De akkor már úgy kéne ezt a talit, hogy csak leülnénk és dumázgatnánk, némi eszmecsere stb. Meg is tudnám szervezni a helyet mondjuk egy ebéd vagy valami beleférne.
Az enyém 98-as, és az baj hogy amennyi a forgalmiban van, az annyit is tud... (sajnos)
Most meg azon szenvedek hogy hogyan tudnék több teljesítményt kisajtolni belőle.
Sajnos a powerje is tök más.
köszi,haverom csinálta...:Pamugy szerintem szinte mindenkinek akinek 2000 előtti folytatlan...bár papíron nekem is 9 Kw most,de mikor megvettük 21Kw volt
Helló belló még mindig fent áll a kérdesom h vki nem tud Crm hengert (ugyanaz mint az Nsr-é) vagy esetleg vmi bontót ahol tuti van jó! csak olyan érdekel ami jó nem kell oan ami perselyezve volt meg szar... köcce
Jó mondjuk igaza van, én is ezt csinálnám az tuti. :D Szal bocsánatot kérek tőled szaboatika. Kicsit elragadott az indulat. Csak az a baj mostanában sokan baszák föl az agyam. De bocsánatot kérek tőled is meg mindenkitől.
Mind1 nem izgat. nem fogom azé szaré húgyé odaadni mert egy okostojás itt okoskodik, mert ért a motorokhoz. Képzeld énse vok annyira hülye hozzá, lehet h nem tudok szerelni, de az árakat még tudom.
Most meg azon szenvedek hogy hogyan tudnék több teljesítményt kisajtolni belőle.
Sajnos a powerje is tök más.
Karakter jók lettek az új képek!
Moker az neked se lenne annyira messze.