ha megvannak a papírjai (külföldi forgalmi, vámpapír) és ha elég olcsón jutottál hozzá akkor érdemes megcsinálni, de egyébként nem. Nem tudom most egyébként mi van, mert mindenki adja elfelé az 50eseket. Az tény hogy rebesgetik az infot, jobban mint bármikor. Ha valaki tud konkrétabbat az szóljon már. Én a közlekedési minisztériumnál néztem, ott még nem volt róla info.
Az alkatrészekröl anyit, hogy nekem plexi kéne még, kuplungkar, tükrök, többi meg még öszerakásnál derül majd ki. Meg ha nem sikerül helyrehozni a konzolt akkor az is.
Scottpéter?ha nem csinálom meg enyimet akkor eladom neked, ami hiányzik a tiedröl.Az a baj enyém sm_nek vettem?de kérdés érdemes rákölteni a bevizsgálás miatt.
Nekem csak rendszámos nsr-em van. Abból csak a fehér eladó (egyenlőre) A feketét meg isten ments hogy szétbontsam. Kenterbeveri az öszes macskalámpást (kivéve amelyiken nagyobb a henger mint 125) anyira egyben van, hogy 4 hónap után is pöccre indult. 1 milisecundum önindítózás semmi szivató és semmi gáz nélkül beindult. eddig nem láttam még olyan nsr-t ami ilyen könyen indulna. de széthajtva sincs, mert én nem hajtom, és előttem egy csaj volt a tulaj ő is csak 110el ment vele max. Meg lesz csinálva.
Ok, köszi. az elfogadható... Holnap találkozom apámmal, megbeszélem vele, hogy megnézzük valamikor.
Msn-ed van esetleg? Ott gyorsabb lenne a beszélgetés.
Én is olcsóbban vettem a saját körlámpásomat, de ebbe a motorba tuti annyi a kilométer én láttam élőbe. A srác olaszbol hozta valami öregé volt aszem, aki csak ide oda járkált vele aztán vett egy újat ezt meg eladta. Csak anyi a baja hogy papirazni kell. Ha lenne pézem meg is venném (meg persze kicsit olcsóbban) De sztem anyit simán ér még így is hogy F-es. Főleg hogy 6500 benne a km.
Na kutakodtam egy kicsit a topikban és ezt találtam:
"Hali srácok! 125 Nsr körlámpás eladó 165ezer potom forinté, műszakis rendszámos 2008 09 29ig.
Még mielőtt valaki megkérdezné mia baja most mondom hogy semmi. Csak nincs péz azé van eladva meg egyébként is van 4 motorom. Marha sürgős lenne. Érd: 0670/7754749 Új gumik, stb."
Ha ennyiért megválsz tőle, akkor holnap megyek érte. Na jó nem holnap, de ennyiért érdekel.
Szia! Már néztem a te motorodat is (ha a fehérről írsz...), használtautón is megtaláltam. Mennyiért is hirdeted? Alkuval mennyi lenne a legalja? (vedd számításba hogy diák vagyok, légy jószívű ) Majd még kérdezősködöm, csak nem jut eszembe semmi... Késő van már.
na gyerekek ez itt a tutkerály NSR gyári minden 6500km-el, csak anyi a baja hogy nem rendszámos, de sztem alkuval simán ér anyit.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=90523
Squirrel. Tudom nem a reklám helye, de nekem lenne egy nsr-em rendszámos 09 29-ig műszakis, vadi új gumik, vadi új fékbetétek stb stb. R-es. Másrészt véleményem szerint az R-es jobb mint az F-es mert ha esőben mész vele, vagy netalántán elkap az eső útközben, egyáltaln nem csap ösze, sőt! Meg sztem a menetdinamikája is jobb az idomok miatt. Nem fogja anyira a szél. Meg ha megnézed egy rendszámos F-es ugyananyiba kerül mint egy R-es, szal tök mind1 mit veszel, de akkor már R-eset. Jobban is néz ki.
Haverom előtt egy kocsi befordult index nélkül. Ő elrántotta kormány és befékezett így elcsúszott, én mögötte mentem és beesett elém ézért én is csuma fék mert megijedtem de a fejének így is nekimentem, ezután én is elestem! A rohadék kocsis elhajtott!
Szevasztok, szeretnék egy tippet kérni, miszerint macskalámpás nsr-henger cseréjénél ki kell venni a blokkot, vagy hozzáférek?vagy esetleg elég az első két blokktartó csavart kivenni ?
Az alkatrészekröl anyit, hogy nekem plexi kéne még, kuplungkar, tükrök, többi meg még öszerakásnál derül majd ki. Meg ha nem sikerül helyrehozni a konzolt akkor az is.
Msn-ed van esetleg? Ott gyorsabb lenne a beszélgetés.
"Hali srácok! 125 Nsr körlámpás eladó 165ezer potom forinté, műszakis rendszámos 2008 09 29ig.
Még mielőtt valaki megkérdezné mia baja most mondom hogy semmi. Csak nincs péz azé van eladva meg egyébként is van 4 motorom. Marha sürgős lenne. Érd: 0670/7754749 Új gumik, stb."
Ha ennyiért megválsz tőle, akkor holnap megyek érte. Na jó nem holnap, de ennyiért érdekel.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=90523
Hajjátok tegnap burkoltam a gépemmel. Nagy baja nem lett csak letört az index meg egy helyen megrepedt az idom. Mennyibe van egy újj index?