Tudna nekem küldeni valaki "91-es NSR-hez szerelési útmutatót e-mailben? Olyan kéne főleg, amiben van sok robbantott rajz, de ha ilyen nincs, akkor jó bármelyik. Előre is köszi!
hkristofd@citromail.hu
Valaki nem tudna segíteni abban hogy hol lehetne 7-es töcsavart szerezni hegerfejhez ? Mert a hengeren az első kerékhez legközelebb eső tőcsavar csak forog és kilazul mindig. Remélem nem szakdat bele , a töcsavar alján mintha el lenne menve a menet. Ezért akarnám kicserélni először azt hátha nem kell uj menetet vágni a hengerbe. Csak Miskolcon egy boltba sincsen 7-es tőcsavar.
Ha szavazni kéne és egy sorrendet állítani a fórumozók nsr-jei között én MOKER-t tenném első helyre. Nem tom ti láttátok e a vidijét, de az a lámpa sztem nagyon brutál. Sőt ha télleg úgy is megy (amit nem vonok kétségbe) akkor övé az abszolut első hely! GRat hozzá :D
mnden átvolt neki kötözva úgyértem nincs neki benne fordulatkorlát
és a power is működik meg amarha van vágva neki kis 5 négyzetcentis lyuk vágva a levegőfilterre amin rács van,nos atom hangja van meg ahogy megy,amarha
kiváncsi vagyok h mit csináll haver 02 es RS e ellen . de sztem odaveri
Hali! Van nekem egy ARROW rendszerem fent is van a mocin de nem vagyok biztos hogy jól! A dobom az mozog! Amikor összerakom a dob és a könyökrészhez kell rakni valamit mert ott amikor a dobot ráhúzom körbe rés van! Aki tud segítsen már kössz!
Ja bocs a környéken egy olyan nsr-t tudok, amelyik még az enyémnél is jobban egybe van. Egy jászalsószentgyörgyi Repsol festéses körlámpás nsr. Na az a gép brutális.
Fú gyerekek! Ma motoroztunk egyet haverokkal városba, egy egészen kis rövid karikát. Eszméletlen. Azt tudtam, hogy egész jó gépem van meg erős is. De most vagy én mentem vele túl régen és elfelejtettem, vagy most jobban megy. Igaz most 10-15 kilo idomtol és tükörtöl meg egyéb öszetört cucctól van megszabadítva, de brutálismód megy. Nem tudom, hogy eladjam-e. Azon is gondolkoztam, hogy valyon van e valakinek itt olyan NSR-je akinek van hozzá gyári SZERSZÁMKÉSZLET. Mer nekem van :D
Vagy légkulccsal, vagy kuplunglefogóval tudod azt csak leszedni! Ha tönkreteszed, szólj tudok hozzá alkatrészt szerezni :) És ha kell gyári membrán, azt is tudok, házzal együtt, maradék alkatrészek, és mivel az NSR karterra szív, rteljesen mindegy, hogy milyen henger van rajta, a szívótorok marad...
Szóval ha kell: szakacsmarcell@yahoo.de Mivel havernak ezek már csak kacatként vannak, szerintem megbeszélhető vele, hogy nomrális áron megkapd.
este fönn leszek.