Egy másik gyakorlati kérdés: Macskalámpásnál első telo szimering cserénél a felső kiflinél fogva fel lehet akasztani a motort amig lezajlik a telószárak kihúzása és a simering cseréje? Meg milyen simering kell bele pontosan (méretére vok kiváncsi)
És azt meglehet csinálni h belerakok mondjuk egy simson blokkot amiből kiflexelem a motorszámot? Egyébként a láncnak télleg nem kell O gyűrűsnek lennie, legalábbis az NSR-emen 1x cseréltem és utána még 7-8e km-t mentem vele és nem volt vele semmi gond.
Én csak a saját tapasztalataimat irtam le, akkor ezekszerint én szerencsés vagyok :D Am a kpm-re a behívástól számitva mennyi idő múlva kell bevinni a gépet?
Ha te mondod akkor nem kell félni a fakabátoktol. Én ismerek 3 olyan embert is akiket elküldtek KPM hez teljesítmény bevizsgálásra, mindhárom motor 50es volt nem 125 ös. Az egyik az az enyém volt Malaguti RST 50, a másik eset nagyi46 és motorja Aprilia Rs 50, egy másik eset meg egy másik haver Honda MBX 80 al ami igaz nem 50 es de elküldték bevizsgáltatni. Szal így bátorkodjatok 125 ös motort venni. Meg egyébként is 2011 től mindet bevizsgálják és kötezelző rendszám lesz rájuk.
engem még nem állitottak meg!csak akartak ugyh ennyi nagyjábol!énis úgy érzem hogy jo vétel!ha a hengernek van baja akkor is van hozzá itt a sportmotoron 30ért komplett blokk!ugyh ennyi!sztem jo lesz!köszönöm azért a segitséget!
Érdekes engem elsőre 3 hónapra basztak meg!Attól függ milyen rendőr állít meg!Mert ha motoros rendőr aki azzal foglalkozik akor hello kitty!És nem te választod ki h mikor melyik állít meg!
Hát 50-ért lehet megéri, mert alkatrésznek simán visszakapod az árát, de ha nem a hengerfejtömités miatt forralja vizet, hanem megvan repedve a henger akkor kuka... Egyébként én erről a 125/50 témáról annyit tudok mondani h mind2 125-ös mocimat 50-esként használtam, vagy 10x már biztos megálitottak jópár városban, de egyetlen egyszer sem büntettek meg, sőt 1x volt olyan is h se sisak se jogsi se rendszám se biztosítás, és még akkor is csak figyelmeztettek Szerintem abszólút nem kell tartani a zsaruktól a rendszám miatt.
Gyerekek! Aki még nem tudná 2009 május 1 től a 4 kerekűek, 2011 január elsejétől pedig az öszes 2 és 3 kerekű segédmotornak kötelező lesz a rendszám, ha nem hiszitek el keressétek visza a linkemet, vagy ha kell majd este újra belinkelem az ORSZÁGGYŰLÉSI RENDELETET! Szal az a hivatalos, nem az amiket mondanak.
az hogy téged így fogtak meg , az nem jelent semmit ...
nem minden motor ugyanolyan ...
s ettől még nem vezetik be a rendszámot ..
s ezek szerint Te vagy az okoska ...
KISFIAM ...
lehet szavazni itt az uj videom
Itt az uj videom leet pontozni
nem minden motor ugyanolyan ...
s ettől még nem vezetik be a rendszámot ..
s ezek szerint Te vagy az okoska ...
KISFIAM ...