Hát ne nagyon rakjál több olajat az előírtnál, mert az már baztatná a szimeringeket eg egyéb károsodást okozna. Simonál is szokott probléma lenni annál meg már láttam is milyen hibát okoz az olajtúltöltés!
Akkor bocs félre lettem informálva, azt mondták h csak membrános, de nekem is nagyot ránt 6500-7000nél. Kössz az infót..am nekem is kipörög 12t de akkor már rég pirosban van, a macskalámpásnál akkor kezdődik a piros.De jó gépek ezek az NSek, jobban szeretek ezzel menni mint a macskalámpásommal, jobban vezethető sztem.meg könnyebb.mondjuk nekem jobban megy a másik.
köszi fiuk! am. én nem találtam a blokkon hogy rálenne irva , de nem számit ,köszi ! Chieftec hogy érted hogy kihegyezett? amugy ami nem széria benne : VERSENY POWER, SPORT GYERTYA,TELJESEN HERÉLT KIPUF és pár apro beállitás (jah és néha nem benzint tankolok )
Hát power biztos van benne mert hétezernél olyat ránt h csak na, am enyém 12-t pörög max. De sztem az áttétel miatt megy 165-öt mert ott már majdnem 11et forog, ha hosszabbak lennének a fokozatok biztos menne többet, de ezek sztem nem arra lettek tervezve, mer 150 fölött már eléggé instabil, meg nem is kell egy közel 20 éves gépnek 200-al repeszteni...
szevasztok, akinek van egy NSR KM órája eladó, az feltétlen vegye már fel velem a kapcsolatot!(60ra beállt) Nem a régi fajta Kmóra kell, hanem macska lámpás nsr-re!Sürgős! köszi!
Sziasztok!
Egy barátom tesója vett nemrég egy NSR-t, 92"-es, idomos. Nem jó benne a termosztát, nincs vkinek eladó vagy tudtok vkit akinek van? Kipufogó is érdekel, ha bármelyikből van eladó írjatook légysz tloki@mailbox.hu vagy ide a fórumba
Köszi
Jay sztem azért megy 165öt 160cm3es létére, mert ha neked is ns ed van mint nekem, ezekben még nincs power, hanem csak membrán. Ezért rövidebbek a fokozatok. és nekem is jobban gyorsul, de nekem a teli idomos, sima alap 125ös 145öt megy kb végre.
De az alap 125ös? vagy reszelt? azis előrfordulhat h csal az óra. mondjuk az olaszok kicsit jobban mennek, csak meddig...de ahogy láttam a képen a motorját olyan hihetetlen de mind1 akkor elhixem
Johlvan mind1, én maximálisan elégedett vagyok vele még így is h otthagyna egy reszelt 25-ös. Mindenesetre ha valaki akar egyet gyorsulni vagy gurulni csak szóljon :D
Ez az a kihegyezett NSR? Miben mas mint a szeria?
Egy barátom tesója vett nemrég egy NSR-t, 92"-es, idomos. Nem jó benne a termosztát, nincs vkinek eladó vagy tudtok vkit akinek van? Kipufogó is érdekel, ha bármelyikből van eladó írjatook légysz tloki@mailbox.hu vagy ide a fórumba
Köszi