Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a kormanyzar miatt van igy hogy nagyobbat terje ha bekattan a kormanyzar.ez minden mocin igy van
azert jo a 180as 125nel 2szemelyre mert a nyomatekon novel viszont loeron csokkent es igy jobban repitt ket embertis erted vaze.te latal mar 125re 250es hengert
Halló! Volna egy kérdésem! Ha a kormány elfordítjátok koppanásig mindkét irányba,akkor a tank és a kormány között mindkét oldalon ugyanakkora a távolság ? Nekem mindkét oldalon a két inbuszost felazítottam teljesen széjjel állítottam tehát nem azzal van a bajom hogy ott nem áll jól! Nekem jobb oldalt kb 1-2cm a hely a kormánynál és a tanknál a bal oldalt 1mm-er! Jólvan ez így ?
Azt h érted h a 180 csak két személlyel jó? Akkor mivan monjuk egy 250-esnél? :D
ja meg hiszem ha latom
hat figyu akkor majd oszetalalkozunk es versenyezunk.kivancsi lenne micsinal enyemel briszk gyertyaval porog 13000 felett bedobom a 2est raratom emeli az elejet .a 180henger meg max ketszemelyel jo de versenyre semmikepp
halgass a fuledre halani fogod hol kattog nekem a lampa felett volt lekell venni a faridomot
Én nem akarok fikázni meg semmi ... tisztelem a motorosokat. moker majd lefotózom a mocimmal. télleg a haveromé szolnoki srác nyíregyháza környékéről vette tavaly a mocit. egyépként nagyon megy az nssr-je gázzal veszi kerékre magát. sztem az egy jó teljesítmény
o kezdte lefikazni a mocim es ezt naon utalom. de mindegy okos enged szamar szenved.amugy meg en senkivel nem veszekedem(kiveve most) teis mar regota irkalsz itt es lattal veszekedni
A 180-as malossival meg ki lehet törölni, ha megeszik vele a moci 30 litert...
Azt hittem, hogy a motorosok össze szoktak tartani, de eggyesek csak hőbölögni, meg fikázni járnak ide...
no comment
jah tulok ha az ove fenykepezdle vele egyutt.tulok
tulok nekem johet nyugotta .jah es ez nem az ove megkeresem az oldalat es megmutatom.jah neg ha a haverod neger srac akkor lehet az ove. tulok
moker125 az a poén hogy a Hangya az a haverom és az a moci az övé már egy éve kb. jah és a tiednek esélye nem lenne az övével szemben mivel egy 180-as malossi hengerszett van rajta XD Erről csak ennyit. TULKOK
Halló! Volna egy kérdésem! Ha a kormány elfordítjátok koppanásig mindkét irányba,akkor a tank és a kormány között mindkét oldalon ugyanakkora a távolság ? Nekem mindkét oldalon a két inbuszost felazítottam teljesen széjjel állítottam tehát nem azzal van a bajom hogy ott nem áll jól! Nekem jobb oldalt kb 1-2cm a hely a kormánynál és a tanknál a bal oldalt 1mm-er! Jólvan ez így ?
Más motrával feszeregni . .
akkor ménem egyből egy repsolos Honda RS t raktál ki .
hangya meg vicnek is rossz neked meg motorod sincs ami adatlapodon van egy nemet srace .tulok
kilehet probalni
szeva martin
kilehet probalni tulporog 13000ren.ja es azert szaggat mert szar gyertyam van .ja es a henger uj
Nem nem csak a moker nagyon komoly átalakításokat csinált rajta enyémet szarrá veri pedig jó 100 kilómmal tudja a 150 et
Miből gondolod hogy otthagyná az enyémet ? Azért mert macskalámpás ?
*is
Max. ns125r. Mert a macskalámpásnak a neve nsr125r.
Egy kb. 5*5 os fekete kockat keress. Macska NSR nel tenyleg ottvan a faridom alatt kozvetlenul a cdi mellet, aztan ns nel lehet mashol..