Hát a power szelep rendes neve kipufogó szelep, csak ráragadt ez a nagyon menő név...
A rezó müködését segíti azzal hogy alacsony fordulaton rossz lenne a feltöltés mert a kipuff hossza ugye állandó, és ezért kell valami, amivel meg tudod növelni a gázok útját, ezért jött létre a kipuff szelep...
Azért van hogy alacsony fordulaton is ideális maradjon a henger feltöltése
Hali!sajna félretájékoztattak,mert van műszerfalam...de csak a régebbi fajta!Jah és amugy nem F-es moci volt,mivel a forgalmiba R volt írva!Amugy köszi,nekem is naon tetszik!Most raktam fel pár képet az adatlapomra, a mostani állapotáról!Már csak a gyári 6 küllős felnikre várok!
Esetleg ha van valakinek ilyen gyári 6 küllős,fekte felni az érdekelne!Jah és még keresek bal oldalra légbeömlő csövet,és olyan kis háromszöget a cső végére,valamint kuplungkart,és konzolt,és bal oldali kapcsolót(index,világítás)!
Aki tud ilyet akárhol,az kérem szóljon!
Szeva, téged ajánlott az egyik srác, azt mondja , hogy neked állitólag lehet van macskalámpáshoz km órád eladó! ? igaz ez? ha igen, feltétlen szolj! köszi! cső!
jah megnéztem az nsred, ez eredetileg F-es? lezuzták? jol megcsinálgattad...
Ezt hogy érted? Miért menne jobban? Bár mondjuk én sokat használom alacsony fordulaton is, és ha kikötném akkor szart se menne alul, szal inkább meghagyom igy sztem.
Van valakinek macskalámpásra,bal oldalra kuplungkar,és konzol hozzá?Érdekelne még ugyancsak a bal oldali kapcsoló(index,világítás)!Jah és ha van elveszőben valakinek jobb oldalra az oldalidomra rács,vagy bal oldalra a kis háromszög meg ami abból jön ki légbeömlő cső!
Örülnék ha szólnátok,ha lenne valakinek!
Nem lett ilyen porcogos? Hallottam Cagiva Superciti kipuffjat, abbol is ki lett vagva. erosebb hangja lett de nagyon krosszos, nem ilyen speed 2T. Ha erted mit mondok.. Ez milyen lett, le tudnad irni vmennyire?
0-100 pontosan nemtom de hamarosan lemérem a dob van kiherélve de a kipufon látszik hogy egyszer már szét volt vágva azt nemtom mit változtattak rajta de valamit biztosan a beállitásokat egy barátom csinálta akinek kb annyi motzra volt ahány éves (lassan 50, a keveréken állitott és a légfilter szintén herélt) az elözö gazdája lecserélte a hátso fogast kisebbre én meg uj láncot vettem rá , végsebességre 165 egyedül és ketten 145 volt a max . Scottpeter nekem van krómozott fékkar és kuplungkar is , ha érdekel jelezd!
A rezó müködését segíti azzal hogy alacsony fordulaton rossz lenne a feltöltés mert a kipuff hossza ugye állandó, és ezért kell valami, amivel meg tudod növelni a gázok útját, ezért jött létre a kipuff szelep...
Azért van hogy alacsony fordulaton is ideális maradjon a henger feltöltése