Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HON hol vetted ? Hilfe!
Kössz a véleményt! Annyi baj hogy tegnap kezdtem el ezt a MOvie Makert és nem vok még profi benne! Én nem igazán találtam zenét ami illik de majd keresek! Am kössz!
Hi! valaki meg tudná nekem mondani, hogy nsr hez kb mennyibe kerülhet összesen egy elsőkerék, egy lábtartó, és egy akksi? Köszi!
Igen ahol szünetvan hirtelen,ott a hiba.Fokozatosan kellene elhalkulnia...Persze nem lefikázni akarom csak mondtad h véleményeket kérsz Meg sztem ez a zene nem illik oda...
De kivan véve amikor megy a hang...
Hát ha a hangját veszed fel, akkor miért raksz rá zenét?
Hát jah elég hideg volt! Próbáltam előtte melegíteni de baszott melegedni! A zenével van gond vagy azzal hogy szünet van hirtelen ?
csá aszondod hogy nem keresik az ijen motorokat vagy neták kb menyit érhet ugy mégis érdekelne mit érhet egy ijen
Miwel még hideg volt így nem pörgetted,és nemderült ki semmi h hogy pörög vagyhogy milyen a hangja.De 1 biztos.A zenét jó szarul basztad alá...
Szeva mindenkinek! Szeretnék vélemyényt kérni a mocimról meg a hangjáról! Nézzétek meg a videoimat! Várom a rossz vagy jó hírt! Kösszi előre is!
nehéz lesz eladni...
volna egy kérdésem menyit érhet egy aszem 93-as honda nsr 125 ami felujitást igényel? kb mijen árba mennek?
kösszi szépen
kösszi mindenkinek a segicségeteket
45-55 attól függ hogy hogy fogod ki az árakatz, lehet a közeledben olcsóbb a cucc... üzlete vállogatja, meg ugye a gépmunka... mert főtengelyt nem tudod otthon felújítani...(ezt belekalkuláltam az árba...)
Mivel ugyanaz, ugyanúgy készülnek... sőt lehetséges hogy a honda is tőlük veszi...
oké kösz a választ szoval egy ojan 45-50 ezerböl kijönne nem?
szerintem semmivel sem jobbak mint pl vertex vagy asso...
Amugy gyari honda dugot nem lehet bele venni? Vagy azok dragak?
Maximálisan 1et értek
Én ezt nem reklámoznám senkinek, sőt, elhalgatnám hogy ilyet voltam képes a motoromba belerakni, nem ezt érdemli a honda!
diablo89!
Ez a márka az!
Szevasz!
Így árulják a 9100ft-os dugatyút kopletten.Tel.:06-1-312-15-26
Húha látom dőlnek a sebességrekordok sorra az nsr-ekkel.
Persze elvan különítve,különolajzás,nemén keverem hanem Gil És 1enlőre jól keveri nemúgy mint 1eseknek akik aztán sziggyák a wertexet...