Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . bocsi télleg félre néztem nem Zn szoktam hülye lenni .
Igen a polinihoz tényleg ablakos van. Egyébként tudna nekem valaki egy polini elérhetőséget adni? cím telefonszám, bármi jöhet!
Na igen, ez volt a bajom nekem akkor is 125/50, de azóta már réges rég vettem motort. Most macskalámpásat veszek.
Már megbocsáss de nem ezt kérdeztem. A blokkba nem a tank alatti tartájba! Akkor úgy mondom hogy váltó olaj vagy kuplungolaj vagy motorolaj vagy mi a faszom az a lényeg hogy a blokkba! Na így már érted? Sztem félrenézted de sebaj van ilyen!
Hali! 125-ös a moci. Ha érdekel akkor nézd meg és próbáld ki! Megvan hozzá minden papír, tehát vizsgáztatni is lehet nyugodtan. Csá! A telószámom ott van lentebb!
Nagyon örűnék neki, leköteleznél!
Én úgy tudom igen, de azért megkérdezem a nagyit. Majd írok ha megtudom ok?
ÉS az új tükör ugyanúgy kicsinyített/nagyított? Mert először egy tükrös belevágott nekem egy sík tükröt, (amit persze nem fizettünk ki) az egyik tükörben láttam mindent, a másikban a fejemet. Már találtunk olyan tükröst, aki belevágná a hozott tükröt, csak hogy arra garanciát nem vállal, mert eltörhet vágáskor is meg akkor is amikor beleteszi. Most meg még olyan tükröt se találok, aminek hasonló a "képe". (Egy "96 os suzuki swift tükre lenne hasonló, de az se ugyanaz, és még 1400Ft az is... és kitudja hogy eltörik-e vagy sem )
de a polini hengerhez már ablakos jár:)
mer a rsnek hosszabb a hengere
Hátha nincs sehol akkor nincs mese Honda Budapest!
Borsos lesz az ára biztos, de vagy komplett blokkot veszel vagy alkatrészt!
Tudom hogy ez nem ide tartozik de hátha van valaki aki tud segíteni.
Honda MTX 125 léptetővillát keresek égen földön bontókban és nincs sehol remélem tud valaki segíteni
a motor japán tipus a léptetővilla száma:KJ1L
Egyébként kár ezzel hadakozni, hogy hova szív, az nem jelent semmit! Akkor ablakos a dugó, ha különben valami csatornát elzárna. De ez lehet egy felömlő is!
Mert pl a 125-ös apriliak (Af1, RS stb) hengerre színak, mégsem ablakos a dugattyújuk, sima dugóval is megoldották, hogy ne zárjon el semmit.
Ok hogy karterszivós de akkor mért kérdezik meg ha tömítéskészletet rendelsz hogy ablakos a dugattyú vagy nem. Ez nekem is érdekes volt de akkor felvilágosítotak hogy a japán változat nem ablakos de az olasz változat igen igy nekem is furcsa volt mert nálam egy olasz változat van és nem ablakos a dugattyú.
De abban igazad van hogy a kartelba szívja az anyagot.
Na itt egy kép a kezelési utmutatóból
Nem tudom hova valósi vagy, de egyik haverom nagykőrösön vágatott bele domború üveget amit lézerrel vették fel a méretet, vágtak ki, potom 350 ft-ért. Egyébként nagyi46 akiröl beszélek, őt is meg lehet kérdezni.
Csak a gyártótól a kiskerboltig elérő árakat szímbolizálva a Hondás ismerősöm a gyári amerikai olajat hozza 759 Ft-ért! beszáron
Nem az enyém eladó, én is most vettem novemberben ;)

Nekem a jobb oldali tükrömnek türt be a tükre. Ezt szeretném pótolni, de mivel domború a tükör nehéz ugyanilyet találni, meg belevágni is. Nincs valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Szóval csak tükör kéne a tükörbe, a tükör maga tökéletes (kivéve, hogy nincs tükör a tükörben :))))))))) )
Nekem Motul 100% syntethik nemtom h mi meg hogy de eladó szerint ez bele a legjobb öö asszem h 4500-4900 forint körül van(nálunk 700 korcsi )
ezt ajánlom hozzá!
Repsol Moto Competition 2T motorolaj

Csúcsminőségű szintetikus motorolaj, kétütemű motorokhoz.
Nagyteljesítményű motorokhoz ajánlott.
Tisztán tartja a gyertyát és a kipufogórendszert.
Környezetbarát (füstmentes működés)
Minősítés: API: TC+, TISI1040, JASO FC, Honda Spec.
Kiszerelés: 1 liter
nekem ez van 3300ft literje
Nem a te nsr-ed eladó? Neten láttam egy ugyan ilyet ahhoz is ki volt írva hogy a bal tükör törött.
az ablakos dugos akkor van ha hengerbe sziv a motor.viszont nsr karterba ssziv ezert minek lenne ra
Hellóka! Ki tuggya hogy mien olaj kell az NSR blokkjába? Kérekszépen minden adatot az olajról! Kössz!
Hát ez hülyeség, minek akar rá ablakot? karterszívásos az nsr...
Hali lenne egy fontos kédésem van nállam egy olasz gyártású nsr 3külős felni van alatta kockalámpás.
Na és a kérdés: nekem ebbe a motorba nem ablakos a dugó és van aki azt mondja hogy ablakosnak kellene lenni mi a véleményetek?
Eltörött a tükröm nékem,
Hol kaphatok tükröt e vidéken?