Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az rs gyári, most tuningról beszéltünk, egy 160as mocinál erősebb egy jól megreszelt 125ös(most feltételezzük hogy a 160as nincs megreszelve )
100kilónál max telitankal több
gépelési hiba
gőzöm sincs hány kiló, még nem mértem :D de szerintem a volt 150 kilós nsr-emnél biztos h könnyebb
hány kiló az ns? régi rg-k sem voltak hűde erősek de mivel alig volt több 100 kilónál mentek rendesen
Igen NS125F-em van.
Hát nemtudom, eddig nemtalálkoztam olyan 25-ös gyorsaságival ami le tudott volna verni. Nem mondom h olyan hűde nagy különbség van egy új állapotú pl. RS és az enyém közt, de azért van...
ns f sztem
Nekem most az nsr 125ösöd van vagy az ns 125 r?
Bocsi, de tényleg jobban megy...
Mivel a versenymotorok nem lehetnek nagyobbak 25-nél, szal még szép h nincs rajta 160-as "polini szarság", de azt azért nemondd már h egy "jól szerelt" 125-ös jobban megy mint egy 160-as
a 9100ftos gagyi játék dugót...
a 180-asnak meg óra szerint valami 180-at mutat de emelgeti is az elejét rendesen
De gy jól reszelt 125ös henger nem lesz olyan nyomatékos, akkor legyen egy jól reszelt 160as
Mert szabály ember...
jólvan azér nem rakás szar,de nemlesz tőle húdemilyenerős a gép.1 jól reszelt 125ös hengerrel sokkal többre mész
versenymotorok is mind 125 ösek,1iken sincs polini szarság...
egészen pontosan 750 ml kell bele. da valahol rajt van a blokkon is.
Hát ha a Polini a rakás szar akkor nemtom mi a jó... Talán a kínai noname? Viszont az igaz h nyomatékos, de magas fordulaton is szedi a talpát rendesen.
lenne szíves valaki megmondja nekem ,hogy mennyi olaj kell a váltóba?
előre is köxönöm
mit lennék képes beletenni? ja amugy megérdeklődtem a szalonba 85 ujonnan, szaal szerezk olcsobbat :D
Jay!Ha enyém enyit menne,bemenék a templomba szájon csokolnám jézuskát örömömbe.
160 as polini egy rakás szar...csak nyomatékosabb lesz tőle...Persze ha városba vagy túrázni használod akkor viszont kurvajó
Hali
Eladó lenne egy körlámpás NSR 2008 09 29 ig műszakis (tehát rendszámos). Új gumik, új fékbetétek. Bővebb info telefonon: 06707754749
Nem pörög többet a polini, nem lesz gyorsabb... csak erősebb...