Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló. Tudtok segíteni, hogy ma 2 kocsi szopatott a 3as főúton, és elkaptam egy kibaszott nagy gödröt, hogy nem volt talaj a hátsó kerék alatt. És azóta ha első fékezek súrlódik meg kattog egyfotytába, meg ha simán tolom. Mitől lehet?
Sziasztok!Nekem benzin volt a gyujtásnál sajnos,mikor az öninditot kiszerltem folyt a benzin.Sajnos a tulfojó be van vezetve a porlaszto uszó nem zárt le telefolyt.Következik a szimering csere lehuztam lendkereket szimering tropa.
Egy e-mail címet vagy egy telefonszámot adjál már légyszives!
zsoltika öccse vok
piaggio nrg robogóból kiszedtem 1x az önindítót na abban volt olaj faszig...Nsr ekét nemtom h vane benne
lehet hogy igazad van de en meg szervizben dolgozom szedtem mar szett nsrt es egy csepp olajsem volt a gyujtasnal.
nekem volt 3-1et felujitottam 2bol teljesen masik meg felig van meg 0kmes blokkal esetleg eladom az egeszet ha kell
Nem keverem már láttam egy pár motort szétszedve meg szedtem is szét!
Én ezt hallotam és gondoltam megkérdezem hogy igaz-e!
Hali moker125 nekem is van egy gt-125-ösöm éppen "restaurálás" altt áll.
Ez egy 1978-as kiadású motor és nem nagyon találok hozzá alkatrészt, esetleg ha tudsz valamijen helyet ahol lehet hozzá kapni alkatrészeket.
Nekem leginkább egy baloldali hengerfej kellene és két lengéscsillapító hátra.
Sziasztok lenne valaki aki szedett már szét 125-ös nsrnek a blokját?
Azért lennék rá kiváncsi mert én most csinálok egyet és a gyujtásánál nem volt benne olaj.
Az érdekelne hogy ha így motoroztak a motorral tönkremehetett e a gyujtása, mert mikor elhozták a motort még beindult. De nem mindig volt szikra. Ha tudtok olyan weboldalt ahonnan lehet alkatrészeket rendelni küldjetek egy pár címet.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
nem a kuplungal kevered
Heló

Én kinéztem magamnak egy Honda NSR 125f-et egy 94 est a kocka lámpás!most lett a motorja felujítva és még bejáratós!arra lennék kíváncsi hogy meg éri e megvenni ezt a motot?nem tom hogy mennyire megy is mennyire jók ezek a motorok elég olcsón sikerülne hozzájutni!tanácsokat várok szívesen
Hello én azt hallotam hogy atz összes NSR-nek olajban fut a gyútása ez igaz?
6 kullossel vaganyabb! Sokkal.
Azt csak egyféleképpen tudod levenni, másképp ne is próbáld. Fogsz egy légkulcsot, ráteszed a megfelelő fejet, felpumpálod a kompresszort kb 5 bárra, aztán fél mp alatt lejön. Nekem eddig csak légkulcsal sikerült azt leszedni. semmi mással.
ha nsr akor minden szep nekem mindketto bejon
Hali

Véleményeket szeretnék kérni,mert van két 3 küllös felnim,és felakarom políroztatni fullosra őket,hogy szép csilli-villi legyen!Csak azt nem tudom, hogy a 3 küllős felnit políroztassam fel,vagy egy hat küllős felnit,mert gondolkoztam a felni cserén,mert a 6 küllős ugye csaka gyárija,de azon gondolkoztam,hogy ez a 3 küllős felnin jobban mutatna a csilli-villi...hát nem tudom....véleményt!
Még nem rendeltem semmit se! Csak kérdeztem ha netán rendelnék akkor mennyibe van! 1000 ft az nem is sok! Kössz
Nah megpróbáltam lehúzni de azt a csavart a közepén nem tudom leszedni...
Egyébként tudna nekem valaki egy képet küldeni az NSR membránjáról, mert az enyémben egy "sufnitunning" van de nem igazán vok vele megelégedve, és kiv lennék h jó e az nsré ebbe a poliniba...
Heló

Én kinéztem magamnak egy Honda NSR 125f-et egy 94 est a kocka lámpás!most lett a motorja felujítva és még bejáratós!arra lennék kíváncsi hogy meg éri e megvenni ezt a motot?nem tom hogy mennyire megy is mennyire jók ezek a motorok elég olcsón sikerülne hozzájutni!tanácsokat várok szívesen
mokker van msned? vegyélmár fel ha van lécci

helyilaza@vipmail.hu
Egyértelmű hogy le kell venni a kuplungot! anélkül nem tudnád szétrántani a blokkot.
Ha nem rángatod olyan nagyon, és óvatosan húzod szét, akkor nem fog széthullni a váltó.
hi! Húzta már szét vki tőletek a blokkot? Nem tudjátok h a kuplungot meg a lendkereket lekell szedni a széthúzáshoz? Jah és a váltó nem fog szétesni?
felveszlek msn-re, oks?
aztán majd ott megdumáljuk.
bocsi kicsit koxos