azert jo a 180as 125nel 2szemelyre mert a nyomatekon novel viszont loeron csokkent es igy jobban repitt ket embertis erted vaze.te latal mar 125re 250es hengert
Halló! Volna egy kérdésem! Ha a kormány elfordítjátok koppanásig mindkét irányba,akkor a tank és a kormány között mindkét oldalon ugyanakkora a távolság ? Nekem mindkét oldalon a két inbuszost felazítottam teljesen széjjel állítottam tehát nem azzal van a bajom hogy ott nem áll jól! Nekem jobb oldalt kb 1-2cm a hely a kormánynál és a tanknál a bal oldalt 1mm-er! Jólvan ez így ?
hat figyu akkor majd oszetalalkozunk es versenyezunk.kivancsi lenne micsinal enyemel briszk gyertyaval porog 13000 felett bedobom a 2est raratom emeli az elejet .a 180henger meg max ketszemelyel jo de versenyre semmikepp
Én nem akarok fikázni meg semmi ... tisztelem a motorosokat. moker majd lefotózom a mocimmal. télleg a haveromé szolnoki srác nyíregyháza környékéről vette tavaly a mocit. egyépként nagyon megy az nssr-je gázzal veszi kerékre magát. sztem az egy jó teljesítmény
o kezdte lefikazni a mocim es ezt naon utalom. de mindegy okos enged szamar szenved.amugy meg en senkivel nem veszekedem(kiveve most) teis mar regota irkalsz itt es lattal veszekedni
moker125 az a poén hogy a Hangya az a haverom és az a moci az övé már egy éve kb. jah és a tiednek esélye nem lenne az övével szemben mivel egy 180-as malossi hengerszett van rajta XD Erről csak ennyit. TULKOK
Halló! Volna egy kérdésem! Ha a kormány elfordítjátok koppanásig mindkét irányba,akkor a tank és a kormány között mindkét oldalon ugyanakkora a távolság ? Nekem mindkét oldalon a két inbuszost felazítottam teljesen széjjel állítottam tehát nem azzal van a bajom hogy ott nem áll jól! Nekem jobb oldalt kb 1-2cm a hely a kormánynál és a tanknál a bal oldalt 1mm-er! Jólvan ez így ?
no comment
akkor ménem egyből egy repsolos Honda RS t raktál ki .