Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megigértem én neked hogy majd adok én, majd msn-ben megdumáljuk
este fönn leszek.
csak anyi hogy 13000 felett porog a mocim
mar kesz a moci dobjak nekik most vidi
t
koszi
szlovakiaban lakok ugyhogy tel nem lessz jo.e-mail mokerjaro@citromail.hu
Hali moker légyszi adjál már egy email cimet vagy egy tel számot hogy tudjunk beszélni.
Mi van átkötözve,hogy nincs fordulatkorlát? Ezt nem értem...pls fejsd ki!
Tudna nekem küldeni valaki "91-es NSR-hez szerelési útmutatót e-mailben? Olyan kéne főleg, amiben van sok robbantott rajz, de ha ilyen nincs, akkor jó bármelyik. Előre is köszi!
hkristofd@citromail.hu
Valaki nem tudna segíteni abban hogy hol lehetne 7-es töcsavart szerezni hegerfejhez ? Mert a hengeren az első kerékhez legközelebb eső tőcsavar csak forog és kilazul mindig. Remélem nem szakdat bele , a töcsavar alján mintha el lenne menve a menet. Ezért akarnám kicserélni először azt hátha nem kell uj menetet vágni a hengerbe. Csak Miskolcon egy boltba sincsen 7-es tőcsavar.
Enyém szebb lesz, kis időn belül
Ha szavazni kéne és egy sorrendet állítani a fórumozók nsr-jei között én MOKER-t tenném első helyre. Nem tom ti láttátok e a vidijét, de az a lámpa sztem nagyon brutál. Sőt ha télleg úgy is megy (amit nem vonok kétségbe) akkor övé az abszolut első hely! GRat hozzá :D
mnden átvolt neki kötözva úgyértem nincs neki benne fordulatkorlát
és a power is működik meg amarha van vágva neki kis 5 négyzetcentis lyuk vágva a levegőfilterre amin rács van,nos atom hangja van meg ahogy megy,amarha
kiváncsi vagyok h mit csináll haver 02 es RS e ellen . de sztem odaveri
Mien trükköt mutatott?
Moker egy nsr doki .
jobban ért hozzá mint a zsíros kenyér receptjéhez
ma mutatott egy trükköt hát beszarás h hogy megy az a gép
Hali! Van nekem egy ARROW rendszerem fent is van a mocin de nem vagyok biztos hogy jól! A dobom az mozog! Amikor összerakom a dob és a könyökrészhez kell rakni valamit mert ott amikor a dobot ráhúzom körbe rés van! Aki tud segítsen már kössz!
Van valakinek macskalámpásra gyári műszerfala?Érdekelne még hat küllős felni is!

Előre is kösz,és létszi szoljatok van,vagy ha tudtok valahonnan!

Üdv
Ja bocs a környéken egy olyan nsr-t tudok, amelyik még az enyémnél is jobban egybe van. Egy jászalsószentgyörgyi Repsol festéses körlámpás nsr. Na az a gép brutális.
Fú gyerekek! Ma motoroztunk egyet haverokkal városba, egy egészen kis rövid karikát. Eszméletlen. Azt tudtam, hogy egész jó gépem van meg erős is. De most vagy én mentem vele túl régen és elfelejtettem, vagy most jobban megy. Igaz most 10-15 kilo idomtol és tükörtöl meg egyéb öszetört cucctól van megszabadítva, de brutálismód megy. Nem tudom, hogy eladjam-e. Azon is gondolkoztam, hogy valyon van e valakinek itt olyan NSR-je akinek van hozzá gyári SZERSZÁMKÉSZLET. Mer nekem van :D
kössz az infot akkor megprobálok egy kuplunglefogót szerezni mert légkulcsból olyan nagyon sok nincs itt a környéken... egyébként NS-ről van szó
Persze attól függ, hogy ez most az NSR -ed, vagy az NS 125 R... Mert NSR hez vannak alkatrészek....
Vagy légkulccsal, vagy kuplunglefogóval tudod azt csak leszedni! Ha tönkreteszed, szólj tudok hozzá alkatrészt szerezni :) És ha kell gyári membrán, azt is tudok, házzal együtt, maradék alkatrészek, és mivel az NSR karterra szív, rteljesen mindegy, hogy milyen henger van rajta, a szívótorok marad...
Szóval ha kell: szakacsmarcell@yahoo.de Mivel havernak ezek már csak kacatként vannak, szerintem megbeszélhető vele, hogy nomrális áron megkapd.
Ok kössz.
nemis fereolvastam szedd szett es ugyis meglatod
gajrament a csapagy a kormanyban
az starter mi agyujtasrol beszelunk