Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen is lila volt! de az előző tulaj áthuzatoltatta feketére! A tied van fent motor.hu-n!
Már bocsi hogy idepofátlankodok, de nekem CRm-em van amiben ugyan az a blokk van ami az NSR-ekben, csak az áttételek meg a főtengely más, és a CRM az berúgós, de ott van a heje az öninditónak, ha valakinek van egy eladó öninditőja azt felvásárolnám mert pont fel lehet rá cuppantani..
Ja és ezért van berúgós NSR, mert az ojan kialakitásu mint a CRM, de ez csak az én okoskodásom, ha nem igy van bocsi...

( Ezen a képen látni tökéletesen hogy ott van a berúgókar meg a tulsó blokkoldal belső oldalán a besülyyesztés az önindítónak, nameg egy nagylábujj )
Hát nem én akartam megvenni, hanem haver, de má ő se akarja, meg aki esetleg meg szeretné, vagy ne vegye meg, vagy 200 ná többet ne adjon érte. A kipufogó nem gyári valszeg házi kokec, meg a blokkbol igencsak csörög valami, nem is nagyon húz. Az én nsr-em 5x jobban megy. Meg azé érzem azt ha ránt a power. Anná kb olyan érzés volt mint egy pannonia, egyenletes húzás végig. Bocsi ha a tulaj is olvassa ezt, de nekünk ez volt róla a véleményünk. Ja meg alapjáratnál is le akart állni mindig. Kuplungnál gurulásba le is állt.
Nekem teljesen ugyanez van:D csak lila üléssel
ez nem gimpel van csinálva!Esküszöm neked,mivel haverom!Meg én vagyok ott a háttérben(épp a biciglis boltnál elszakadt kuplungbovden csere)...
ő lenne az én nsr-em! na mit szóltok hozzá?
Az csak a suly miatt van gondolom+gyarilag tuning kipuff+masik henger van rajt, ja es ez a 33 lovas valtozat. Ezt akarod megvenni?
Ja és gyerekek az NSR125R SP anyit jelent, hogy nincs rajta önindító, csak berúgókar. IGEN jól olvassátok csak berúgókar van. Ma néztük a bizonyos gépet, ami eladó bizonyos hirdetési honlapon, de a nem önindítós volta kiábrándító, a sok egyéb apróság mellett.
Na végülis kiderült, hogy dugó gyűrű baj van szal az kell másik, gyertya is időközben beszart (vadi új) szal nem tom mi az isten van. A gabi nsr-jéhez meg anyit, hogy nem gimpes a kép full gyári láttam élőbe.
ez gimpel van csinalva meg vicnek is rossz
nezd meg a gyertyat ha nem az a baj akkor a civkara megy-e aztan ha odase a kulcsszekrenyt es igy meny sorba.
f@szás! nekam nagyon tetszik!
Nem tom hogy azóta szereztél-e, de én tudok küldeni ha még fennáll a dolog.
sziasztok!
2 kérsésem lenne.
egyik, hogy meddig kell tölteni a telókat F es nsr en?
a másik pedig hogy szükségem lenne egy ns 125R elektromos rajzára.
aki tud egyet, vagy tudja honnan lenhet letölteni az irjon!
előre is köszönöm
sziasztok kész lett az NSr-em....... véleményeket kérek...
moker125!Ha nem gyujt,és az ék nincs lenyirva akkor mi lehet vele?Új A gyertya
persze, hogyne tudnám. Csak azért nem világosak nekem itt a dolgok, hogy hogy a fenébe állítódott el a gyújtás, amennyiben az a rosz, amikor a gyertyaolvadás előtt tökéletesen működött?
hat en a helyed be megneznem hogy holdponton gyujt-e.gondolom tudod hogy kell
lassan indul a buli
Petti!Ha leszeded a deknit,és a lendkerék anya laza elmozdult az ék,de ha leszedted szimeringet is tudod cserélni 250ft vettem én is.Az anya jobbmenetes lehuzot használj lendkerék közepén a furaton kitámasztod.Amugy én szimeringet cserelek,a benzin kimarta tulfolyo uszo miatt teliverte.
Akit érdekel gumi nagyonolcsón az katt ide
110/70 150/70 újszerű gumik eladók nagyon olcsón

http://www.sportmotor.hu/motor...
de régis volt
Nah hogy tetszik . ?
Keresek, 140 vagy 150es gumit 18as méretbe régifajta nsr kerékre segitsetek! bármijen érdekel !
Egy gyors segítség kéne nekem, ha valaki tud orvosságot azonnal írjon már, köszi. Diagnózis röviden: gyertya elcsöppent, motor megállt, hazatol. Gyertya kivesz, gyertya megolvadásának realizálása, motor szétszedése, henger szemrevételezése. Henger, dugó gyűrű nem sérült, kompreszió van, gyújtás van. Motor mégsem indul, csak puffog durrog. Elképzelhető-e hogy valamiféle úton módon átugrott a lendkerék, vagy elmozdult az éktől? Vagy mi lehet a probléma? SOS-be kéne