Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah nem venni akaraok, csak van egy 160-as NSF-em és jólenne vkivel összehasonlítani. Am az enyém óraszerint "csak" 165-öt megy, de ezekszerint ezt egy 25-ös NSR is tudja?!
Kurva móker jól megcsináltad
ma volt nálam, még a hagja is vadabb lett mármint a motornak
ja most kapcsolok bocsi.ugy olyan 160-170kozott van a mutato
teszekneked rajzokat de neked is jc22b
Nem érted a poént
mokerjaro@citromail.hu
nem tudsz olvasni gpsel 158.minya jona nemiiiiggggggazzzz.de mar sokan lattak
és gps nélkül?
Moker dobsz egy e-mail címet?
Vagy írj nekem és majd arra visszaírok a folytás kiszedssel kapcsolatban. e-mail címem az adatlapomon.
Előre is kösz!
hát igen
Szervusztok!

Nsr125r-hez van cuccotok? 1992es, életmentő lenne:D
Pl.: Termosztát, mert nincs benne, de ha valaki tudja milyen való bele a megmondhatná!
Képes lennél ezt belerakni?
Hát ha a cbr megy 140et
Próbálj ki 1et...mi ezen a hihetetlen?...
Nem az h nagyszám. Csak nemnézem ki a Gilerádból h 170et menne...főleg faluk között..de lehet h igaz
Joco-Mito!FUTÁR MOTOROS BOLT KFT:Budapest,Zichy Jenö u.34 Tel:06-1-312-1526
Igen azzal a dzsilerával 170 nel 2 falu közt.De nemtom mit nemlehet ezen felfogni,és aztsem tudom mért nagyszám ez 1enesbe gyorsan menni...
Hi! valaki meg tudná nekem mondani, hogy nsr hez kb mennyibe kerülhet összesen egy elsőkerék, egy lábtartó, és egy akksi? Köszi!
egy szolnoki gyereknek 180-as NSR-je van regisztrálva van itt de nem tom most a nevét amugy eladó a gépe.
Hy! Van köztetek olyan akinek 160-as v nagyobb tunning NSR-je van?
oké köszia a választ
Jó vagy már DeadHunter 170nel két falu közt azzal a Gilerával?am meg sztem jó a viedó Erdei:)))
Az gondolom a kereklámpás. Hát én 155é adtam el 50es papírokkal, de arra kellett volna 1új lánc, meg hátsó gumi kopott volt. Hát sztem 180nál sehogysem érnek többet.
szevasztok léci segitcsetek volna egy nagy kérdésem menyit érhet egy felujitűsra szorulo honda nsr125 azszem 93-as motorikusa kéne felujitani szoval kb menyit érhet egy ijen moci lehetöleg mongyatok valami árat hogy menyibe mennek az ijenek elöre kössz