A fékolajtartály tetejére rávan irva pontosan hogy DOT 3 vagy DOT 4,nekem a macskalámpásra DOT 4es kell!SZerintem akkor neked is ez lesz a megfelelő!Váltóolajat meg bemész a mocis boltba mondod hogy 125,ös sportmociba kell és tudni fogja az eladó hogy milyenre lenne szükséged!De azt hiszem ezekbe a 10W40-es kell!
Ezeket be tudod szerezni akármelyik motorosboltba,de akár benzinkúton is!
Nekem mellesleg motorex hajtóműolajam van,2800 volt!
Most vettem nem rég egy kereklámpás nsr 125-t nem igazán tudom hogy milyen fék és milyen vátó olajat vegyek bele? a másik a légszűrő elégé ramaty azt hol kapok és kb mennyibe fáj.
Alvázszám a villanyakon van, úgy tudom a jobb oldalán, a motorszám az meg a blokk bal oldalán ha oldalról nézed legalul található....
Nekem pl volt egy blokkvédő fent, és attól nem látszott...(nekem mtx volt, de a blokk ugyanaz...)
Szóval én ott megnézném, így emlékszek... de aztán lehet másik mocimon volt ott
Van egy ismerősöm, aki valami rendőrhöz hasonló, sokat lóg zsernyákokkal, meg igazlotatgat is, és ő mondta, hogy igazából a rendőr semmit nem tehet. Bár biztos van olyan amelyikben úgy ég a vágy, hogy gecizhessen az ilyennel, ahelyett, hogy tényleg a komoly dolgokkal foglalkozna. Tényleg annyi szarságot hall meg lát az ember, komolyan, ilyenkor hol vannak ezek a híres neves jótevő magyar rendőrök?
Hi! igen, a duplatárcsást vettem meg, viszont van rajt egy csomó dolog ami inkább 50 esről árulkodik (pl nincs rajt hársó ülés, stb.) egyébként nagyon megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. van aki azt mondja, hogy elvileg nem is gecizhetnek, van aki meg egyenesen irtózik a 125/50 től. Egyébként én még mostanáig sem leltem rá a váz/motorszámra. (Ezt is leirhatná valaki, aki tudja hol keressem.)
Szóval akkor valaki tudna segíteni? Már sokadszor írok, de még mindíg nem kaptam választ.
diablo89!Te a dulatárcsafékest vetted meg,és 160-as ora van benne?A bevizsgálás olyan,mint bemegyek motorosboltba alkatrészért vázszám motorszám évj kéri elado.A gép már dobja is ki 125.Váriálhatok össze -vissza a felépitményén látszik nem 50-nes.Amúgy milyen szép volt régen,mikor a simsonok tolták a rigámat,de elözést nem engedtem azt a pofákat öröm volt nézni.A rigámon danuvia 125 blok volt.Igaz váz végén mint a kifli olyan lett.
Hali! Nemrég vettem egy Honda NS125R-t, és lenne két kérdésem valakinek akinek szintén ilyen motorja van.
1. Miért és az olajvisszajelzőlámpa? az keverékolaj tartály csurig van, és a füst is olajos szagú. Ez most akkor a motorolajat jelzi, vagy mit?
2. A hátsófek és a lábtartó kapcsöolatára lennék kiváncsi. eddig nem volt rajt egyik sem, de vettem egy fékpedált, fékpálcát, és lábtartót, és valami köztes alkatrész hiányozthat, mert sehogy se áll össze a dolog
Örülnék, ha valaki tudna nekem segiteni
(csak hogy ne nézzetek hülyének, nem sokkal lejjebb nsr el kapcs. tesóm irt az én cimemről)
hát nem tudom, azért 110foknál nagyobb az olvadspontja nem? én úgy tudtam
legalábbis a forrasztóónoké 140-160, és ezeknek direkt alacsonyabb az olvadáspontja...
nem rossz megoldás az olmozás, csak nem olvad le róla? és hol keressek olyan embert, aki ezt megcsinálja nekem?
az a helyzet, hogy visszautasithatatlan ajánlatot kaptam, és mindenképp meg akarom venni aezt a motort. már nagyon rég keresgélek, és ez messze a legolcsóbb lenne, ráadásul jüó állapotban.
De ha baleseted lenne, akkor nagy esély van hogy bevizsgálják...(havernek volt bevitték a mocit, állt a telepen hónapokig az esőben mindenben... de nem nyúltak hozzá, viszont halottam olyanról hogy valaki nagyon ráfázot erre..., ez hamisításnak számít...)
hidd el azt vennék, ha tehetném, de sajnos csak b-s jogsim van. nyár elején leszek 18, elkezdem a korlátozottat, az a1 est már pazarlás lenne. ezért is nem sok időre tervezem a motort.
Tehát ha valaki tud valamiylen megoldást, akkor azt megköszönném.
Hát ha hosszú távra akarod venni akkor ne vegyél, mert most halottam már sok határidőt, de kn 2010 vagy 11 a határ és minden 50es rendszámos lesz, és akkor ezzel meg szívni fogsz, és igen általában beleütik a hengerbe... de azt meg lehet csinálni...
Hali! vennék egy 125/50 es nsr 125F et. a tulaj azt mondja, hogy bele van ütve a hengerbe hogy 125.
mindegyik ilyen mociba bele van ütve? valaki irhatna nekem egy pár dolgot erről aki 50 esként hazsnálja a kockalámpás nsr jét. sürős lenne.
előre is kösz
Nem érdekel esetleg valakit egy forgalmis MTX? ha jól tudom 180-as, de a forgalmijában 125 van. új festéssel. ha valakit érdekel tudok feldobni képeket.
Én azt hiszem tudok neked segíteni,ha olyan mocid van mint amilyen a szaboatika rakott be képet forumra!Van komplett Ns vázam kerekekkel,mindennel eggyüt blokk nélkül!A kerekek feketék!Olyan amilyen neked kell!Ha érdekel,Írj!
MSN: karakter01@citromail.hu
Ezeket be tudod szerezni akármelyik motorosboltba,de akár benzinkúton is!
Nekem mellesleg motorex hajtóműolajam van,2800 volt!