Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ne nagyon rakjál több olajat az előírtnál, mert az már baztatná a szimeringeket eg egyéb károsodást okozna. Simonál is szokott probléma lenni annál meg már láttam is milyen hibát okoz az olajtúltöltés!
kérdezd meg karatker01-et aszem neki van egy
Akkor bocs félre lettem informálva, azt mondták h csak membrános, de nekem is nagyot ránt 6500-7000nél. Kössz az infót..am nekem is kipörög 12t de akkor már rég pirosban van, a macskalámpásnál akkor kezdődik a piros.De jó gépek ezek az NSek, jobban szeretek ezzel menni mint a macskalámpásommal, jobban vezethető sztem.meg könnyebb.mondjuk nekem jobban megy a másik.
Sziasztok! Ha NSR-böl kiaszereltem öninditót ,és folyt a benzin öninditónál.Tapasztalta valaki már motorjánál?őrült
köszi fiuk! am. én nem találtam a blokkon hogy rálenne irva , de nem számit ,köszi ! Chieftec hogy érted hogy kihegyezett? amugy ami nem széria benne : VERSENY POWER, SPORT GYERTYA,TELJESEN HERÉLT KIPUF és pár apro beállitás (jah és néha nem benzint tankolok )
semmi de elég annyi amennyi az elöirt nem lesz baja 9 decitöl se
Amugy ha tobb olajat raksz bele az eloirtnal akkor mi tortenik?
Csao

Ez az a kihegyezett NSR? Miben mas mint a szeria?
rajta van a blokkon (elvileg) 7.5 dl
Valaki lécci segitsen! Mennyi váltoolaj megy az NSR-be? 7dcl vagy 5 dcl? elöre is kössz
Hát power biztos van benne mert hétezernél olyat ránt h csak na, am enyém 12-t pörög max. De sztem az áttétel miatt megy 165-öt mert ott már majdnem 11et forog, ha hosszabbak lennének a fokozatok biztos menne többet, de ezek sztem nem arra lettek tervezve, mer 150 fölött már eléggé instabil, meg nem is kell egy közel 20 éves gépnek 200-al repeszteni...
szevasztok, akinek van egy NSR KM órája eladó, az feltétlen vegye már fel velem a kapcsolatot!(60ra beállt) Nem a régi fajta Kmóra kell, hanem macska lámpás nsr-re!Sürgős! köszi!
Sziasztok!
Egy barátom tesója vett nemrég egy NSR-t, 92"-es, idomos. Nem jó benne a termosztát, nincs vkinek eladó vagy tudtok vkit akinek van? Kipufogó is érdekel, ha bármelyikből van eladó írjatook légysz tloki@mailbox.hu vagy ide a fórumba
Köszi
hát akkor szar a power,annyi,h nem elektronikus,de attól még ott figyel rajta
Nem mert alul nem olyan erős, csak 7ezertől, és 10ig pörög csak. az újabbak meg 12ig is.
Ez baromság, mert van benne power... de ez mind1, ha nem lenne nem lenne benne annyi nyomaték de a végsebessége semmit sem változna...
csal az ora de neki nagyon kivan specizve is agepe.
Jay sztem azért megy 165öt 160cm3es létére, mert ha neked is ns ed van mint nekem, ezekben még nincs power, hanem csak membrán. Ezért rövidebbek a fokozatok. és nekem is jobban gyorsul, de nekem a teli idomos, sima alap 125ös 145öt megy kb végre.
De az alap 125ös? vagy reszelt? azis előrfordulhat h csal az óra. mondjuk az olaszok kicsit jobban mennek, csak meddig...de ahogy láttam a képen a motorját olyan hihetetlen de mind1 akkor elhixem
180at megy neki ora szerint lattam
Ez NS125F ugye? nekem is ien van csak teli idomos MEnnyibe vetted?
Johlvan mind1, én maximálisan elégedett vagyok vele még így is h otthagyna egy reszelt 25-ös. Mindenesetre ha valaki akar egyet gyorsulni vagy gurulni csak szóljon :D
Az a Gilera is tudod hol megy 170et két falu közt, szakadékba hátszéllel. mikor már szinte üres a tank és egy 30kilós gyerek vezeti....
Sztem meg jó az h 165öt meg..és igaz is sztem..az a túlzás h 170 meg 180at megy mindenki 125öse:D
Egyébként nekem volt polinim és én tökéletesen elégedett voltam vele, és nekem pont ns blokkban volt... csak nekem nem 160as hanem 175ös vagy mekkora