Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó emberek.érdekel vkit egy Pirelli sport daemon hátsó gumi?140/70es 18"as.nsr re való többek között.vadiúj, nem volt még használva ,csomagolással.tök szőrös.bolti ára 32.000 nálam 20.ha érdekel akkor a ninjathedrummer@freemail.hun lehet jelentkezni!
Macskalámpás nsr-re lehet kapni valahol hátsó sárhányót?
sztem nem ezt láttad, mert szeptemberbe vettem és azzota meg idő miatt is kevesset motoroztam az elöző tulaj meg sztem nem volt ezzel madarason sok trikolor nsr van mo.-on
okés!
100000000000köszi addigis!
Tudom mi az ...
van is olyanom . még lehet hogy a belseje is megvan ...(az a féltárcsa, amire a bowdeneket kötöd!)

lefényképezem és megnézed , hogy ilyen kell-e Neked...

De szombat délután tudom csak feltenni a képet , mert külföldön leszek ...
Ha elfelejteném , akkor nyugodtan csörgess meg ...
06706155160

üdv...
Igazából nem is tudom hogy hogyan írjam körül. Van a henger oldalán egy kis izé, amiben forog a power-t irányíró akármi.(megy bele két bowden is) na, nekem az a kis boboz izé kellene.
Csak ez az egy blokkom van + 2 db karburátor...
és sajnos nem tudom az évjáratát ...
miért , mi kell ?
Bármit le tudok mérni
ugye macska nsr-hez vannak alkatrészeid!
hi ...
Honda nsr/crm blokkalkatrészek eladók ...
főtengely , gyujtás , karbik , stb...
postai úton is ...
Abban az esetben ha az alvázszmod HIJC2025 el kezdődik akkor biztos 95ös. amennyiben nem akkor az nem 95ös.
Nah mind1 sztem. Az a 2év. Jó állapotban van és ez a lényeg
JaJa, mondjuk én most adtam el tegnapelőtt. Mert 50esként volt, és túl kockázatos...
Akkor helyesbítek 95-ös forgalomba helyezésű de a lényegen sztem nem változtat de az idomba is belül mindenhol 94 és 95-nél vannak a jelzések
Keresgess a motorodon évszámot biztos bele van ütve valahová.
jaja a mienk az 95ös! tied is meg enyém is
ha 95be adták ki az nem azt jelenti hogy akkor is gyártották!
érdekes minden olasz papirja megvan és abba az van írva h 95-ös
Azé énis úgy tudom h 94től már macskalámpás van. de nekem mind1
Én a helyedbe nem lennék abba annyira biztos hogy 95ös évjárat!akkor már javába a macskákat gyártották!
olyan 170 de nagyon függ az áttételtöl is
Nem 95-be adták ki az utolsó körlámpást!
Aha faxa nagyon. De 95be már macskalámpás NSRt gyártottak nem? Nem akarok kötekedni csak én úgy tudom. Am mennyit megy kb végre?
160-a sPolini van rajta fél éves sincs zsír új gumik 95-ös évjárat!Nekem még így is többe volt nem is akarom eladni de kéne vmi nagyobb
Jól néz ki nagyon Bár sztem a 350ezer ft elég merész ár érte
Ilyen lett gépem festés után! Nem tud valaki hátsó űlés eltakarót rá?