Figyelj látod ezt nem szeretem ebbe a fórumba... mert mindig csak a leugatás megy. hallod akkor ennyit mondasz h nem veszek 50esként és kész. Nem kell cirkuszt csinálni. Ezvan 270 a legalja, ha nem kell elmész és megveszed a 320ezreset ami állítólag berúgós. Hajrá.. nem mondta senki h az enyémet vedd meg. Csak mondtam h perpill az enyém is eladó. És úgyis elfogom adni, mert ér ennyit. Nézz föl netre, ahol 500é is van fenn ugyanilyen. elhixem h 130ezer a levizsgáztatás. Majd én megoldom te csak ne aggódj az én gondjaimmal.
A reg adó attol füg hány éves a motor.www.grandemotor.com.Ök regadost árulnak,a honlapjukon tályékoztatnak a forgalomba helyezésröl.370000ft cicalámpásért jo akinek korlátolt jogsi.97-es cica 370000pl vagy 97-es 400-as 420000ft megondolnam melyik kéne.Az NSR autopályán 2személyel bicigli,de máshova kitönö!
Ha valaki véletlenül nem tudná elmagyarázom! Rendszámozáshoz szükséges a külföldi forgalmi, plusz vámpapír. Ahhoz hogy megkapja a rendszámot kell előrször is egy igazolás a regadó befizetéséről ami 95000 forint. Ezután el kell vinni egy műszaki vizsgára ami 2600-3000 ft (szolnoki KF szerinti adat, nyugodtan föl lehet őket hívni) utána el kell vinni egy eredetvizsgára ami 15500 ft. Ezek után irány az okmányiroda ahol 6000 ft az új forgalmi, 6000 ft az új törzskönyv, 3500-4000 ft a rendszám, 420 ft rá a matrica a műszaki érvényességről, plusz az átírási illeték 18x124. ÉS ezekhez hozzá jön még a biztosítás ami egy évre A0 besorolással 7560 Ft. Ez akárhogyis számolom 139712. Szal még én is tévedtem kicsit a 130 ezer forint nagyábóli becslésével. Most ha leugattok leugattok, de ennyi a hivatalos külföldröl érkező 125 cc-s motorok papirazása. Ha valaki mégis kétségbe merné vonni, nyugodtan telefonálhat akárhová kérdezősködni, majd eligazítják.
Bocsi ha kicsit elszaladt velem a ló, de má elegem van azokbol akik 50esként árulják a NSR125R macskalámpást és ilyen egetrengető árakat kérnek érte. Azzal indokolják hogy másik is van fenn annyiért. Közbe azok meg soha a büdös életbe nem kelnek el, mert tudják hogy jön a rendszám és 130 ezer forint rá a papír.
Gyerekek! Most őszintén megkérdezem. Szerintetek melyik éri meg jobban: venni egy vámpapiras 95ös nsr-t 260 ezerért, vagy inkább venni egy rendszámos műszakis 97est 320 ezerért. Sztem azért az utóbbi jobban megéri. Meg azt is megkérdezném, melyikőtök kínlódna 130 ezer forintos papirazással, utánajárással, meg idegeskedéssel? Én már egyszer egy pannóniával végigcsináltam igaz annak nem kellett regadó. 3 hónapomba tellett mire renszámot adtak rá. Szal ezt gondoljátok végig ha 50 es vámpapirast árultok (akinek nem inge ne vegye magára).
Áhh én egyre jobban elvagyok keseredve, vettem egy Honda NSR 125, 92-est és 30Le-s papírokkal van...sehogy sem tudom megoldani, h legalább A1-es papírjai legyenek,xal legalább még másfél év mire legálisan túrhatom, addig meg marad a faterral elmenős, elhagyott utas motorozás ami joo de már alig birom ki h amikor hazaérek ne üljek fel rá és túrjam 1000-rel amerre csak látok...Ha vkinek van vmien 5lete pls szoljon!NSR 4eve
Am sztem nézd meg a kép alapján h az indexen kívül meg a kis idomon kívül hibátlan, de azt szerzek bontóba meg veszek indexet. és nem tudsz semmibe belekötni. motorikusan meg csak h gyönyörű hangja van és 150et már mentem vele és még nem volt vége.
Miről beszélsz? 100ezer körül van a rendszámoztatás. lepapírozom és kész. mondom 270. nem fogom neked azé 200é adni mert te itt ieneket beszélsz. én is tudom hogy van ez.köszi
Hát azok a motorok nem is fognak elkelni az tuti, anyit 50es nemér, Meg gondolkozz csak józan észel, akinek 50es papiras motorja van, azon van hogy minél előbb eladja, mert renszámos lesz 2010 őszén tudod milyen dömping lesz itt. Filléreké fogják eladni őket, mert el fogják árasztani a piacot a 125/50esek, és anyi lesz bontásra, hogy már eladhatatlan lesz, de te tudod, engem anyiért biztos nem érdekel. 200ért esetleg, akkor is megnézem előtte!
jaja jol mondja CBRacing!Van 4 db gyári hondás csomagolásban,bontatlan,szegecsem!Fekete,színre fújt!
Mikor vettem a repedt idomokat, a srác adta hozzá!Van még fékkar,váltókar, meg ilyen nyalánkságok!
Mikor vettem a repedt idomokat, a srác adta hozzá!Van még fékkar,váltókar, meg ilyen nyalánkságok!