Utálom ha valaki egyből kiröhögi a másikat közben semmit sem tud a dologról!Annyira felidegesít!Nem szokásom flegmán válaszolni de ez az egy felmérgel!
Igen képzeld okoskám látom te is nagyon okos vagy engem igy fogtak meg....ennyi vagy!Tudod van tipuskód!pff ha valaki nem ért valamihez akkor inkább ne írjon!
persze,akk csak újra forgalomba kell helyezni egy mászaki ára vagy kicsivel több,de egyszerű
130at talán meg is ér,ha csak ez a hibája,de ilyenkor elgondolkodtató,h miért nem szerez rá ő tömítést és akkor elkérhetne sokkal többet érte,mint az a 2500 ft plusz
kb 2500ft a hengerfejtömítés... asszem pinkmotors, vagy valami italy valami, nem emlékszem pontosan, de itt a forúmon valakitől tuti megtudod...., azt tudom hogy honlapjukon nem volt fönt... de felhívtam őket és tudtak küldeni...
ez 50rongy!de nemtudom mi legyen!ha megnézed az adatlapom volt már nagyobb mocim vagyis mind2 erösebb volt...most csak ugy venném mert eladtam mindent!rs-el se basztattak!vagy még vmi robogon gondolkozom vmi 70esen...sztetek?
Megveszed olcsón...minden sarkon rettegsz h ne álljon ott rendőr....úgyis elkapnak....elveszik a jogsid és bírság....és ugyanott vagy h veszel egy rendszámosat!Ennyi!
nincs valakinek nsr-hez power szelepe?meg polini hengerhez kéne hengerfejtömités nsr-re szintén!hol tudom beszerezni ezeket?most szeretnék venni egy nsr-t de lelopták rola a powert meg nincs hengerfejtömités és befojik a viz az égéstérbe!szerintetek?help me
ha esetleg érdekel vkit eladó a cuccom!
130at talán meg is ér,ha csak ez a hibája,de ilyenkor elgondolkodtató,h miért nem szerez rá ő tömítést és akkor elkérhetne sokkal többet érte,mint az a 2500 ft plusz
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=86727
elég szarul hangzik