Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt felveszlek msn-re
Nemtom így vettem! Kérdezd Norbit! töle vettem
van msn-ed? tudnánk ott beszélgetni
Örülök neki, hogy rendben van , és csak óvatosan!
Már eladó az RS is, következő remélem ZX6R Kawa lesz
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Mivel ezek a szegecsek egyszer használatosak, ezért szétvétel után nem lehet újra összerakni. A hondánál vettem a négy (gyári színre fújt) szegecset 1600Ft-ért. (Alátét megmaradt, mert at utána is jó. De ha alátét is kell akkor az db-ként +200Ft dúrván.)
Mivel beszéltem karakterrel, ezért tudom, hogy neki van bontatlan honda gyári szegecse, és gondolom ha kell neked, akkor eladja.
Bye.
Es, hogyan lehet a gyari szegecsekkel belerakni? Es mennyibe kerul?
Szewa norbi! nagyon faja a gép! vettem rá új gumikat már! Látom rs-re váltottál!
Az imbusz, és gondolom azért, mert már volt szétszedve.... ezért kellett nekem venni gyári szegecset
Hogyhogy szegecsekkel van beteve a plexi?
Hali kispara, hogy szuperál az NSR?
Á dehogy, én csak a blokkot vázat meg a papírokat gondolom 100 ezerért. Ha lepapiraznád a saját motorodat az többe kerülne. Valaki javítson már ki ha tévedek. Nekem nincsen 125/50 es motorom engem a rendszámozás veszélye nem fenyeget. Most inkább költök rá 20 ezret és eladom 230é és má sokkal jbban jártam. Nekem aztán oly mindegy.
Én azt mondom hogy: Mindörökké NSR!
Komlet motort gondolod 100ezerért?Szevasz
és ez tuti amugy 100% mert akkor ez alapján rendelném meg
Sziasztok!
mennyi olajat kell tölteni az NSR F telóiba? 2 napja ezért nemtok motorozni.
Már egyszer kérdeztem, csak nem erről a nickről, de nem válaszolt senki.
remélem most segit valaki.
előre is kösz!
Hi!
ha valaki tudna nekem küldeni egy elektronikai rajzot honda ns125 höz, nagyot tudna nekem segiteni! Email: diablo905@freemail.hu (lehet akár nsré is, ha a két dolog hasonló)
Köszoi!
35×47×7,5/10 katalógusból
szeva jo estét neharagudjatok , valaki meg tudná nekem mondani az 1993 as nsrhez , hogy milyen méretü a teleszkop szimering és annak adatai pontosan?köszi elöre is
200 at tudunk érte adni. 130 rá a papír, 330é meg má műszakis renszámos 97es-t lehet kapni. Akinek meg renszámos kell, nem kínlódik a papirazással. Meg egyébként is nemsokára 50esek renszámosak lesznek. Senki nemlesz aki 415 ezret fizet ki macskalámpásért. Annak már iszonyatos makulátlan gyári állapotban kell lennie. Nem hiányozhat róla sem a szerelőnyílás, sem pedig index.
Helló. Az enyém normális NSR(macskalámpás, papírozható)egy jobb index kell rá. 285ezer ft
Azért mondtam hogy más az áttétel ! Az nsr gyorsabb meg pörgősebb
A CRM meg lassű terepre...érted?
helló! 5000Ft az alsó idom.......
ha érdekel hívj nyugodtan......0670 318 52 37....akár postai utánvétellel is.....
Helo!Én akartam megvenni az sp de mikor megláttam a berúgókar elment a kedvem az egésztől. Hogy néz má ki egy 94-es sportmotoron berúgókar?Meg ha télleg ugyan az a crm blobb is akkor nem értem h mi a fasznak különítik el a sportmotort a krossztól? Akkor tökmindegy mit vesz az ember ha ugyanaz a kettő. Ha valaki tud normális Nsr 125-öt eladót(macskalámpást) az szóljon
OK én eladom neked, de így se adom 100 ezerné olcsóbban, mivel ha papiraznád a sajátod akkor is kb 130 lenne.
Scottpéter!Ez 20ezres buli neked sajnos,ugye nem a cicás szart be?Ha régi ad el a cucokat kereket ,hengert,burkolatot.A vázat blokkal amin,se gyújtás,se karbi eladod nekem,én 50-ként ugyis használom enyémet végre jo lett.Akár 3 honap muva is ráérsz addig eladod amit tudsz.A bontosok vagyont kérnek alkatrészért.Szerintem simán elvisznek mindent.