Már megbocsáss de nem ezt kérdeztem. A blokkba nem a tank alatti tartájba! Akkor úgy mondom hogy váltó olaj vagy kuplungolaj vagy motorolaj vagy mi a faszom az a lényeg hogy a blokkba! Na így már érted? Sztem félrenézted de sebaj van ilyen!
Hali! 125-ös a moci. Ha érdekel akkor nézd meg és próbáld ki! Megvan hozzá minden papír, tehát vizsgáztatni is lehet nyugodtan. Csá! A telószámom ott van lentebb!
ÉS az új tükör ugyanúgy kicsinyített/nagyított? Mert először egy tükrös belevágott nekem egy sík tükröt, (amit persze nem fizettünk ki) az egyik tükörben láttam mindent, a másikban a fejemet. Már találtunk olyan tükröst, aki belevágná a hozott tükröt, csak hogy arra garanciát nem vállal, mert eltörhet vágáskor is meg akkor is amikor beleteszi. Most meg még olyan tükröt se találok, aminek hasonló a "képe". (Egy "96 os suzuki swift tükre lenne hasonló, de az se ugyanaz, és még 1400Ft az is... és kitudja hogy eltörik-e vagy sem )
Tudom hogy ez nem ide tartozik de hátha van valaki aki tud segíteni.
Honda MTX 125 léptetővillát keresek égen földön bontókban és nincs sehol remélem tud valaki segíteni
a motor japán tipus a léptetővilla száma:KJ1L
Egyébként kár ezzel hadakozni, hogy hova szív, az nem jelent semmit! Akkor ablakos a dugó, ha különben valami csatornát elzárna. De ez lehet egy felömlő is!
Mert pl a 125-ös apriliak (Af1, RS stb) hengerre színak, mégsem ablakos a dugattyújuk, sima dugóval is megoldották, hogy ne zárjon el semmit.
Ok hogy karterszivós de akkor mért kérdezik meg ha tömítéskészletet rendelsz hogy ablakos a dugattyú vagy nem. Ez nekem is érdekes volt de akkor felvilágosítotak hogy a japán változat nem ablakos de az olasz változat igen igy nekem is furcsa volt mert nálam egy olasz változat van és nem ablakos a dugattyú.
De abban igazad van hogy a kartelba szívja az anyagot.
Na itt egy kép a kezelési utmutatóból
Nem tudom hova valósi vagy, de egyik haverom nagykőrösön vágatott bele domború üveget amit lézerrel vették fel a méretet, vágtak ki, potom 350 ft-ért. Egyébként nagyi46 akiröl beszélek, őt is meg lehet kérdezni.
Nem az enyém eladó, én is most vettem novemberben ;)
Nekem a jobb oldali tükrömnek türt be a tükre. Ezt szeretném pótolni, de mivel domború a tükör nehéz ugyanilyet találni, meg belevágni is. Nincs valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Szóval csak tükör kéne a tükörbe, a tükör maga tökéletes (kivéve, hogy nincs tükör a tükörben :))))))))) )
Nekem Motul 100% syntethik nemtom h mi meg hogy de eladó szerint ez bele a legjobb öö asszem h 4500-4900 forint körül van(nálunk 700 korcsi )
ezt ajánlom hozzá!
Csúcsminőségű szintetikus motorolaj, kétütemű motorokhoz.
Nagyteljesítményű motorokhoz ajánlott.
Tisztán tartja a gyertyát és a kipufogórendszert.
Környezetbarát (füstmentes működés)
Minősítés: API: TC+, TISI1040, JASO FC, Honda Spec.
Kiszerelés: 1 liter
nekem ez van 3300ft literje
Hali lenne egy fontos kédésem van nállam egy olasz gyártású nsr 3külős felni van alatta kockalámpás.
Na és a kérdés: nekem ebbe a motorba nem ablakos a dugó és van aki azt mondja hogy ablakosnak kellene lenni mi a véleményetek?
Borsos lesz az ára biztos, de vagy komplett blokkot veszel vagy alkatrészt!
Honda MTX 125 léptetővillát keresek égen földön bontókban és nincs sehol remélem tud valaki segíteni
a motor japán tipus a léptetővilla száma:KJ1L
Mert pl a 125-ös apriliak (Af1, RS stb) hengerre színak, mégsem ablakos a dugattyújuk, sima dugóval is megoldották, hogy ne zárjon el semmit.
De abban igazad van hogy a kartelba szívja az anyagot.
Na itt egy kép a kezelési utmutatóból
Nekem a jobb oldali tükrömnek türt be a tükre. Ezt szeretném pótolni, de mivel domború a tükör nehéz ugyanilyet találni, meg belevágni is. Nincs valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Szóval csak tükör kéne a tükörbe, a tükör maga tökéletes (kivéve, hogy nincs tükör a tükörben :))))))))) )
ezt ajánlom hozzá!
Csúcsminőségű szintetikus motorolaj, kétütemű motorokhoz.
Nagyteljesítményű motorokhoz ajánlott.
Tisztán tartja a gyertyát és a kipufogórendszert.
Környezetbarát (füstmentes működés)
Minősítés: API: TC+, TISI1040, JASO FC, Honda Spec.
Kiszerelés: 1 liter
nekem ez van 3300ft literje
Na és a kérdés: nekem ebbe a motorba nem ablakos a dugó és van aki azt mondja hogy ablakosnak kellene lenni mi a véleményetek?
Hol kaphatok tükröt e vidéken?