Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szlovakia ekecs csalovszka ulica 127/23.gyere el mer ma nembirom gyortol 15km
én nem kötöszködök ! hol laksz te?
jolvan kezdodik na figyu ha semmi eszed a dologhoz minek kotekedsz
figyeljmá! hangya gépe a 180as nsr jó komám menetem vele de abba se nyit így pedig az biztos odaver neked 10000000000000000000000% 2 ezres fordulaton ugrik kerékre gázból
moker neked gyári folytatlan kipuf van a gépeden vagy a folytottból szedted ki a folytást ?
szerzek infokat es majd irok ok
tudod mit majd teszekfel vidit ahol nemfogom a kormanyt.de a mugy nem csusztatom mindig rajta van a kezem de nem csusztatom
azert mert neki folytatlan .nekemis van egy haverom ugyanigy állat neki a gep lealazta a z enyemet pedig f-es.ezert kerdem a kasztiniszamot.szoval elhiszem de mostmar enyemis folytatlan es enyemsincs tuningolva.
Hátőő, kösz az információt.

Igazából szeretm az ilyesmit előre lelevelezni, mert ha odaviszek 20 embert és éppen aznap gokartverseny van, akkor felúgyjtják a gyatyámat a srácok:)
Mindenesetre kösz.
igen látom ott a kezed hát ne mond már csúsztatod !
NSR124-nek a mocija télleg annyit megy végre .Nagyon jó motoroshaverom.A mocija meg egy "gyári csoda" És neki nincsen megpiszkálva az elektronika.NEM IS FOK NEKI MEGHALNI AZ NSR-je egy darabig....
nezd a kezem latsz kuplungolast
hat nevet nem tudom de barkit megkerdezel ott megmutatjaneked
figyeljmá moker125 ! a vidi elején belekuplungolsz mikor nyit a power ugye?
ja kitolthetned az adatlapod.meg legyszi ird ide a kasztni szamodat kivancsi vagyok
Aha, és van esetleg valami neve, gokartparadicsom, vagy mittudomén?
egeszsegedre.orulj neki
Hát figyelj jöttek melletem a kocsival (renault megane) és az is annyit mutatott
bocsi hisz itt vagyunk megzavarottam
ideirj nsr forumba oraszerint nekemis megy 170et
perszehogy ismerem naon jo hely es nao nagy palya dunaszerdehelyenvan tudod amit mutogatnak a teveben 21milliard erteku kokaint talaktak a heten ott.viszaterve a dologra nagyon jo erdemes meglatogatni
baszki az enyém gyári csak kipuff csere volt de az is 89es nsré nem pedig sport!De így is az enyém 164et ment és semmi elektronika cucc
Nem tudod véletlenül, hogy merre van az a felvidéki gokartpálya, amit itt néha emlegetni szoktak? Tök jó lenne, ha meg tudnád mondani a nevét, vagy legalább valami utalást ha ismered. Köszi.
gpsel 158km/h pontosan
Moker125 mennyi a vége a gépednek?