy esetleg vmi bontót ahol tuti van jó! csak olyan érdekel ami jó nem kell oan ami perselyezve volt meg szar... köcce
hat latod az naon kozel van
Nagyon szétszórt egy társaság ez! Nyíregyháza
és mondjuk Komárom vagy környéke?
Moker az neked se lenne annyira messze.
en hoznak 5embertis csak hat en naon messze lakok mindenkitol
Fog valaki jönni Kunmadarasra Nsr-esek közül? Ott lehetne egy jó kis tali (nem május 1-re gondolok)
mit szólnátok egy kis közös nsr-túrára...?szerintem nem lenne rossz...vélemény?
igy van de szerintem ha eloben talalkoznank jol kijonnenk mindenkivel szerintem
Motorosok összekéne tartani!Ha motorosok egymást szekálják,akkor mitt várunk a megrögzött autostól,aki utálja öket .
Jó mondjuk igaza van, én is ezt csinálnám az tuti. :D Szal bocsánatot kérek tőled szaboatika. Kicsit elragadott az indulat. Csak az a baj mostanában sokan baszák föl az agyam. De bocsánatot kérek tőled is meg mindenkitől.
figyelj neked lehet hogy anyit er neki nem es ezen kar vitatkozni
Mindnekitöl bocsánatotkérek, ha megsértettem, de nem én kezdtem kötekedni. Én mondtam egy árat amenyit ér az a motor és kész. Szal Bocsi
nemtudom minek kotekedni ez az ara es kesz "nem teszik nevedd meg" es kesz!
Mind1 nem izgat. nem fogom azé szaré húgyé odaadni mert egy okostojás itt okoskodik, mert ért a motorokhoz. Képzeld énse vok annyira hülye hozzá, lehet h nem tudok szerelni, de az árakat még tudom.
320é nem a berúgós van az 94-es sp és fekete önindítós
Csiza hol tudsz te 320é 97-est?muti meg
Jah és nem tudom miért érdekel h én 50esként árulom, sztem ezis az én problámám..