Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

320-ban van mindennel eggyütt!De még jönnek a hat küllős felnik,azokat ha minden igaz ingyé elbirom bizniszelni!
Van e valakinek olyan eladó macskalámpás nsr-je, ami jelenleg 50esként üzemel, de megvan hozzá a vámpapír meg a külföldi forgalmi. Jelentkezőket várok. Itt írhattok.
Am mit is mondtál Karakter mindennel együtt mennyibe van az NSRed?
Miért Erdei újra akarod az egészet festetni a repedés miatt?
Jah igazad van, 94be már macskalámpás volt, szal az a körlámpás nem 94es. komplett műszerfal meg nem olcsó sztem.
szép lett a festés napon megnézném mitmutat
Eladó a mocin látható komplett kipuff!30 ezer!
És amúgy miben más a gyöngyházas ?
Gondolom az enyém nem olyan?
De szted nem gyöngyházas az mennyi ?
Hello!
Nekem ez 50 ezer volt!De azért,mert gyöngyház-fehér és fekete-metál!A sima fényezés meg 40 ropi lett volna!De festője válogatja!
Helló Szia mindenkinek aki van! Arra lennék kíváncsi hogy mennyibe lenne egy macskalámpás NSR az összes idomjának úrafestése ugyanerre a gyári színére ?
Vízhőfokmérő,fordszámmérő...
93-tól már nem macskalámpás van?Akkor hogy lehet a kockalámpás 94-es?Ha tévednék,elnézést!
sziasztok!
szemezgetek egy 94 es kockalámpás nsr hirdetésével. egyetlen gondom vele hogy csak 1 kilóméteróra van rajta, semmi más nincs a műszerfal helyén. gyik kérdésem az lenne hogy miknek kellene még ott lenni, a másik pedig, hogy a hiányzó cuccokat kb mennyiért lehet beszerezni.
remélem tud valaki segíteni. köszike előre is
3 év...
Na emberek!
Itt egy tutira de überhivatalos dokumentum részlet a segédmotorok rendszámozásáról!

"A Parlament tegnap elfogadta a Közlekedési Törvény módosítását, amely a segédmotoros kerékpárok részére előírja a hatósági jelzés és a nyilvántartásba vétel kötelezettségét. A kb. 2000 db 4 kerekű segédmotorra ez az előírás 2009 május 1 után vonatkozik, a kb. 600.000 db 2 és 3 kerekű segédmotoros kerékpárokra pedig 2011 január 1-től."

Akinek ez kevés és mégsem hiszi el itt a hivatalos link: Segédmotoros kerékprok nyilvántartásba vétele
aranyosak
a két kis huncut...
Hello! Kereklámpás NSR hez kéne nekem idom tudnátok segíteni?
Hát jah igazat szólsz!
Only idom, abbol is foxeye.
Tudom,csak poénból írtam Nekem az Fes nagyon nemjön be...Más ülésidom kellene rá,úgy talán jólenne...
Sztem meg mind2 jó.Am a rendszámozásról azt tudom h 2009ig biztosan semmi nem lesz.
Azt meg hogy? egy idom nélküli R es ugyanúgy néz ki mint az F es csak épp a lámpa nem az rajta. Meg egyébként is semmi különbség nincs köztük az égegyata világon, csak anyi hogy az Fesen csak egy kocka lámpa van és az üresjelző a high beam meg az indexviszajelző a műszerfal alatt van, az R esen meg van burkolat meg az elöbbi műszerek az "orrszarvba" kerültek. Minden másban megyegyeznek.
Szerintem egy idomok nélküli R es szebb mint az F es