Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imádok motorozni, meg szeretem a motorokat, de akkor is csak egy fémkupac
kinek a papné.....

A Honda szerelmese lettem:

"Szerelmes a szívem,
nem tehetek róla
Egy fekete Hondának lettem
imádója.
Ha visszapillantójába nézek nézek,
boldogságot érzek.
Kedves fekete Honda te vagy
minden álmom,
Rólad álmodom hosszú
éjszakákon.
Soha ne érje eső csillogó
kereked,
Soha ne lepje por puha
bőrülésedet.
Amikor az esti szél megrázza
az ablakot,
Tudod azonnal az ülésedre
pattanok.
Nem tudtam eddig,milyen
szép az élet.
Mióta húzom a gázt, csak
azóta élek.
Szívem a motor hangjával
lágyan összedobban.
Szeretem ezt az érzést napról
napra jobban.
Lehet egyszer megunlak és
eladlak,
De tudom másnak leszel az
ami most nekem vagy."

Hát nem szép?:D
kinek a pap...
ok viszairtam
Szia moker írtam naked emailt
az elso 2t es naon szep .
23le
Hulladek szarok 125cc 4T De minden tisztelet a gyartoke, meg a szart is el tudjak adni csak reklam kell neki. Elo pelda, 700K egy robogoert

Manapság már nem igazán gyártanak motorokat...
megelli sport 125
peugeot xr-7
gsxr125
Köszi szépen!
A héten be is megyek majd.
Kösszi.
A jobb oldali alsó idomot menyiért adod?, Kuplungkarod, fékkarod, tükröd van e esetleg? Ha van menyiért?
A Centrum és az Andrássy villamosmegállója között a UPC irodaházzal szemben. Ha a centrum felől jössz a jobb oldalon.
Értem!
Azt megtudnád mondani hogy melyik boltban vetted itt Miskolcon ?
Mert voltam nagyon sokba de 7-es csavart semmilyet nem tudtak adni.
Az oldalon megtalálhatsz sok leírást és szerelési útmutatót az NSR-ekhez.
http://members.chello.hu/zsebi...
Csáo!
Múszerfal köré való idomot és plexit keresek kétkörlámpás nsremre!
ha valaki tudana nkem segíteni az jó lenne...!

Alkatrészek eladók....!

lovip66@freemail.hu Tel.:06703185237
Szilikon vagy valami szar tömítés van köztük, én nemtom micsoda, mert nekem egybe volt , és úgy tettük fel. De mivel tom h kié volt, szerelő rakta össze, és egy picit itt is nyom ki, de nagyon kis mennyiségben. ennyi.....
CSá! Gondolom van itt köztetek olyan akinek van a mociján Arrow rendszer. Akinek van az írjon már lécci lenne egy kérdésem! De leírom ide is hátha tud segíteni vki. Amikor felraktam a könyököt addig nem volt semmi gon csak amikor a dobot ráraktam akkor észrevettem hogy a dob és a könyök között amikor ráhúztam ott rés van és kicsit fröcsköl az oil útközben! Kell netán rakni vmi tömítést oda vagy mi? Kössz előre is!
Ja tudom, te laksz újszászon? Mert én néztem a te motorodat, meg is vettem volna, de aszem az 50es úgy emlékszem.
Sziasztok!
Nekem is van egy NSR ami Repsol festéses és 9km-re lakom Jászalsószentgyörgytől. Meg kell kérdezni a szentgyörgyi srácot, hogy milyen az én motorom. Egyébként eladó a kicsike és 230 az irányár.
06706106270 vagy leonejoci@hotmail.com
Jó motorozást! Mndjárt itt a jó idő! :)
Hello!

Háát nem biztos, hogy tudsz szerezni lefogószerkezetet hozzá! Azonban könnyedén csinálhatsz! Fogsz egy laposvasat, szép karikát hajlítasz belőle, akkorát, amekkorát éppen rá tudsz húzni a kuplungkosárra, (azaz a belső átméreő a kuplungkosár külső átmérője +1-2 mm legyen) fúrsz rá néhány lukat a kuplungkosár lamellatartóinak megfelelően, ebből 4 elég, de fontos, hogy mikor ráhúzod, és ezek a csavarok belógnak, mindegyik támassza akosarat, a lukakba menetet vágsz (nálam 5 mm-es csavarok) a körre hegesztesz egy fogantyút, és ráteszed a kosárra, és lefogod.
Mert ne tőcsavart kérj hanem 7es imbuszt (keménysége miatt), vágd le fémfűrésszel a fejét és kész a tőcsavar. Nekem ugyan ilyen problémám volt. Én is Miskolcon vettem bele és nekem is 7es tőcsavar kell az apriliába.