Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem jobb hatso kell
Jobb lábtartóról nem tudok, de ien a gép csak kék ugye?
Szaboatika!
84 ért vettem meg végülis, nem vészes, nagyjából minden ok rajt, egy kicsit mongyuk a kompresszió gyenge de még elmegy egy darabig. És nem is csúnya sztem. De nagyon örülnék ha valaki tudna a jobb lábtartó környékéről küldeni egy képet!
Teljesen berugóztatott állapotban a teleszkóp tetejétől mérve 24mm.re kell legyen az olaj szint.15W-30-as a gyári.A szimeringboltos szimering nem használható,csak kifejezetten teleszkóp szimeringet használhatsz,mert azok nyomó igyénybevételhez vannak kiképezve,a standard szimeringek pedig forgásra vannak tervezve.
köszi a rajzot de azon gondolkodom h a gyár nem adott meg egy adatot , hogy mennyit lehet beletölteni pl 2-2 deci
vagy ilyesmi?
igy van
csak o nemtudja szerintem melyik a szimering
tesek komplett rajz .olajat latnifogod mikor telik meg
hali, a telószimmeringet kiveszed ,elmész vele a szimmeringeshez, megmutatod, ő meg ad egy ugyanolyat!
sziasztok valaki tudna nekem abban segiten . hogy a teleszkóba az 1993 as kétkörlámpás nsr-ekhez
a teleszkópba pontosan mennyi olajat kell tölteni , és egy teleszkóp szimeringet is le tudnátok karcolni köszi
helo a te soprt kipufod elado
Megvetted ami a motor.hun volt? Énis gondolkoztam rajta, úgy volt h megveszem csak énis ez h első felni elég húzós...meg gondoltam h volt vmi sunyisság benne Végül mennyiért hoztad el?
help jobb hatso labtartot venek
Hi! képet már mindenhol néztem, de semmi. Nagyon örülnék, ha tudnál a tiédről egyet kattintani! Ha megkérlek elküldenéd ide? diablo905@freemail.hu
Köszi!
hali
fel tudsz venni msn-re ott megbeszéljük a dolgokat: scottpeter@freemail.hu
Helló! Ha holnapig nem találsz képet akkor én csinálok neked az enyémről, de ma nem tudok mert szervizben van, vagyis pontosabban a halálán . Ezért szükségem lenne egy jó állapotú használt NS főtengelyre (esetleg újra ha valakinek van véletlenül, mert kereskedésből kicsit drága lenne gondolom). Vagy ha valakit érdekel a motor, akkor eladó, megtépett főtengellyel csapággyal, 160-as Polini hengerrel.
Az végülis nem sok! Majd látom hogy mit csinállok! Azé kössz!
hátsó lánckerekt ne bontóban keress ember... az újonnan vegyél, nem olyan drága dolog, de ebből nem szabad használtat venni... pl: nagyvas.hu
szaisztok!
a napokban vettem egy Honda Ns125 öst, nem volt drága, mindössze annyi a hibája, hogy az elsőkerékben van egy nyolcas, törött a jobb lábtartó, és nincs meg a fékpedál+fékpálca sem. A lábtartóval nem volt gond, most heggesztetem, a fékpedál és a fékpálca is megvan, csak éppen semmi összefüggést nem látok a két dolog között. ha valaki tudna nekem küldeni egy közeli képet, hogy is néz ez ki, nagyon megköszönném. Ez volt a kisebbik gond. A nagyobbik: most jöttem egy bontóból, ahol első kereket és hátsó lánckereket akartam venni(lánckereket azért, mert hülye fejemmel nem néztem meg, laza volt a lánc, mentem vele egy kört, és most nem is tudom mire hasonlit inkább). A bontóban közölték velem, hogy ilyen kereket (16os, duplatárcsás) szinte lehetetlen szerezni, menjek vissza havonta. +még lánckerék sem volt. nagyon csalódott vagyok most, azt hittem van egy jo kis mocim, csak egy pár alkatrész kell hozzá. Szóval az lenne a másik kérés, hogyha valakinek van eladó első kereke (16os, duplatátárcsás), vagy hátsó lánckereke, az mindenképpen irjon! köszönöm!
Scottpeter nekem pont ilyen, svájci forgalmis, vámpapíros. 300ezer Ft kép van az adatlapomba(macskalámpás)
Nekem az AF1 összesen 25ropi gyári festésre lakkal mindennel minőségi festékkel!
en egy karcolas miatt atfestettem az egeszet
a pest környéke inkább pest maga akart lenni:) johülyevagyok
sziasztok.
szükségem lenne egy JÓ öninditora,már unom h bekell tolni a mocit:)
pest környéke érdekel csak:) és minnél olcsobban,vagy az is jo ha pest környékén tud valki egy bontot ahol betudom szerezni:)köszönöm:) jó sázáguldozást itt a tavasz:D(van vagy 10 fok):):):)
Biztos igazatok van, nem macskalámpás szal akkor 93 előtti. nekem a mostani tulaj mondta hogy 94 es, de ő sem nagyn ért hozzá meg én se túlzottan. de ettől függetlenül mennyibe kerül kb bontóban. nem újra gondoltam.
Nem tom még akkor csak ha 30 ezer vagy olcsóbb !