Á nem, csak ha belegondolsz, leszünk sztem vagy 20-30 an (remélem :D) és azért lesz olyan is aki nem 20 km ről jön, egy napi kaját meg csak nem cipelne a hátán. Meg egyébként is turizmus vendéglátás szakos hallgató vok, szal nekem sepercig se tart leszervezni egy ilyet. max 500-1000 ft fejenként és azé csak meleg kaja meg minden. mittomén 9 től lehetne 4-5 ig. Lehet majd csinálok valami hirdetésfélét
Látom nagyon éhes vagy
Bozony PEstnél tovább nem is mennék szívesen. A másik dolog, hogy nem is engednének
Végülis ha Bp. nem is a világ közepe, de az országé majdnem
Amúgy neked/ nektek Kunmadaras messze lenne?!
Éppen kitalálhattok más helyet is magyarországon belül én benne vok akárhol. (az én motoromat 275km ről hoztam igaz pályán) De sztem bp környéke valahol lenne a legjobb, mert aki nyugatrol jön az nem jön el madarasra, aki meg keletröl jönne, nem hiszem hogy elmegy pestnél meszebb. Keresnék valami kis Bp külvárosi éttermet vagy valamit ahol van jó nagy parkoló és ott lehetne kajálni + egy hely lenne ahol meg tudnánk nézni egymás gépeit meg lehetne dumázgatni. Időpont persze tavasz - nyár eleje.
A túrára csak NSR-esek mehetnek? Mert ha nem én szivesen csatlakoznék az NS-emmel (ha sikerül addigra életre kelteni ) Am ott már elég gáz lenne ez az 50-es dolog, gondoljatok bele, tök ugyanolyan motorok és a fele rendszámos, a másik fele nem. Nekem rendszámos NSR-em volt, havernak meg nem, azt sikeresen elkapott a rendőr, de elhitte h az egyik 50-es a másik meg 25-ös .
A talival kapcsolatban nekem Bp 220km az új ótópályán, ami 100as tempóval 2óra +.
Kunmadarasra mindenképpen megyek!
Témaváltás:
Szerintetek a 12000-res mocimban mikor kell cserélni a gyári dugót? A motor állapota nagyon jó. Szerintetek fontos 15-nél cserélni a dugót?
Véleményeket várok!
moker marha jó az az oldal!
Úgy döntöttem hogy rendelek egy Jolly-moto első-hátsó dobot. rendeltetek már tőlük? vagy ismeri valaki ezt az oldalt?
tök jó cuccok vannak.
témától eltérően...milyen márkájú dugókat,gyűrűket lehet kapni NSR-hez?Minden típus érdekel a leggagyibbtól a versenydugóig akár!Márkákat,árakat várok!Thx
Semmi Gond én nem haraxok rád, se senkire. Engem is kicsit elkapott az indulat. Hidd el énsem örülök h 50esként van, de mivel még csak erre van jogsim ezvan. majd leteszem 125ösre is lehet, ha elkezdhetem majd..
Nem úgy értem hogy CSAK leülnénk, hanem hogy a kis közös karikázás mellett leülhetnénk dumázgatni, kis eszmecserét folytatni, egy ebéd mellett mondjuk. Sztem a legalkalmasabb hely valahol budapest környéke lenne, az úgy minenkinek hasonló távra van. nyugatról is és keletről is ugyanannyi. Ha gondoljátok le tudom szervezni.
(Amúgy ez is szól Kunmadaras mellett, mert ott le is lehet ülni, parkolni, ENNI, beszélgetni....mi kell még? Jó hangulat, minden adott
Bozony PEstnél tovább nem is mennék szívesen. A másik dolog, hogy nem is engednének
Végülis ha Bp. nem is a világ közepe, de az országé majdnem
Amúgy neked/ nektek Kunmadaras messze lenne?!
Kunmadarasra mindenképpen megyek!
Témaváltás:
Szerintetek a 12000-res mocimban mikor kell cserélni a gyári dugót? A motor állapota nagyon jó. Szerintetek fontos 15-nél cserélni a dugót?
Véleményeket várok!
Úgy döntöttem hogy rendelek egy Jolly-moto első-hátsó dobot. rendeltetek már tőlük? vagy ismeri valaki ezt az oldalt?
tök jó cuccok vannak.
vagy aza legjobb?Nem vagyok otthon ezekben a márkákban még...
Kovácsolt dugórol vélemény?
akkor a helyszín meg is van!